recoverit danmark ApS Anmeldelser

3,4

MANGE TAK for den hjælpsomhed og dygtighed, som jeg har mødt hos Martin fra Recoverit. Det er meget længe siden, at jeg har modtaget så hurtig, kvalificeret og serviceminded hjælp fra en virks... Se mere

En IT troldmand ham Martin. Jeg havde allerede været ét sted for at få reddet vigtige data fra min crashede Imac og eksterne disk - desværre uden resultat. Så det var halvt opgivende, at jeg søgte hj... Se mere

I november 2021 sendte vi en defekt harddisk til genskabelse hos Recoverit. Efterfølgende fik vi oplyst, at det var nødvendigt at sende harddisken til England. Siden har vi intet hørt - trods gentag... Se mere

Havde haft min USB hos et andet firma, men de kunne ikke hjælpe ('og så kunne ingen'). Tog chancen og prøvede Recoverit - de kunne faktisk hjælpe og finde de fleste filer (som eller var 'brændt inde')... Se mere

1. Genskabelse af data
  2. Computerservice
  3. Dataindlæsningsservice

recoverit er specialiseret i data recovery og data behandling - det er vores eneste fokus område. Vi har været på det skandinaviske marked siden 2006 og har ekspertviden indenfor gendannelse af mistede data uanset medietype og årsag, datasletning, datakonservering samt data forensic. Vi er i dag blandt de førende i Skandinavien, blandt de største i Danmark og håndterer årligt flere hundrede tilfælde af datatab. Vi tilbyder top professionel service for private, offentlige og juridiske virksomheder. Når du vælger recoverit som leverandør af datagendannelse, kan du være sikker på, at alle opgaver håndteres med største professionalisme og at den største omhu tilkommer hver enkelt opgave.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ingen kommunikation

Jeg bad om tilbud på at få løst en opgave, men de gad ikke engang svare. Dybt useriøst.

29. august 2017
recoverit danmark ApS-logo

Besvarelse fra recoverit danmark ApS

Kære Lene,

Vi har forsøgt, at kontakte dig telefonisk d. 22/8-2017 - desværre uden held.

Det er en fejl fra vores side, at vi ikke også har sendt dig en e-mail
- det beklager jeg.

Forsøger og fange dig i løbet af dagen :)

Martin Frederiksen

Hvor ville mine data have været, hvis ikke Recoverit havde genfundet dem?

Det er med gru og rædsel jeg opdagede at min sikkerhedskopiering og konsolidering af data gik galt på lige præcis det tidspunkt, hvor der kun var een version tilgængelig. Den kun fem måneder gamle eksterne harddisk kunne ikke læses
Recoverit fik opgaven, foretog en hurtig og eksakt analyse. Sektorfejl på diisken - og dermed umuligt for mig at redde selv. Med minutiøs præcision og min egen utålmodighed/rastløshed/nervøsitet forløb gendannelsen stille og roligt. Og med et par intervaller fik jeg tilsendt rapporter over forløbet, så jeg kunne dulme nerverne. Og i forgårs lykkedes operationen.
Nu er det kun PostNord, jeg er blevet ventende 'fange' hos.

17. marts 2017

Langsomme, svare ikke på mails og usikker på om disken kom tilbage :o(

Min virksomhed består i at servicere og reparere computere. Da en kundes externe Hdd fysisk var gået ned, dvs. jeg ikke selv kunne redde data ud med alm genskabelses software programmer, så sendte jeg harddisken ind til Recoverit, som jo lover via deres hjemmeside at det kan de fixe. Det viser sig så, at Martin ikke kan andet end at sende harddisken videre til et andet firma ( i England, måske). Der så kan genskabe data, men til en voldsom pris på forsendelse samt gendannelse af data. Det tog lang tid at få Hdd igen, og da han ikke svarede på mails, blev jeg nervøs for om den overhovedet kom tilbage, men efter flere telefonopkald med rykkere kom den retur efter 14 dage i en boblekuvert og med en faktura på 140,- Kr. Så jeg kan ikke anbefale at bruge Recoverit, og vil aldrig bruge dem igen.

1. marts 2017

Problemfri redning af data.

