En meget dårlig oplevelse, jeg havde på rejseklinikken i Århus!! For det første er “klinikken” meget urent og rodet, som ikke forbindes med et sundhedsmæssigt sted. I døren mødte jeg en g... Se mere
Jeg er desværre helt enig i resten af bedømmelserne - særligt minder vores oplevelse om Julie Kaalunds. Da min mand og jeg forlod rejsemedicin i Aarhus, var vi mildest talt i tvivl om, hvad vi var b... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK Kom ind til en meget gammel, næsten dement, dame - da jeg skulle have en japansk hjernhindebetændelse som aftalt. Men hun kun hverken huske mig eller vores aftale og FEJLvaccineret... Se mere
Meget uprofessionelt sted, der ikke overholder reglerne
En meget dårlig oplevelse, jeg havde på rejseklinikken i Århus!!
I døren mødte jeg en gammel dame, som skulle forestille sig at være læge.. Hun er ikke imødekommende eller kundevenlig på nogen måde - tværtimod.
Jeg skulle have rådgivning vedr. malariapiller, men det eneste jeg fik ud af den “konsultation” var et stykke gult receptpapir, hvorpå hun havde skrevet det præparat jeg skulle have. Jeg ankommer på apoteket, som fortæller mig at sådan en recept er ulovlig og den skal registreres i systemet.
Jeg fik derudover ingen vejledning omkring eventuelle bivirkninger eller andet, som var hele pointen med at konsultationen skulle finde sted. Efter 3 min. var hun færdig og jeg var derefter ude af døren. Dette kostede mig 210kr…
Desuden overholder hun ikke sin journalpligt samt mange af de andre retningslinjer, som sundhedsektoren påkræver.
Jeg er målløs over at dette sted ikke er lukket for længst! Dårlig hygiejne, kundeservice og medmenneskelighed.
ALDRIG book en tid her!!
Kan ikke anbefales
Da min mand og jeg forlod rejsemedicin i Aarhus, var vi mildest talt i tvivl om, hvad vi var blevet vaccineret med. Alt i alt en meget dårlig og ubehagelig oplevelse.
HOLD JER LANGT VÆK
HOLD JER LANGT VÆK
Kom ind til en meget gammel, næsten dement, dame - da jeg skulle have en japansk hjernhindebetændelse som aftalt. Men hun kun hverken huske mig eller vores aftale og FEJLvaccineret mig med heppititis B så jeg nu er overvaccineret - vildt ubehagelig oplevelse...
DE BURDE IKKE HAVE AUTORISATION ELLER ARBEJDE MED MENNESKER!!!!
Vi ankommer til en gammel og slidt klinik og placerer os i venteområdet. Receptionisten har travlt på telefonen og med ventende kunder i skranken og først da vi efter noget tid SELV henvender os, får vi af vide, at vi skal udfylde nogle papirer.
Vi bliver kaldt ind og jeg får med det samme et rigtig dårligt indtryk af den meget gamle og nærmest døende læge. Jeg forstår ikke hvordan det er forsvarligt at han stadig har en autorisation!!!! Eftersom det er mig der har bestilt tid til konsultationen henvender lægen sig KUN til mig. Han vil slet ikke kigge på min kæreste, selvom han også har nogle spørgsmål i forbindelse med vores rejse til Vietnam. Spørgsmålene min kæreste stiller omhandler mig, og mit helbred. Men han nægter faktisk at kigge på ham. Han opfører sig meget uprofessionelt og flabet!
Jeg havde egentlig kun bestilt tid til en konsultation fordi vi manglede specifik vejledning. Men inden vi kom, havde jeg alligevel besluttet mig for at få Hepatitis A vaccinen da jeg vidste med 100% sikkerhed at jeg skulle have den. Alligevel ender lægen med at prikke mig på armen fordi han vil have mig til at fjerne mit tøj så han kan stikke mig. Jeg har slet ikke bedt om at få den? Han havde meget fokus på at ville vaccinere mig selvom jeg blot havde bestilt en konsultation. Men det er jo også money in the bank for ham. Det var det eneste det handlede om. Jeg ender med at tænke ”fint, jeg skal jo have den” Også stikker han mig, UDEN HANDSKER! Hvor mange har han lige rørt ved inden mig? Velkommen til de 21. århundrede, der findes faktisk kliniske retningslinjer som man skal indordne sig efter!!!
