Man skal lede længe efter den fantastisk service som Modelhobby shop og Marc leverer!! Fed forretning, mega god service og hurtig levering 🚚 En rigtig god oplevelse kan varmt anbefales!!
Modelhobby Shop / RC Netbutik
Fik fredag en ide om at der skulle købes flere batterier og noget tilbehør til min quadkopter. Han hjalp mig fint igennem med betalling og fik pakket en fin lille "Prøvekuvert" pakke som kunn... Se mere
Helt igennem fantastisk service og mange forskellige specielle dele man ellers har svært ved at finde i dk. Jeg har handlet her 4 gange, og hver gang fået varen hurtigt, pakket forsvarligt og se... Se mere
Bestilte et batteri til min helikopter. Modtog dagen efter en forsendelse men desværre med den forkerte del... Skrev en mail om aftenen og fik svar med det samme (virkelig flot!). 2 dage efter modtog... Se mere
Modelhobby Shop er en engageret hobby forhandler der specialiserer sig i fjernstyrede modelfly, biler og både, og udstyr indenfor dette område. Modelhobby Shop har både en fysisk butik på gågaden i Helsingør, hvor vi byder vores kunder velkommen, og vi tager også imod ordre i webshoppen.
Bjergegade 8A, 3000, Helsingør, Danmark
- +4542488010
- info@modelhobbyshop.dk
- www.rc-netbutik.dk
Andre kiggede også på
På en skala fra 1-10 vil bedømme…
På en skala fra 1-10 vil bedømme rcnetbutik som rigtig gode hurtig forsendelse , mange gode rc varer og en god webshop 😃
Altid hurtig levering og god service
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering, og fin varer, kan varmt anbefales.
Et af de bedste steder at købe RC…
Et af de bedste steder at købe RC udstyr mm. fra i Danmark. Vi skal være glade for at vi har hjælpsomme Søren og hans gode butik ;-)
proffesionel butik og personale
Søren giver altid god vejledning og råd og svarer gerne spørgsmål. Godt vareudvalg med god beskrivelse på hjemmesiden.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Der er ingen anden som er så hurtig at reagere på henvendelser.
Super hurtig afsendelse.
Super kompetent service
Super kompetent service , kan klart anbefales
God service og hurtig levering
Rigtig god oplevelse at handle med RC Netbutik. Hurtig svar respons og hurtig levering. 5 stjerner herfra👍
Lynhurtig forsendelse
Lynhurtig forsendelse efter en halv time bekræftet afsendt. RC Netbutik havde alle produkter på lager.
Hurtig og rigtig leverance.
Order…
De behandler bestillinger meget hurtigt.
Priserne er konkurencedygtigt.
Altid godt hos Søren
Altid godt hos Søren.
Super godt at vi har RCnetbutik🤗
Rigtig god service
Hurtig levering igen👍
Handler gerne hos jer igen
Første gang jeg handler hos jer. Lagde en ordre søndag eftermiddag, tirsdag efter arbejde kunne jeg hente den på mit lokale GLS afhentningssted. Produktet er præcis det jeg bestilte, det blev leveret hurtigt, og er allerede taget i brug.
Hvis i undre jer over, hvad jeg skulle bruge 10 stk til, kan jeg sige at jeg har 3 batterier i min bil til mine dashcam, og skulle lave nye ledninger mellem dem, hvilket kræver 6 stk, også valgte jeg at tag 4 ekstra med i reserve, som også ender med at blive brugt. Hanstikkene var allerede integreret i batteriet. Det var derfor fantastisk, at jeg kunne købe disse hunstik i løsvægt, uden at skulle være tvunget til at have hanstik med, som jeg alligevel ville ende med at smide ud, hvilket ville være et ressourcespild.
Jeg vender bestemt tilbage en anden gang, hvis i har noget jeg mangler. Tak for en god og hurtig handel :)
Varerne bliver sent med det samme.