Min virksomhed producerer professionelle lydoptagelser til danske og internationale klassiske CD udgivelser.
En søndag aften brød min primære harddisk sammen. Som sådan har jeg naturligvis alle audiodata kopieret til flere disks, men meget af redigeringsarbejdet var ikke opdateret det seneste stykke tid.
Således ville alt kunne genskabes, men udsigten til en større gang dobbelt arbejde var ikke tillokkende.
Mandag kontaktede jeg "Recoverit" og aftalte et møde samme dag.
Efter mødet med Martin, gav jeg dem opgaven med at genskabe data fra disken.
Jeg valgte tilbuddet med levering inden for 2 til 10 arbejdsdage.
Allerede om tirsdagen var der positiv tilbagemelding om at man sandsynligvis ville kunne klare opgaven i løbet af et par dage.
Onsdag var jeg væk på job, men da jeg kom hjem om aftenen lå der en besked om, at opgaven var løst., men at de ikke havde en harddisk på lager der var stor nok til alle mine data.
Vi aftalte, at jeg selv skulle aflevere en 3TB harddisk den næste dag og kunne forvente at hente den 24 timer senere.
Således kunne HDD med genskabte data afhentes fredag morgen hvor efter jeg kørte glad hjem og lavede 2 ekstra kopier henover weekenden
Alt forløb problemfrit og jeg kan anbefale Recoverit på det varmeste.

27. november 2016

Fantastisk kompetent og hurtig service i en svær situation!

Hurra!! Jeg har fået mine familiefotos og -film tilbage!

Jeg kan kun give RecoverIt.dk og ikke mindst kontaktperson Lisbeth Braun mine varmeste anbefalinger. De har ydet en fantastisk kompetent og hurtig service i en situation, hvor man er rystet over det potentielle tab af - i mit tilfælde - tusindvis af familiefotos og -film på en telefon, hvor ICloud ikke var slået til.

Min historie: Min IPhone6 sattes pludseligt ud p.g.a. en fugtskade og det var efterfølgende ikke muligt at få strøm til telefonen.

En lokal tekniker kunne konstatere, at vandindikatoren ved sim-kortet var udløst og det gav ikke noget resultat at flytte printkortet over i en anden telefon. Fejlen måtte således ligge på selve printkortet - Med andre ord var der ikke mulighed for at få adgang til de mange tusinde fotos, som lå på telefonen.

ICloud var som nævnt ikke aktiveret på telefonen. Udover at dette er virkeligt dumt (bagklogskabens ulideligt klare lys), så oplevede jeg også, at dette forhold afskar mig fra enhver form for brugbar support fra Apple: De hjælper KUN med at genskabe data via ICloud og kan IKKE hjælpe med datagendannelse fra selve telefonen. Andre telefon-værksteder er ligeledes ret tilbageholdende med at reparere telefoner, men vil hellere ombytte til nye telefoner. Dette skulle vist have noget at gøre med dårlige erfaringer med efterfølgende reklamationer - men det hjælper jo ikke rigtigt, når det er data fra en defekt telefon, som skal reddes.

Min lokale tekniker henviste mig nu som en sidste mulighed til RecoverIt.dk, som først fakturerer for datagenskabelse, hvis en indledende analyse viser, at data overhovedet KAN genskabes. Dette er forskelligt fra en række andre firmaer inden for samme metier, som tager flere tusinde kroner for analysen up front - også selvom denne skulle vise, at data er tabt for altid.

Det kan imidlertid i udgangspunktet være svært at lægge "sit liv" - og sine penge - i hænderne på et firma, som man aldrig har handlet med før (datagenskabelse er jo heldigvis ikke en hverdagsbegivenhed). Jeg oplevede dog fra start en enorm tilstedeværelse fra ikke mindst Lisbeth Brauns side, som gjorde alt for at orientere mig om praksis og procedurer - både via telefon og email.

Jeg valgte en lavprioritets-procedure. Efter afsendelse af telefon til RecoverIt og efterfølgende cleanroom i England fik jeg løbende orientering om status og i denne weekend - kun 14 dage efter første kontakt til RecoverIt - sidder jeg nu med en USB-stick med samtlige data genskabt fra telefonen. Det er bare fantastisk!

ICloud-backup er nok at foretrække :o) - men HVIS uheldet skulle være ude for dig, så tag endelig kontakt til RecoverIt.dk.

28. august 2016

Laaangsomme og negativ resultat.

Havde to diske der backkede hinanden op. De blev begge to slettet af window 😕. Valgte lav priotet. 10 til 30 dage. Efter 25 dage mailede jeg til dem. Sjovt dagen efter fik jeg en mail. Desværre overhovedet ingen filer kunne de finde. Der var over 5 T. over 60.000 billeder.
En ven tilbød at prøve. Han var almindelig it supporter. Han kunne finde og genskabe over 60.000 filer!!!! Så langt de fleste billeder blev reddet!
Så jeg er i tvivl om de overhovedet har prøvet........
Vil ALDRIG prøve dem igen!!!!!