Han spørger mig om jeg har fået en stivkrampe vaccinen inden for de sidste 10 år. Jeg forklarer ham at det har jeg ikke, men jeg er blevet informeret om at jeg kan få det hos egen læge gratis eftersom min er udløbet. Han svarer ”det kan du jo så bare gøre hvis du vil snylte på staten” WHAT!!!!!!!!
Derudover forklarer han om et præparat mod diarre som kun koster 30 kr. på apoteket. Fint nok, tænker vi så. Ind til vi kommer ud til skranken og finder ud af at vi skal betale 50 kr. for recepten? Det er vi ikke blevet informeret om. Det er da noget svineri. Jeg kan gå til egen læge og få udskrevet det samme, GRATIS.
Da lægen åbenbart mener at konsultationen er slut (ja, nu havde vi jo også brugt 5 min. af hans kostbare tid) så rejser han sig op og åbner døren, som i at vi skal forlade lokalet. Han spørger ikke om vi har yderligere spørgsmål, eller om der er andet han kan hjælpe med. Han rejser sig op og beder os faktisk om at gå. Jeg er dybt chokeret! Mage til ubehøvlede mennesker skal man lede længe efter.
Derudover bliver vi ikke bedt om at vente efter vaccinationen, som faktisk er påkrævet af Sundhedsstyrelsen!!!!
Grunden til vi valgte en læge med speciale i rejsemedicin som vi selv skulle betale for, var for at få ekstra god vejledning af professionelle folk som virkelig har styr på vaccinationer og virus rundt omkring i verden. Du får præcis det modsatte og du er faktisk bare mere forvirret end da du kom! Til gengæld får du en træls attitude smidt i hovedet og markanteholdninger som du ikke har bedt om.
Vi var specielt bekymrede om Zika virus i forbindelse med graviditet, da vi har læst en del om det. Vi fik ingen beroligelse what so ever, og lægen ville ikke svare på hvilke risici der er forbundet med den eller hvor udbredt det er i Vietnam. Han sagde vi skulle bruge myggespray efter kl. 17 da det er tidspunktet de kommer frem. På WHO’s hjemmeside + sundhed.dk står der at myggene stikker i løbet af hele dagen!!! I modsætning til malarya myg som først kommer frem efter kl. 17.
Brug jeres penge et andet sted, eller vælg egen praktiserende læge – det kan vise sig at være en meget bedre ide. Hvor ville jeg ønske jeg havde tjekket Trustpilot inden jeg valgte denne forfærdelige læge. Og jeg er sur på mig selv over ikke at sige noget imens jeg var der, men jeg var simpelthen i chok over opførslen og behandlingen. Kort og godt. HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!!!
Forfærdelig service
Nu arbejder jeg selv i servicebranchen og har erfaret at dårlige anmeldelser lettere finder sin vej frem i dagens lys, men når det gælder denne klinik er de dårlige anmeldelser fuldstændig velfortjent.
Elendig service. Selve konsultationen var uprofessionel og lægen satte sig ikke ind i vaccination historie, medicinsk historie osv. alt var forhastet, og der skulle ovenikøbet betales for denne “service”. Det var tydligt at det her handler om hurtige penge.
Ingen smil blev man mødt med. Lægerne var sure, og alt gik lyn hurtigt. Som voksen kan man lige overkomme noget gråvejrs humør fra personalet, men det er virkelig ikke optimalt for en børnefamilie eller en person med frygt for nåle osv. Kan klart komme med feedback til jer om at indføre normal menneskelig service skik om “goddag og velkommen. Mit navn er...” eller bare “god dag” når man går. Skal også nævne at samtalen ca. gik på spørgsmål om hvor jeg skulle hen og hvad jeg skulle. Fortalte om mig arbejde hvorefter lægen klagede over charter rejser og talte nedladende om charter gæster, præcis hvad jeg arbejder med. Sikke da en måde at være sikker op at få flere kunder fremover til klinikken.
