Rainbow Hangmatten en Hangstoelen Anmeldelser

4,9

Prachtige hangmat van super kwaliteit gevonden bij Rainbow. Deze is vrijwel hetzelfde als onze andere hangmat (destijds een souvenir uit Mexico) die na 23 jaar nog in prima staat verkeert. Van dit exe... Se mere

Via internet een flinke zoektocht ondernomen voor een mooie hangstoel. Steeds met als eindresultaat: Rainbow. Na bestelling de stoel binnen een dag ontvangen, incl. de extra's, zoals kussens. De sto... Se mere

Snelle levering en betrouwbaar! Helaas 5 dgn te laat met betalen waardoor ik extra kosten van 5,- moest betalen. Gebeld en uitgelegd en extra kosten hebben ze direct ongedaan gemaakt! Ik raad iedereen... Se mere

we zijn zeer blij met de snelle verwerking van onze aankoop, het versturen en de snelle service, het was erg goed verpakt dus ook geen schade tijdens vervoer. een kind van 12 weer heel erg blij. d... Se mere

1. Havecenter
  2. Butik med modetilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rainbow Hangmatten en Hangstoelen. Zeer uitgebreide collectie hangmatten, hangstoelen, hangmat standaards, kinder- en baby hangmatten en reishangmatten. Ruime keuze (+350) meestal uit eigen voorraad leverbaar.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima service, correcte levering.

2e bestelling bij Rainbow. Net zoals de eerste keer weer netjes op tijd. Dozen waren een beetje beschadigd maar de inhoud was zodanig verpakt dat er geen schade was.

14. maj 2012

Top product en service.

Ik heb inmiddels 2x iets besteld bij Rainbow en zal het zeker weer doen mocht ik een van de producten willen kopen.
Kwaliteit is goed en de service stipt en zoals beloofd.

14. maj 2012

Supersnelle service!

Op zondagavond heb ik een hangmat + bevestigingsmateriaal besteld en ik kreeg dinsdagochtend de spullen al thuisbezorgd! Echt supersnel dus. We hebben de hangmat al opgehangen en hij ligt heerlijk. Bedankt voor de service!

1. maj 2012

Lekker zit in hangstoel

Twee bestelde hangstoelen zijn snel en accuraat geleverd. Stoffen zijn exact zoals afgebeeld en dus naar verwachting. Enige is dat de kussens wat zacht zijn en daardoor de strakke 'stoelvormgeving' zoals op afbeelding niet haalbaar is. Zit wel lekker.

10. april 2012

supper snel en goed !!!!

het was erg goed verpakt dus ook geen schade tijdens vervoer.
een kind van 12 weer heel erg blij. de muizen hadden intrek genomen in haar opgerolde hangstoel in de schuur tijdens de koude winterweken en daarin heerlijk met zijn allen gaten in geknaagd,

6. april 2012

Geweldige hangstoel!

Ik kan er heerlijk in liggen samen met mijn kids ook nog!
Een slaapje tussendoor in de hangstoel voor onze houtkachel is pure luxe... ; )

6. april 2012

Uitstekend

Hangstoel werd snel geleverd, was compleet en goed ingepakt. Het materiaal voldeed aan de verwachting.
Kortom: prima geregeld!

2. april 2012