8. august 2016

Gå videre til et andet data recovery firma.

Mit USB på 256 GB gik fra at virke til ikke at ville vise sig frem på skærmen pludseligt. Der gik panik i mig da alle de uvurderlige minder forsvandt, så jeg fik fat i recoverit, eftersom de så profesionelle ud. En opgave der skulle koste 6 tusinde og som skulle laves i dk blev pludselig til 12 tusinde for et USB stik og sendt til England (dette firma har ikke udstyret selv). Jeg betalte for fragten tur/retur fra dk til England (1200kr) og bad dem om at sende min USB tilbage efter de hoppede fra 6 tusinde til 12 tusinde.
Virkelig latterlig fragtpris på 1200kr. Når man får en pris på 6k og det så ender med at blive 12k så bliver det ret øv at have gået med til det fra start af! For så havde jeg i første omgang aldrig sendt til jer! Og hvad sker der lige for prisen på 12 tusinde, helt henne i vejret. Heldigvis fik jeg den sendt til et andet firma her i Dk som havde alt udstyret selv, på 2 dage havde de ordnet mit USB med 18.000 filer, for 3000kr!

26. juni 2016

Super redning!!

Det er så super fint at Martin fik hjulpet med at få reddet nogle musikdata som ikke skulle have været slettet. Og det var helt klart pengene værd!

24. juni 2016

Meget fin og effektiv support

Ved en fejl forsvandt 5 års arbejdsfiler fra C-drevet. Store problemer med at få dem ud af NTI EZI backup drive. Men med remote support blev alle filer fundet frem og 95 GB lagt tilbage på 2 timer. Meget fin service.

5. august 2015

Super HURTIGE og holder ord..........

Kontaktede Recoverit mandag og Martin ringede tilbage samme dag.
Jeg havde mistet alt mit date igennem 6 år som lå på en ekstern harddisk.
Martin beroligede mig telefonisk med, at hans erfaring med mistet data fra en disk, godt kunne genskabes, og hvis det var muligt på den lette og billige måde ville det koste kr. 1.600,- incl. moms.
Jeg sendte så disken til Martin tirsdag og i dag onsdag ringede Martin til mig at han godt kunne genskabe samtlige af mine data = 8GB dokumenter og ca. 3500 billeder fra diverse ferier etc. etc.
KÆMPE STORT ROS TIL MARTIN OG HANS FIRMA.....

25. februar 2015

Det umulige blev gjort muligt!

Martin formåede at redde alle mine uvurderlige billeder fra mit SD kort! Jeg troede nu ellers selv, jeg vidste lidt om pc osv. men hvad jeg ikke formåede gjorde Martin fra Recoverit.
Så....ingen tvivl herfra - skulle det utænkelige ske, at jeg en anden gang mistede vigtige data, vil jeg klart vælge Recoverit.

23. juli 2014

Total fin service på en søndag :)

Vores datters USB nøgle gik i stykker dagen før sin eksamen i 2.G. Det var noter for 2 år i gymnasiet der var forsvundet. Vi fandt Recoverit på nettet og kontaktede dem. Vi fik fat på en tekniker som lovede at ringe tilbage senere. Som aftalt ringede han senere og vi fik sat ham ind i problemet. Han gik i gang med det samme og fik overtaget vores computer med USB nøglen i. Efter ca. 3 timer fik vi alle filerne tilbage i god behold. Vi blev godt nok lidt fattigere men vores Datter blev meget glad og fik da også et 10 tal til den eksamen.
Tusinde tak for en fantastisk indsats.
Hilsen en glad far :)

3. juli 2014

Super kompetente

Svært beskadiget harddisk blev sendt til England, og det lykkedes at gendanne data. Løsningen involverede blandt andet, at data skulle løses fra den kryptering, som HD producenten havde lagt på.
Jeg er særligt tilfreds med, at jeg blev holdt tæt opdateret gennem gendannelsesprocessen - og at jeg fik klar besked om det da det på et tidspunkt så ud til at ikke alle data kunne gendannes.

24. marts 2014

Bærbar harddisk færdig ! Recoverit - Super service!