Den værste oplevelse var da jeg som typisk gen z voksen altid undgår telefonopkald, blev rådgiver af alle venner og familie til at ringe ind et år efter første oplevelse. Jeg skulle ud og rejse igen, og på trods af brug af egne hjerneceller og Google, manglede rådgivning med hensyn til holdbarhed af vacciner osv. (som ikke fremkom i den betale konsultation), som man efter “super” kundeservice ikke som ufaglært gæst husker at spørge om. Opkaldet blev svaret af en sur receptionist som efter tonen at dømme lød som om hun havde sidste dag på job og ikke havde en eneste, undskyld ordvalg, F at give. Ingen “hej du taler med (navn)”. Dette er samtalen: “Rådgivning”? Sagde hun med en tone som om jeg var den værste idiot. Hun fortsatte med at afbryde en betalende kunde som allerede følte sig misledt efter første behandling og virkelig ikke viste hvad hun ellers kunne gøre: “nu er jeg nød til at stoppe dig der. Jeg er kun receptionist. Du må bestille en konsultation for alle spørgsmål.” Jamen okay, fair nok. Jeg spørger om de kan klemme en tid ind morgen. Frøken kun receptionist: “Igen er jeg kun receptionist. Du må gå ind online og bestille en tid”. Det hele er jo helt fair og bare hendes arbejde, men godt tip: man kommer langt med et smil, høflighed og at sige fx “beklager jeg ikke kan hjælpe med dette”. Evt. kunne hun henvise til deres hjemmeside eller lytte for at finde frem til at denne kunde ikke havde brug for endnu en konsultation.
Alt hvad jeg har fået ud af dette er vacciner jeg ifølge min venindes mor som er læge, deres egen hjemmeside og Google ikke havde brug for, ud over hvad jeg selvfølgelig kom for. Blev talt med til, fik der dårligt og blev presset til at tage disse ekstra vaccination som “stivkrampe” hvilket altså kan fås gratis flere steder. Derudover skulle jeg have nummer 2 af én vaccine, som medicinsk og internationalt på papir skal tages efter er bestemt antal dags. Jeg foreslog jeg tog den i landet selv, da jeg skulle flytte derned. Lægen sagde noget i stil med at det går nok hvis jeg kommer tilbage i morgen og får den. Dette lyder nærmest ulovligt at en praktiserende læge kan slippe afsted med egne regler.
Kan kun anbefale i tager alt feedback med videre. Til dig som stadig læser, vælg er andet sted at bruge dine penge :)
Brug aldrig denne klinik!!!!!!
Jeg kan kun tilslutte mig koret af personer som giver denne klinik dårlige anmeldelser.
Vi var 3 personer som skulle vaccineres. Fik ingen lægefaglig vejledning overhovedet og blev anbefalet vaccination som ikke anbefales på klinikkens egen hjemmeside. På trods af den manglende vejledning skulle vi så også betale for 3 konsultationer oven i prisen for vaccinerne.
En forfærdelig oplevelse hos…
En forfærdelig oplevelse hos Rejsemedicinsk klinik i Århus i dag!
Min lillebror skulle i dag vaccineres hos Rejsemedicinsk klinik i Århus, da vi skal på ferie i Asien. Det var en forfærdelig oplevelse, og jeg kan kun sige, at man skal holde sig væk fra dem, hvis man vil vaccinere børn. Vi kom ind til en kvindelig ældre læge, som alt i alt hastede sig gennem det hele.
Vi kom ind til lægen - min lillebror, min far og jeg - og fortalte den kvindelige læge, hvilke vacciner min lillebror havde fået før og viste hende vaccinationskort mm. Fra start af snakkede hun generelt nedladende til min far, som ikke snakker ikke så perfekt dansk, hvilket er en uacceptabel opførsel. Derudover ville hun også have min far til at gå ud af hendes lille kontor, mens hun skulle vaccinere min lillebror. Min far forstod ikke til at starte med, hvorfor han skulle smutte ud, også begyndte hun at sige at han skulle ud, så min lillebror ikke blev for presset. Det giver ikke mening, min far og jeg var der til at berolige og støtte min lillebror på 11 år, der på forhånd var lidt bange for at blive stikket, så han var nervøs allerede inden.
