Rejseplanen Anmeldelser

1,1

Rejseplanen lyver altid om tiderne ang. metroen! Så man ender altid at skulle løbe til sin tog forbindelsen. Ikke cool!!

Rejseplanen er så håbløst ubrugelig at det ingen mening giver at der skal bruges penge på den! Senest i dag 5.6-26 hvor den skyder henholdsvis 18 min og 46 min forkert på to mulige busforbind... Se mere

Det er så skuffende at finde ud af, at der faktisk er andre transportmidler og tidspunkter at tage med offentlige transport end hvad rejseplan.dk anbefaler. Den er absolut IKKE til at stole på!!!! Det... Se mere

Helt ustyrligt dårlig. Rejseplanen foreslår en omvej over København med S-tog mellem Høje Taastrup og Værløse - eller en vej med 3 busser over Måløv. Egentlig vil jeg bare gerne tage 400 til Ballerup... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

24 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kundeoplevelse.

Kundeoplevelse.

Jeg har klaget over at Bus 600S var omlagt, jeg er blevet afvist med en useriøs begrundelse, medarbejderen har tilsyneladende ikke undersøgt sagen.

10. september 2025

Totalt ubrugelig

Er lige kommet fra Hjørring til Herning. Rejseplanen ville have os fra Aalborg over Aarhus til Herning. En kæmpe omvej. Vi var hjemme ca kl 18.00.

Efter vi er kommet hjem, fandt vi rute 61 fra Aalborg til Viborg. Den kunne vi have taget, og dernæst rute 53 fra Viborg til Herning. Så havde vi været i Herning kl 16.

Det er sidste gang, jeg bruger Rejseplanen

19. august 2025

Et monument over institutionel ligegyldighed

At man i 2025 – så langt inde i den digitale revolution – stadig ikke formår at drive en rejseapplikation, der kan levere en pålidelig og korrekt rejseplan, er en skandale. Vi lever i en tid, hvor præcision og effektivitet er normen på selv de mindste digitale tjenester, men den nationale rejseapp formår gang på gang at fejle i sin mest basale funktion.

At et offentligt finansieret system i 2025 kan operere på dette niveau af uduelighed, er ikke blot utilfredsstillende – det er et monument over institutionel ligegyldighed. Rejseplanen er ikke et redskab for mobilitet, men et symbol på, hvordan inkompetence kan spilde netop den ressource, den var sat i verden for at beskytte: borgernes tid.

18. august 2025

Dårligt lavet

Det er nærmest som om Rejseplanen er blevet dårligere med tiden. Den foreslår underlige omveje og rejser som varer unødigt lang tid, i forhold til meget hurtigere muligheder. Der er virkelig behov for forbedringer.

11. august 2025

Ubrugelig app

Jeg synes rejseplanen er blevet meget meget dårlig, den vil kun vise plusture og ikke busserne som køre kort fra min bopæl, man kan absolut ikke bruge den app mere

25. juli 2025

5 ud af 10 gange total ubrugelig det…

5 ud af 10 gange total ubrugelig det er virkeligheden.... Så er alt snak fuldstændig ligegyldigt for det har jo ikke noget med virkeligheden at gører... Har taget tog og bus i hverdage... I lidt mere en 30 år.....og når der nu står angiv dato ja så er det selvfølgelig ALTID.... 🤬

11. juli 2025

Uhørt dårlig app!

Uhørt dårlig app!
I skriver på appen, at bussen ikke stopper hvor den plejer og giver mig et andet sted jeg skal gå hen. Der stopper den selvfølgelig ikke, tværtimod stopper den, der hvor I har skrevet, at den IKKE stopper. Dette resulterer i, at jeg kommer for sent på arbejde. Få styr på jeres elendige app.

18. juni 2025

Dårlig busplan. Foreslå tidligere bus

Jeg skulle tage toget hjem og Rejseplanen finder en rute hvor jeg skal tage bus og så tog. Efter jeg er steget af bussen har jeg 5 minutter til at gå hen til toget og det tager ca 1-2 minutter. Og bussen er først ved stoppestedet 2 minutter før mit tog går, men buschaufføren lader os ikke komme ud fordi hov han skulle da lige helt hen at holde ved busstoppestedet. Så jeg løber ud af bussen og løber ned til mit tog og når det stadig ikke. Med det mister jeg penge og kom ikke hjem i tide.

16. maj 2025

Ubrugelig til rejser til Skåne

Ubrugelig til rejser til Skåne. Appen på mobil kan ikke finde destinationer i Sverige udover Malmø og når gør det på computer godkender den ikke Nørreport St, som en adresse den kender.

19. marts 2025

Rejseplanen er IKKE korrekt.

Rejseplanen er IKKE korrekt ift. hvornår metroen faktisk kører. Man kan ikke regne med tidspunkterne og ofte får man en helt anden rute end den der er den nemmeste og mest præcise, og derfor får Rejseplanen kun 1 stjerne.

1. februar 2025

Elendig

Elendig. Søgefunktionen er ok men betalingsløsningen elendig. Jeg er ikke bruger af tog men de sidste to gange jeg har brugt tog er det ikke lykkedes at få en billet frem med Rejseplanen.

18. januar 2025

Er dette din virksomhed?