Hejsa derude :)

Jeg fik til opgave for godt og vel 1 måned siden at finde ud af hvordan det kunne være at min fars bærbar ikke ville starte.
Vi startede bærbaren sammen, og syntes begge to at det var mærkeligt at den larmede og lavede nogle mærkelige lyde.
Så inden jeg gik yderligere i gang, med at finde ud af hvad problemet var, kontaktede jeg forskellige Data Recover firmaer. Recoverit, var de første som meldte tilbage.
Jeg snakkede med Martin, en særdeles flink fyr, som fortalte mig om de forskellige muligheder som jeg kunne foretage mig, og at jeg IKKE skulle prøve at starte den bærbar igen, da det kunne skade HD'en yderligere.
Og da jeg har stor respekt for dem som arbejder med IT, gjorde jeg selvfølgelig ikke mere.
Min far og jeg, besluttede os kort efter at benytte Recoverit, grundet deres store ekspertise samt deres yderst overraskende referencer. Vi blev meget forbløffet over at se så mange referencer, men når jeg tænker over det nu, kan jeg godt forstå det.

Uanset hvad, vi valgte at sende hans HD ind til analyse, og da det var meget følsomme data som lå på den, valgte vi den løsning som de kalder "EMERGENCY*", som går ud på at det MAKS tager 2 dage.

Efter meget kort tid fik jeg svar, både over e-mail men også telefonisk, og Martin var igen fantastisk, og sagde hvis jeg havde spørgsmål, eller andet var jeg mere end velkommen til at kontakte Recoverit, hvilket jeg også gjorde.

Kort efter, fandt de hos Recoverit, ud af at den var gal, og den skulle sendes til Cleanroom, intet problem, og den blev sendt af sted.
Jeg vil gerne indrømme at jeg stadigvæk er forbløffet over den måde de håndterede os på, det var fuldt ud professionelt, og jeg kan ikke sætte en finger på noget som helst.

Uden at gennemgå en større forklaring for hvad der skete, og for at sparer jer læsere for en masse tid, fik vi vores data tilbage. De købte en ekstern HD og lagde vores data derover + den gamle HD som var kaput blev repareret og den fik vi også tilbage.

Så til sidst vil jeg sige, hvis du har problemer med din HD, fordi du har tabt den, spildt væske eller andet ned i den eller bare er rent og skær uheldig... Så fat mod ... Recoverit er din ven, og en af dine bedste venner.
Jeg er sikker på at de nok skal hjælpe dig godt på vej, og de er ALTID venlige og hjælpsomme. Så giv dem et kald, hvis du har problemer med din HD ;)

P.S.
Jeg kan kun give 5 stjerner, men hvis jeg kunne give 6 ville jeg have gjort det ;)

18. februar 2014

Kedelig oplevelse..

Betalte urimeligt meget i returfragt. Dækkede fragten og embalage + det løse.
Derudover kan min eksterne harddisk nu slet ikke starte op, efter jeg har fået den retur. Det kunne den da jeg afsendte den. Har ikke selv haft den ude af etuiet for at se om den kan der- men det har recoverit heller ikke, derfor tager jeg ikke deres tjek for gode.
Min anden harddisk er begyndt at rasle, hvilket den heller ikke gjorde før afsendelse.

Kedelig oplevelse, og jeg kommer aldrig til at anbefale dem til nogen - tværtimod vil jeg advare folk mod at benytte dem.

18. september 2013

Svarer ikke på henvendelser - harddisk destrueret

I september 2011 sendte jeg en harddisk til RecoverIT. Data skulle gendannes og jeg modtog en mail om at det godt kunne lade sig gøre. Siden hørte jeg intet. Jeg ringede, blev spist af med 'vi undersøger sagen', men de vendte aldrig tilbage. Jeg sendte mails, lagde besked på telefonsvareren. Stadig ingen tilbagemelding. Der går over et år på denne måde, hvor jeg løbende ringer!
Så skriver jeg på deres facebook-side og ringer dagen efter og så kan de pludselig svare. Harddisken er blevet destrueret fordi der er gået så lang tid og fordi en medarbejder er kommet til at afslutte sagen. Sociale medier er åbenbart noget firmaet har mere respekt for end for deres kunder. Med det i baghovedet får Trustpilots brugere nu denne advarsel: RecoverIT er ikke et firma, der har givet ordentlig service i denne sag, så jeg vil fraråde alle at benytte firmaet.

Fair skal være fair: RecoverIT er kede af hændelsen og har tilbudt at betale pengene tilbage for den første dataanalyse, men det får jeg ikke min harddisk tilbage af.

24. september 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (65 anmeldelser)