Min far gik ikke ud.
Da lægen så skulle vaccinere min lillebror, virkede det også til, at hun bare ville have det overstået hurtigst muligt. Hun gav sig ikke tid til at være omhyggelig og børnevenlig.
Tværtimod begge gange hun skulle stikke min lillebror, stak hun bare nålen i armen på ham pludseligt uden at vente på han var klar, og min lillebror skreg forfærdelig højt og græd voldsomt.
Hun virkede pisseligeglad og kold over for min lillebror, der græd meget. Selv da hun stak nålen i armen på min lillebror gjorde hun det med langstrakt arm uden nogen støtte, hvilket virker ret uprofessionelt, i forhold til, hvordan andre læger generelt vaccinere. Også det vat hun satte på efter hvert stik, var slet ikke ordenligt. Min lillebror sagde til hende det sad løst, og hun sagde det var ligemeget.
Alt i alt synes jeg bestemt ikke at den kvindelige læge var børnevenlig eller overhovedet prøvede at virke beroligende på min lillebror, der er et barn.
Vi gik i hvert fald der fra med en skrækkelig oplevelse og vi ved, vi ikke kommer der igen! Og det ser ud til, at vi ikke er de eneste, der har haft en dårlig oplevelse på den klinik, hvis man læser de andre anmeldelser.
Vi sidder nu, og er urolige, om hun ikke har lavet fejl i forhold til selve vaccinerne; altså om hun ikke er kommet til at vaccinere ham med noget andet, end det han skulle have haft, eftersom hun opførte sig sig uacceptabelt over for os.
Fuldstændig uacceptabelt vejledning.
Min mor på 76 år skulle vaccineres til en charterferie i Gambia. Hun blev i den grad mis vejledt. Hun kom derfra med 2 vaccinationer som hun iflg. Deres egen hjemmeside ikke havde behov for og de 2 vaccinationer som hun skulle have fik hun ikke. Recept på malariepiller var fra den gamle gule receptblok som fik hun i hånden og de kan ikke indberette til Danmark pga. Den nye datalov.
Hvad sker der lige på den klinik ???
Livsfarlig misrådgivning
Overlæge Line Buhl ved Rejsemedicinsk Klinik har rådgivet lodret forkert,da hun sagde (uden at tjekke) at min datter var blevet vaccineret mod Stivkrampe/Difteritis som 12 årig og derfor ikke skulle vaccineres før hun er 22. Fakta er, at min datter som helt normal praksis blev vaccineret mod dette som 5-årig og hun derfor ikke må tage til Malaysia og Singapore på studietur uden at være revaccineret. Desuden var LIne Buhl meget opsat på at sælge os alt muligt andet og skræmte os voldsomt og unødvendigt.
Hvis Trustpilot tillod at give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!
En forfærdelig oplevelse hos Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus.
Da jeg skal til Indien her om nogle måneder, skulle jeg have nogle forskellige vaccinationer og henvendte mig til klinikken i Aarhus. Receptionisten var rigtig flink, og jeg følte mig fint tilpas, men situationen tog da en drastisk drejning da jeg kommer ind til selve konsultationen. Jeg kom ind til den kvindelige læge, som ikke engang kiggede på mig da jeg kom ind, men blot spurgte koldt: "Hvor skal du hen?" Jeg svarede, at jeg skulle til Indien og inden jeg fik fortalt færdigt om omstændighederne afbrød hun mig og sagde: "Hvad skal du dog i sådan et forfærdeligt land?! Jeg arbejdede engang sammen med en inder, og det var det mest upålidelige menneske jeg i mit liv har mødt. Fy for den lede." Jeg syntes at det var ret underligt sagt, da hun jo i pricippet bare skal give mig de nødvendige vaccinationer og ikke komme med sin personlige holdning til det land, jeg nu engang skal til. Situationen blev dog mere bizar, da vi gennemgår en liste over de vaccinationer jeg skal have, og hun stopper op ved rabies-vaccinationen: "Ja du skal godt nok også have rabies indsprøjtningen, for hvis du boller med en inder, så får du rabies." Jeg sagde derefter hurtigt, at det ikke kom til at ske, da jeg har en kæreste. Her svarede hun: "Ja men Indien er det land i verdenen hvor flest mennesker bliver voldtaget, så chancen for at du gør er ret stor." Forbavset sad jeg tilbage og havde modtaget en fuldstændig uprofessionel behandling og kan på ingen måde anbefale Rejsemedicinsk Klinik i Aarhus.
