Super god oplevelse
Super god oplevelse. Flinke, kompetente mæglere. Vi har brugt REH tre gange. Og fået rigtig god service hver gang.
Så varm anbefaling herfra.
Så varm anbefaling herfra.
Vi fik en mægler der virkelig lyttede til vores ønsker og fandt det rigtige hus efter lang tids søgen på Bornholm.
(1/2-2020)
Virkelig kompetente mennesker og når vi møder dem i byen, bliver der spurgt indtil vores køb.
REH har senere fået ny ejer og unge mennesker ansat til at sætte nyt fedt look på virksomheden
En god oplevelse med
Rønne Ejendomshandel
Tak for handlen
Super uprofessionel ejendomsmægler ! Hold jer langt væk.
Der bliver talt grimt til en, og de pisse ligeglade med købere.
At de kan drive en ejendomsmægler forretning, er utroligt !!!
Super professionelt samarbejde vi er meget tilfredse. 😊
Jeg har hele to dårlige oplevelser med selvsamme person fra REH. Første gang var da mig og min kone havde ham ude og se på et hus de havde til salg. Han nærmest løb igennem huset, mens han fortalte at han ikke havde meget tid, da han havde en anden fremvisning han skulle nå. Da han kørte stod vi målløse og stirrede efter ham. Nogle dage efter ringede vi og bad om en der havde tid. Så dukkede han op igen og var super fedtgalant. Vi endte med at købe huset, men det var absolut ikke grundet mægleren, som iøvrigt bad os om at smide "bare lidt mere i puljen til sælger." Og efter at have hørt på den sang fire gange, bad vi ham om at gå "bare lidt ned i salær" hvis det var så vigtigt. Det gjorde han ikke.
Anden gang havde min svoger lavet en aftale med selvsamme mand omkring en sommerhusgrund. Aftalen var i hus, svoger tog fra Jylland til Bornholm og stod klar. Der kom ingen ejendomsmægler. Da vi så ringede til ham, sagde han at der ingen aftale lå. Pludselig ændrede han det til, at han havde indtalt flere beskeder på telefonsvareren hvortil min svoger, sagde at han aldrig havde slået svareren til. Så ændrede ejendomsmægleren igen sin forklaring - nu var det hele pludselig hans sekretærs skyld altsammen. Ligemeget, nu er vi - kan du komme? Nej, det kunne de så ikke lige. Tilbage til Jylland uden en grund på hånden. Tak for det! AMATØRER!!!
At en ejendomshandler vil være med til at ødelægge den danske kulturhistorie for at bygge et sommerhus til udleje for at skrabe extra penge ind til en medejer er noget af det værste jeg har set fra boligsektoren i mange år!
De må være så stolte af Ole Rømer og hans hans fantastiske ideer om at destruer vores kultur arv for at at bygge et sommerhus som han ville leje ud, i skulle skamme jer!
Mage til amatører skal man lede længe efter. Vi bookede en fremvisning af en bolig i god tid, og understregede samtidig vigtigheden af at tiden blev overholdt da vi kom helt fra København og skulle nå færgen hjem igen.
Vi dukkede op til aftalt tid, men måtte forgæves sidde og vente på ejendomsmægleren. Da vi var pressede på tid grundet færgeafgangen hjem, ringede vi til sidst til kontoret for at høre hvor de blev af. Her blev vi meddelt at de ikke havde nogen aftale nedskrevet på givne tidspunkt, men at vi jo bare kunne banke på og høre om vi ikke måtte komme ind og se boligen. Det måtte vi jo så gøre for ikke at være kørt helt forgæves. Vi var nødt til nærmest at løbe igennem hus og grund for at danne os bare et lille indtryk, men fik dårligt noget ud af det grundet forsinkelsen med ejendomsmægler. Lejeren i huset nævnte yderligere, at vi ikke var de første potentielle købere der havde lavet aftale om fremvisning hvor ejendomsmægleren ikke var dukket op.
Det er simpelthen for useriøst, og jeg føler med den stakkels sælger der har valgt Jer. Med den stil I kører så bliver huset da aldrig solgt. Måske I skulle overveje et andet erhverv? Det virker i hvertfald ikke til at I kan overskue Jeres nuværende.
Verdens dårligste service . Tilbuddet hed 35.000 men ejendomsmægleren har trukket 50.000. Oveni at man intet får afvide når nogen har været ude og se ens bolig eller besked om noget som helst. Med mindre man selv ringede og spurgte, også blev man derefter mødt af en meget arrogant og næsvis ejendomsmægler . Mit hus stod til salg for 275.000 også valgt de og sætte nabo huset til salg for 150.000 hvilket gjorde at jeg blev nød til at sætte mit 100.000 ned for overhovedet og have en chance for mit blev solgt ! Så ikke nok med det har været en frygtelig oplevelse at have mit hus til salg hos Rønne ejendomshandel som jeg valgte som det billigste tilbud(troede jeg) og gerne ville have mest muligst ud af min bolig . Så skal man forvente en ekstra gebyr på 15.000 og herefter ikke og blive behandlet særlig pænt . Ville aldrig anbefale nogen og bruge dem eller bruge dem selv igen .