Regatta Pavillonen Anmeldelser

4,4

Det bedste ved frokostoplevelsen var klart selskabet og udsigten. Maden var ok, ikke mere, men betjeningen desværre direkte dårlig. Uerfarne unge drenge der åbenlyst intet anede om hverken vin eller m... Se mere

Alle vores gæster roste maden og var meget glade for stedet med den skønne udsigt. Maden var virkelig lækker og frisktillavet og mere, end vi forventede. Superlækkert rugbrød, sprødt og groft. Der b... Se mere

Har lige været der og spise SFMP ( aka Stegt flæsk med persillesovs ) sammen med 2 venner 🐷😁 Det var bare virkelig lækkert , saftigt flæsk , kartofler med pil , sovs i en kande med friskhakket Pe... Se mere

Jeg havde inviteret til brunch og møder op i separat lokale til fint dækkede borde med blomster og hvide duge. Der var mange forskellige rettet til både børn, voksne og vegetarer og der blev fyldt o... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Regatta Pavillonen tilbyder afholdelse af selskaber året rundt. Vi tilbyder arrangementer til hhv. bryllupper, barnedåb, mærkedage, mindehøjtidligheder, firmaarrangementer, brunchselskaber, julefrokoster og meget mere. Vores beliggenhed er unik og vi serverer madoplevelser med udsigt ud over Bagsværd Sø. Vi tilbyder selskaber med op til 110 gæster. Vores menuer indeholder altid friske og lokale råvarer. Vi bestræber os altid på at give vores gæster en gastronomisk og udsøgt oplevelse.

Svarer typisk inden for 24 timer

Skammeligt

Skammeligt, mig og min mand spiste middag på vores bryllupsdag og fik serveret noget der mindede om opvarmet og halvlunken daggammel ret og da vi kommenterede overfor tjener og kok var beskeden at vi kunne bare finde et andet sted..
Jeg anbefaler på ingen måde dette sted..

19. september 2020
Regatta Pavillonen-logo

Besvarelse fra Regatta Pavillonen

Kære Karen
Tusinde tak for din tilbagemelding som er virkelig vigtig for os.
Jeg kunne godt tænke mig at høre i detaljer hvorfor jeres oplevelse var sådan, så har du mulighed for at ringe til mig på tlf. 5155 7584 eller sende en mail på info@regatta-pavillonen.dk
De bedste hilsner
Trine

Regatta pavillonen kan varmt anbefales

Regatta pavillonen kan varmt anbefales, omgivelserne var utroligt smukke, vi fik en gourmet oplevelse, maden var velsmagende, personalet servicerede alle gæster, meget professionelt. Mange tilkendegivelser
fra gæster, en utrolig dejlig dag 👋

2. september 2020

Et virkelig godt stykke måltid

Et virkelig godt stykke måltid. Deres kok David gjorde et super stykke arbejde.

Dejligt at kunne side i så smukke omgivelser med god betjening. Ikke sidste gang jeg besøger Regatta Pavillonen. :)

25. juni 2020

Super god brunch

Nød brunch 2. Juledag; fint og afbalanceret udvalg - ikke det største - hvor alt var frisk, delikat anrettet og velsmagende. Prisen var absolut rimelig, så jeg glæder mig til flere oplevelser fremover.

26. december 2017

Fantastisk frokost buffet, samt udsigt...

Mad og udsigt i top.
Desværre var der ingen smil eller service fra den modne tjener. Modtagelsen var uden smil og velkomsten virkede overlegen, negativ omtale af gæster og gæsters opførsel ( incl. Bandeord ) foregik i selve restauranten, formentlig troede han ikke at gæsterne kunne høre det. Stor ros til de andre tjenere som undgik, at kommenterer på hans omtale af gæsterne, og som forstod at yde en god og smilende service .

1. juni 2014

Dejlig middag i naturskønne omgivelser

Min kone og jeg spiste den dejligste velsmagende middag i naturskønne omgivelser på terrassen ved Regatta Pavillonen - med storslået udsigt over Bagsværd sø/rostadion - serveret af en venlig og opvakt tjener der endda sørgede for at udlevere os en nødvendig p-tilladelse der sparede os for en p-afgift på 650,00 kr. så middagen var på den vis til ca. halv pris ;-)

3. august 2013