Hvis Trustpilot tillod at give 0 stjerner, så havde jeg gjort det!
HOLD JER VÆK FRA DEM
HOLD JER VÆK FRA DEM! Meget ubehagelig oplevelse og uprofessionel! Hun vil bare gerne tjene penge og er ligeglad med patienterne. Vi havde vores børn med på 7 mdr og på 2år. Vi har virkelig fortrudt at vi valgt dem. Hun har lavet fejl og har kun fået en "kan ikke gøre noget ved det nu". Sadan en overlæge vil behandler jer! Jeg tror heller ikke det er i orden at en med meget rystende hænder skal stadigvæk vaccinere mennesker (særlig babyer og børn), viser ingen empati og på forkerte arme! Jeg kan kun håbe på at hun ikke har lavet noget fejl med medicinerne som hun har brugt til os!
Et firma der er totalt spild af tid
Ringede til Rejsemedicinsk klinik Odense og talte med en ung pige. Hun var totalt afvisene. De havde ikke flere vacciner i Danmark og de kunne ikke skaffes. Farvel og tak for ingenting.
Ingen forslag eller alternativer, noget?
Hvorfor eksisterer sådan et firma overhovedet.
En børnefjendtlig pengemaskine
Vi er en familie med to børn på 1 og 4 som tog på rejsemedicinsk for at få vaccinationer forud for en ferie i Thailand.
Vi kom ind til en læge der virkede til at være et godt stykke over pensionsalderen. Han ænsede knap vores 4-årige som ellers forsøgte at skabe kontakt til ham. Hun var i forvejen utryg så det hjalp ikke at han ignorerede hende.
Uden at se i børnenes vaccinationskort foreslog han en vaccine som den yngste allerede havde fået gennem børnevaccinations programmet.
Til os voksne bedrev han mersalg og udskrev recepter der kostede 50 kr stykket og foreslog ikke nødvendige vacciner.
Da vores fire årige skulle stikkes gjorde han intet for at forberede hende på hvad der skulle ske. Hun skreg og bevægede sig så han blev enig med sig selv om at nu havde han ikke mere tid og sagde “hun kan ikke vaccineres”. Vi måtte nu gerne “tage jeres skravl og gå” lød kommentaren.
Uacceptabelt og yderst uprofessionelt.
Uacceptabelt og yderst uprofessionelt.. du skal forresten selv tage kontakt til Sygesikring Danmark efterfølgende... Selvom de lige tager 160 for kunsultationen, og 50 kr for at skrive en recept :D..
50 min ventetid selvom der var bestilt tid
Utrygt, dårlig information og dårlig service
Da jeg første gang inden min rejse var inde hos rejsemedicin i Aarhus (jeg skulle derind af to omgange) kom jeg ind til deres kvindelige overlæge. Jeg havde regnet med, at hun skulle hjælpe mig med hvilke vacciner, der var nødvendige for mig, på den rejse jeg nu skulle afsted på. I stedet begyndte hun at spørge mig ind til hvilke vacciner jeg gerne ville have, og sagde f.eks. ".. skal du ikke også have den?" hvor jeg blev meget forvirret, da jeg jo ikke anede hvad der var nødvendigt. Det var derfor jeg var der, for at få hjælp af hende.
