6.stjerner hvis det var muligt. Har købt ny pc med windows 11 hvor mit program ikke virkede på og kontaktede Remy som straks sendte mig opdateret program så det kalder jeg virkelig god service. Kan ku... Se mere
Sjovt at tænke på så forskellige oplevelser, når man tænker på at alle bruger samme produkt. Kender Remy personligt og ved har er ligeglad med Trustpilot. Hans mål med disse regnskabsprogrammer og and... Se mere
Jeg har fået udviklet en super god ERP løsning til min virksomhed. Køre upåklageligt og spare meget tid. Programmet har allerede tjent sig selv hjem igen efter kun 6 måneder. Angående den tidlige... Se mere
Lige siden mit køb af Remy Pro i 2018 har jeg anbefalet det til andre enkeltmandsvirksomheder og fortalt andre hvor tilfreds jeg er med dette program, har man lidt forståelse for hvordan man bogføre k... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks nemmeste og billigeste .NET ASP, C# (C-SHARP), Excel og VBA udvikling/programmering..!
Bedre findes ikke
Virker bare kanon godt,og så er det billigt.
har ellers prøvet mange andre,, og er i den grad blevet taget i R....
brugervenlighed i top og god service
Jeg har i forbindelse med opstart af virksomhed stiftet bekendskab med Remy.dk og jeg er kun give mine bedste anbefalinger videre herfra.
Jeg bruger både regnskabs- og faktureringsprogrammet i Remy's PRO serie - det er super brugervenligt, og alle funktionerne er nemme at tilgå og arbejde med.
Der går ikke lang tid inden du bliver mester i de forskellige programmer - også selvom du ikke har ret meget regnskabserfaring. Jeg er sikker på at man ikke kan få bedre løsninger til samme pris andre steder.
Support en by i Rusland
Købte deres Excel regneark, men fandt bagefter ud af der ikke kunne laves mere end 200 posteringer pr/md.
Smed dem derfor en venlig mail om det var en hurtig ting jeg selv kunne ændre, eller om det krævede en større gennemgang (mest så jeg kendte opgavens omfang) af hele arket.
Fik desværre bare en mail retur uden Hej eller Mvh. med sætningen "Vores Excel ark er låst uden kode, så du kan bare låse arket op."
Jeg skrev igen pænt tilbage om de kunne svare på om det var en lille eller stor opgave jeg skulle bevæge mig ud i da mine evner i excel kun er til husholdnings behov.
Nu 10 dage efter har jeg stadig ikke modtaget noget svar.
Kastede mig derfor selv i krig, og krævede desværre en kæmpe gennemgang af hele systemet, men lykkedes for mig efter et par aftner.
Fandt også 2 fejl i det excel ark jeg fik tilsendt, som jeg efterfølgende har gjort dem opmærksom på at dem kan de vel selv finde. Men syntes da de skulle have en "heads up" at deres produkt har fejl, så de kan få rettet dem.
Super service til en super pris!
Angående den tidligere anmeldelse kan jeg kun ryste på hovedet. Men hvad kan man forvente sig af [navn fjernet]. Han anvender ikke engang sit rigtige navn.