Din kørelærer - Brian Slothuus Anmeldelser

4,7

Super godt forløb fra start til slut. Super god til at få mig til ikke at være nervøs. Var meget bange for at køre bil til at starte med,men han fik mig til at blive tryg I at køre. Meget tålmodig,Var... Se mere

Brian fortjener 12/10 stjerner! Kørekorts forløbet har uden tvivl været fantastisk fra start til slut. Det har uden tvivl været et humørfyldt forløb med en masse sjove og lærerige køreture, samt ti... Se mere

Stor ros til Brian . Jeg har haft den fedeste oplevelse med køreskolen/Brian. Massere af opbakning, opmærksomhed omkring hver enkel elev. Brian har formået og give mig ro, og bakke mig op i det... Se mere

Jeg har lige bestået begge prøver i et huk💪 Og det hele er takket være Brian. Inden jeg startede hos Brian, havde jeg aldrig siddet bag rettet i nogen som helst motorkøretøjer, og jeg vidste hel... Se mere

1. Køreskole
  2. Trafikskole
  3. Køreteknisk anlæg

Dygtig, humoristisk og kompetent kørelærer siden 2018. Få Kørekort, Foto, og Førstehjælp samlet i 'en pakke. Lærerigt førstehjælpskursus med masser af praktikske øvelser. Lige meget om du er tilknyttet køreskolen eller en anden køreskole kan du tilmelde dig førstehjælpskursuset. Køreskole Din kørelærer Nykøbing F Brian Slothuus

Svarer typisk inden for 24 timer

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Brian fortjener 12/10 stjerner

Det har uden tvivl været et humørfyldt forløb med en masse sjove og lærerige køreture, samt timer i teorilokalet.
Herudover et sjovt førstehjælpskursus, med rigtig meget praktisk øvelse, så kurset fremstod let og lærerigt.
Jeg vil til en hver tid anbefale denne køreskole/Brian til andre!🤩 (Især hvis man har behov for en dygtig og fleksibel kørelærer.)

2. januar 2024

Byens bedste kørelærer 👍🏻

Jeg startede kørekort d. 2. Januar 2024 og har lige bestået i dag. 🥳
Alt dette takket være Brians tålmodighed og guidening gennem hele forløbet.

Brian er super fantastisk hvad angår teori, han forklarer til alle har forstået det og bruger ekstra tid på elever som har behov for det.
Han er tålmodig og meget forstående når man er ude at køre med ham, han kommer med konstruktiv kritik som man kan tage med videre til næste gang.

Hans førstehjælp er utrolig sjovt med massere af forskellige scenarier, og man får et rigtig godt kammeratskab med de andre elever.
Jeg har lavet så mange førstehjælpskurser i livet, og Brians slår dem alle!

Uanset hvorvidt jeg havde bestået eller ej, så havde jeg ikke ville tage det om hos en anden end Brian 🤩
Han har givet mig så meget erfaring på så “kort” tid og det vil jeg altid have i baghovedet når jeg kører fremover.

Tak for et dejligt og lærerigt forløb.

2. januar 2024

Fremragende køreskole mht. teori og praksis

Fremragende undervisning i teori og praksis.
De strukturerede teoritimer gør trafikregler forståelige, mens erfaren kørelære, som skaber en tryg køreoplevelse.
Køretimer er engagerende og fokuserer på sikkerhed og korrekt køreteknik. Førstehjælpskurser er omfattende og inkluderer praktisk træning, hvilket giver eleverne vigtige færdigheder til nødsituationer.
Der er fokus på elevens forståelse og udvikling i hhv. kørsel og trafiksikkerhed. Anbefales for en opnå en positiv og lærerig køreoplevelse.

30. april 2024

Mega god kører lærer.

Mega god kører lærer.
God til at vejlede en ude på vejen og lærer fra sig ii teori timerne.
Desuden, var hans førstehjælp mega godt, han fik det til at blive spændene og så gik tiden stærkt

17. april 2024

Utrolig god kørelærer.

Utrolig god kørelærer.
Jeg havde Brian, som ekstern hos en anden køreskole, og han formåede at gøre hver en oplevelse bag rattet til en kanon oplevelse! Hans undervisning sikrer sine elever, at de har de midler de skal bruge, når de skal til køreprøven. Du gør det virkelig godt, Brian!

4. september 2023
Din kørelærer - Brian Slothuus-logo

Besvarelse fra Din kørelærer - Brian Slothuus

Hej. Tak. Dejligt i har været tilfredse.

Førstehjælpskursus

Super fedt førstehjælpskursus, der var humor, der var masser af praktiske scenarier, hvor man får prøvet de ting af, som vi havde lært, selvom jeg havde haft førstehjælp nogle gange før, gjorde Brian det underholdende, så jeg stadig fik en super god genopfriskning. 🙂

16. marts 2024

Vælg din kørelærer!

Brian har været en fænomenal kørelærer! Han gjorde undervisningen spændene, og vidste hvordan han skulle gøre det fedt for hans elever! Kan kun anbefale ham og give ham ros! Tusind tak Brian!

24. januar 2024

Ikke hvad man havde forventet

Det var til tider fint nok, men Brian ved ikke hvor grænsen går. Han har flere gange gået længere end hvad der er passende ved fx at kalde en nogle “upassende” navne. Under ens køretimer snakker han tit i telefon og når man begår en fejl, får man sjældent at vide hvad man gør galt.

15. november 2023
Din kørelærer - Brian Slothuus-logo

Besvarelse fra Din kørelærer - Brian Slothuus

Hej anonym. Jeg er meget ked af du har haft en dårlig oplevelse når vi har været ude at køre. Det er gjort bedre nu og stilen er lagt om. God dag til dig 😀. Brian