Vi kom frem til nogle vacciner, som virkede fornuftige, og jeg skulle ind og vaccineres to gange for nogle vacciner, hvilket betød at jeg skulle køre til Aarhus af to omgange. Jeg er ikke fra Aarhus, men jeg var indstillet på at det var nødvendigt. Efter anden konsultation, får jeg oplyst af en af mine rejsekammerater (inden min rejse) at det er vigtigt at få fornyet sin polio børnevaccine, da man kan risikere at blive afvist i lufthavnen, hvis ikke man har den. Det undrer jeg mig lidt over, da jeg intet har fået at vide om det af rejsemedicinsk klinik. Derfor skriver jeg en mail til dem, hvor jeg spørger om det kan være rigtigt, at det er nødvendigt at den skal fornyes og om man kan blive afvist i lufthavnen pga. dette. Dertil svarer rejsemedicin kort i en mail "Ja"... Jeg bliver utroligt frustreret over deres korte svar, og over at jeg nu skal ind til dem i Aarhus en tredje gang. Derudover frustreres jeg over deres mangel på så vigtig en information, som kunne have gjort at min rejse blev afsluttet før den overhovedet var begyndt. For mig som førstegangs rejsende ville dette være et skrækscenarie.
Nogle måneder efter jeg er hjemvendt fra min rejse, bliver jeg i en mail indkaldt til revaccination af Twinrix. Da jeg er flyttet til København, skriver jeg en mail tilbage til dem for at høre, om det er muligt at få vaccinen herovre, og spørger om prisen er den samme for en revaccination. Dertil svarer de kort i en mail "Ja.".. Igen et meget kort svar, som ikke uddyber, hvad jeg skal gøre for at få en tid i København, da jeg på deres hjemmeside kun kan se de har klinik i Odense og Aarhus. Igen meget frustrerende.. Jeg sender en mail tilbage, og spørger om de kan uddybe det. Dertil får jeg aldrig svar.
Jeg vil derfor stærkt fraråde benyttelse af rejsemedicinsk klinik. Et utrykt sted, med dårlig information og vejledning og frusterende dårlig service.
Speciel oplevelse
For det første kommer man ind i nogle lokaler som virker gamle og slidte. Receptionisten virker nervøs, men er meget flink. Jeg kom ind til en ældre kvindelig "læge", som slet ikke virkede til at have styr på noget. Jeg skulle have mine revaccinationer, og hun begyndte rent faktisk at kritiserer at jeg skulle rejse til Afrika og hvor dumt det var. Hun blev sur på mig da jeg i en sætning bruge ordet "chance" og sagde at det ord var forbudt i hendes fag og hun ville høre mig sige det. Det hed "risiko". Alt i alt en totalt underlig oplevelse. Det her er 2. klinik jeg har været på i Aarhus (har også været på sikkerrejse.dk) og jeg tror at jeg fra nu af simpelthen bare vil gå til min egen læge, for de her klinikker vil bare have penge ud af folk. Det er simpelthen ikke okay
Øv troede de var professionelle!!!
Har i dag været inde hos Rejsemedicinsk klinik i Århus. Vi er SÅ skuffet og chokeret over hvordan man kan drive en biks som denne.
Inden vi bookede en tid, havde vi skrevet en mail til dem med de gængse spørgsmål, for at finde ud af, om det var der vi skulle blive vaccineres inden vores rejse. Svaret vi fik tilbage, var at vi skulle booke en tid, da de ikke kunne svare på spørgsmål på mail og ellers kunne vi læse på deres hjemmeside hvad det drejede sig om og priser. Allerede der tænkte vi, at det var da en dårlig måde at svare på.
Nå, men vi bookede en tid og glædede os til at blive vejledt og finde frem til den korrekte sammensætning af vacciner. De lød jo til at de var en professionel klinik med gode erfaringer og ekspertise. Vi regnede med at vi skulle ind til en gratis konsultation for at høre om muligheder og informationer omkring de forskellige anbefalinger for netop vores rejse, nu hvor de ikke ville svare på vores mail, men nej, dette var ikke gratis. De vil ikke svare på mails for det tjener de jo ingen ting på. Næ nej book en tid til info, det koster kun 160,- /person.
Da vi kom der ind blev vi mødt af en sød og smilende sekretær der tog i mod os. Vi blev bedt om at udfylde et stykke papir pr. person der skulle vaccineres. Vi sagde at i hvert fald to og måske 3 skulle, men at vi jo lige skulle snakke om det først. Vi fik 3 ark udleveret og fik de to af dem udfyldt, som sekretæren havde bedt os om.
