Lever totalt op til jeres slogan! Bestiller varer, til gl. Opel og bliver ledt til ældre reservedele på hjsiden. De var noget billigere end dem jeg først ville have bestilt og de passende bare 100... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 11 af de 28 bedste virksomheder i Butik med biltilbehør
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Refako Autodele er en familiedrevet virksomhed, der sælger reservedele og tilbehør til personbiler, lastbiler, trailere og busser fra 15 adresser i Danmark.
Ejby Møllevej 55, 5000, Odense C, Danmark
- +45 66 12 55 75
- kundeservice@refako.dk
- www.refako.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super god service 👍
Den ene af de 2 tågelamper havde dårlig…
Den ene af de 2 tågelamper havde dårlig pasform til pæren - som om den var en billig kopi, så mekaniker måtte bruge tid på at tilpasse den med en kniv.
Så er der leveringen. Den var 2 dage senere end lovet.
Prisen, at der var lovet gratis fragt, men der blev opkrævet 2 gange fragt.
Hurtig levering og rigtig gode stumper ☺️
Nemt og hurtig levering
Det var nemt og finde den reservedel jeg skulle bruge og bestilling var lige til og nemt og levering knap 2 dage, så alt i alt en rigtig god oplevelse
Jeg fik en virkelig kompetent og god…
Jeg fik en virkelig kompetent og god service hos Refaco i Hvidovre. De ved hvad de snakker om og er meget kundevenlige. Handler der gerne igen og kan anbefale dem rigtig meget, for de finder den del du skal have, og har de den ikke idag har de den imorgen med garanti.
Super service hurtig betjening og…
Super service hurtig betjening og afsendelse samme dag og var der dagen efter kan kun give ***** stjerner
Reservedele passede ikke
Via bilens reg.nr. og stelnummer bestilte jeg stænkskærme til min Hyundai Sonata.
De bageste passede simpelthen ikke. Ankerpladen i midten var helt forkert, og ved brug kunne bremseskiven ikke genmonteres. Heldigvis kunne vi bruge de gamle ankerplader sammen med de nye stænkskærm, ved hjælp af sandblæsning, maling og hekseri.
Men det er jo ikke det man forventer af firmaet og heller ikke noget der giver lyst til at anbefale firmaet til andre
Der står at dele ville komme inde for 2…
Der står at dele ville komme inde for 2 dage,de blev bestilt sidste uge og jeg ville få en mail når de kom til Rødekro. Har ingenting hørt. Og nu er det sidst på eftermiddagen om onsdagen,ugen efter. Så der er plads til forbedringer.
Hjemmesiden virker godt
Hjemmesiden virker godt, og meget imødekommen personale i Hvidovre afdeling. Der valgte jeg at afhente mine varer selv, jeg kommer igen.
Ole
altid god service men jeg mangler jer i…
altid god service men jeg mangler jer i fredericia vh john
Jeg havde bestilt dele online og til…
Jeg havde bestilt dele online og til afhentning i Thisted
Men da jeg skulle hente de del jeg have bestilt og betalt hav de åbenbart solgt dem til en anden så jeg måtte vente til næste dag med de dele jeg skulle have haft
Måtte dermed køre en ekstra gang for at hente de dele jeg skulle have øv øv dårlig
Service
Super hurtig levering
Meget venlige medarbejdere
Meget venlige medarbejdere, meget god service. Kan varmt anbefales, 10 stjerner.
Nemt at bestille til afhentning i butik…
Nemt at bestille til afhentning i butik i odense