Da vi bliver kaldt ind, bliver vi mødt af den mest sure og uoplagte "overlæge". Hun sukker opgivende, da vi er 4 der træder ind på hendes lille hummer af et kontor. Vi sætter os ned og regner med at hun er mere professionel når hun åbner munden, men ak nej. Har ALDRIG mødt så sur og tvær kone af en læge. Hun blev møgsur over at vi alle 4 ikke havde udfyldt det skema vi havde fået. Vi forklarede hende at vi havde skrevet en mail, og fået besked på at bestille en tid, og at vi nu var interesseret i at høre hvad hun tænkte var det bedste. Hun blev lettere irriteret og spurgte meget surt om hvad det var vi ville have af vacciner, hvorpå vi siger at det jo er derfor vi er her og håbede på at hun kunne vejlede os. I mens vi prøver at klarlægge hvad vi skal og hvor vi skal hen (har tydeligt skrevet hvor vi skal hen o.lign) brokker hun sig over at vi jo ikke har skrevet hvor vi skal hen. Hun sidder og læser vores udfyldte papir, med blokbogstaver og kan ikke engang læse hvor turen går hen!!!
Nå men vi finder så ud af hvilke vacciner vi skal have (hun siger ikke noget, vi skal selv fortælle hvad vi tror vi skal have, ud fra hvad vi selv har læst os frem til) og får endnu engang skæld ud over at vi alle 4 ikke har udfyldt hvert vores papir. Det er stadig kun 2 af os der skal vaccineres, vores 2 børn. Da vi så spørger til malariaprofylakse, sukker hun højlydt igen og siger at det skal vi da have for det er da en selvfølge. Hun åbner døren og går ud og brokker sig til den søde sekretær over, at hun ikke har gjort det ordentligt. Da hun er ude af kontoret overvejer vi kraftigt at rejse os og forlade klinikken, da vi er totalt rundforvirret og vores børn er utrygge ved situationen, men bliver enige om at hun ikke skal ødelægge det for os og bliver siddende.
Da hun kommer tilbage får vi udfyldt de sidste par papir og hun finder vaccinerne klar til vores børn der skal vaccineres. Hun finder en dims frem der skal holdes på huden så det er nemmere at stikke. Den er fyldt med blodrester fra en anden patient.....føj hvor ulækkert!!!!Tænk at man som læge kan gå på kompromis med hygiejnen. Da hun skal stikke den første og er klar, kommer hun i tanke om at hun måske nok lige skulle spritte af først. Det gør hun henover den blodfyldte plade, hvorpå jeg får den hurtigt fjernet, så hun kan gøre det ordentlig bagefter. Vi får børnene vaccineret og hun begynder at udfylde recepter til malariapillerne. Hun forsøger at regne, men kan slet ikke regne ud hvor mange vi skal have. Da hun mener hun har regnet rigtigt og skriver det ned, må vi hjælpe hende med at regne efter, da det ikke er rigtigt. Hun har så lige glemt en pakke piller så vi har til hele rejsen..... Efterfølgende har vi selv læst om malarone og fundet ud af at vores børn skal have 2 piller om dagen, hvilket betyder at vi har fået piller til en halv rejse. Den såkaldte læge havde ikke engang styr på, hvor mange piller man skal have udfra vægten når man er et barn, det er sgu skræmmende!!!
Da vi langt om længe var færdige med det vi troede, skulle være en professionel behandling og vejledning i forhold til vores rejse, gik vi ud for at betale. Da jeg kigger på recepterne, opdager jeg at lægen hverken har skrevet under eller noget, hvilket betyder, at var vi gået på apoteket, havde recepterne været ugyldige og vi ville ikke kunne få medicinen.
Sekretæren beklager meget og går ind til lægen og får hende til at ordne det. Vi får betalt og går derfra med en meget dårlig fornemmelse i maven. Vi troede, at når vi havde valgt en klinik med ekspertise indenfor rejser og sygdomme/vaccinationer, ville vi få en super behandling af et professionelt personale der havde erfaringen og viden, og ikke mindst evnen til at behandle mennesker ordentlig og med respekt. Intet af dette oplevede vi i dag. Desværre er vi tvunget til at komme igen da vores børn skal have en revaccination om 1 år. Vi kan selvfølgelig håbe på, at den kvindelige læge er gået på pension, for det trænger hun VIRKELIG til!!!!
Vi kan OVERHOVEDET IKKE anbefale rejsemedicinsk klinik i Århus til andre. Det er så uprofessionelt og uhumsk. Tænk at man i Danmark ikke har mere opsyn og styr på sådan en klinik. Hold jer langt væk!!!!
Dårlig service
Svarer ikke på mails - jeg har sendt tre mails vedrørende en vaccination jeg har fået foretaget. De er alle tre sendt på deres officielle mailadresse over en periode på et par måneder, men jeg har ikke modtaget et eneste svar.
Rent bondefangeri og en pengemaskine
Har sat et skilt op i vinduet som reklamerer med at de vaccinerer mod influenza.
Denne vaccination er gratis for alle personer over 65 hos egen læge bare ikke her. Det fortæller de ikke på trods af, at man skal udfylde et skema hvoraf det tydeligt fremgå af cpr-nummeret at man er over 65. Prisen fremgår af vores hjemmeside er svaret. Ja tak - men burde man så ikke på samme hjemmeside og på skiltet i vinduet gøre opmærksom på, at influenza vaccination ikke er gratis for pensionister. Overraskelsen får man først når vaccinationen er udført og så er der ikke rigtig nogen vej tilbage andet end at betale.
Sygesikring Danmark giver tilskud får man så at vide. Man skal bare selv have arbejdet med at indsende fakturaen til Sygesikring Danmark . Da det sandelig ikke er med i de 160,- kr. man her tager for 2 minutters konsultation. Det er ellers en normal service både på apoteket og hos tandlægen i vore dage.
Mit råd er at holde sig langt væk fra denne klinik. Af de vaccinationer de udfører her, kan de fleste fås hos egen læge og ellers findes der andre klinikker med en bedre moral. Jeg har mine sat ben for sidste gang i denne klinik. At jeg ikke er den eneste som føler mig godt og grundigt taget ved næsen, fremgår jo tydelig af de andre bedømmelser her på Trustpilot.
Dårlig behandling og uprofisionelt.
Var på rejsemedicinsk klinik her i Aarhus for et par måneder siden for at få nogle vaccinationer. Da jeg ankom blev jeg mødt af en klinik assistent som talte personligt i telefon. Jeg kom endelig ind til den kvindelige ''overlæge''? Vi sad og talte om hvilke vaccinationer jeg skulle ha, og hvad jeg var blevet anbefalet fra rejsebureauet. Hun blev meget bestemt i hendes fremtoning begynder og fortæller skrækhistorier. Jeg nok også lige skulle ha nogle ekstra piller trods hvad der var anbefalet. Hun ville meget gerne skrive en recept til mig på nogle piller, jeg skulle nødig gamble med mit liv. "Der var jo en historie for et par år siden med et par danske kvinder som døde, da de ikke havde taget det piller som hun ville anbefale" kunne ''Overlægen??'' berette. Efterfølgende skal jeg ha mine indsprøjtninger, hvor hun med blødende neglebånd og uden gummihandsker går igang med at gi mig indsprøjtninger. Set i bakspejlet skulle jeg dog ha forladt klinikken. Men jeg er lidt autoitetstro, men finder det sgu meget uprofisionelt at man ikke arbejder sterilt på den klinik. Da jeg er færdig, og skal betale, spørger klinik assistenten om jeg er medlem af Sygeforsikringendanmark, og de vil sende min regning videre til dem, så jeg kan få refunderet nogle penge. Der går et par måneder, uden jeg hører fra Sygeforsikringen, og finder ud af at de ikke har fået noget tilsendt, trods der er ca. 400 meter mellem klinikken og sygeforsikringen. Vil ikke anbefale stedet til andre. Find et andet sted, der er en masse andre steder her i Aarhus.