Var forbi Ragnar Ure for at prøve nogle ure på håndleddet. Den kvindelige sælger var flink og imødekommende. Men den ældre, mandlige salgsassistent var fisefornem og behandlede kunden som om man spild... Se mere
Nu har vi købt flere ure hos Ragnar både mig, vores søn og min mand. Drømme ure som vi har ventet længe på. (Nogen længere end andre) Hele ventetiden værd og super profesionelle og ordentlige alle hve... Se mere
Jeg var så uheldig at ridse mit Submariner meget slemt. Ragnar har altid været flinke med service og var det ENDNU engang. Jeg fik fortalt en pris, hvilket jeg selvfølgelig var indforstået m... Se mere
Vi havde i fredags fornøjelsen af at hente konens drømmeur. Vi har løbende været i kontakt med Ragnar og har hver gang oplevet stor professionalisme, venlighed og generelt en service der er uovertr... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening, og en forretning hvor der er altid tid til en snak. En forretning drevet af passionerede mennesker!
Endelig et sted man føler sig hjemme
Jeg skriver denne anmeldelse fordi jeg føler mig værdsat hos Ragnar ure. De ikke ligesom Klarlund og bucherer hvor de ikke engang gider kigge på en eller tage en seriøs. Det kan jeg måske takke dem for fordi det førte til jeg søgte ud af og har fundet et sted hvor jeg virkelig føler mig tilpas og værdsat nemlig hos Ragnar. Hos Ragnar behøver du ikke købe noget for at blive skrevet op til dit drømme ur i forhold til de andre steder og de tager sig gerne tid til at sætte sig ned og få en snak med dig selvom du ikke køber noget . Sådan har jeg haft det med Morten fra Ragnar super cool flink fyr med fødderne på jorden. Mega hjælpsom og takket være Morten har jeg ikke længere fordomme omkring at det er helt håbløs og få et køb uden at det skal koste noget ekstra. Jeg takker jer Ragner og selvfølgelig Dig Morten for den gode service jeg har fået og håber inderligt at i kan komme til København og lærer dem herinde hvordan man skal behandle kunder.
Tak til Ragnar for en super service og…
Tak til Ragnar for en super service og god rådgivning vedr. køb af et TUDOR ur. Absolut et sted jeg handler igen.
hilsen Jens
Esbjerg
En rigtig god oplevelse at være kunde hos Ragnar Ure & Juveler!
Jeg har igennem længere tid været i dialog med de gode folk hos Ragnar Ure & Juveler om køb af et nyt ur. Jeg har oplevet en utrolig god service fra dag 1. I dag kom så dagen hvor jeg kunne besøge butikken og erhverve mig det ur jeg har ventet på. Stor tak til Morten, Johnny og Kristina!
Fantastisk service
Fantastisk service og rådgivning. Kan klart anbefales!
Ragner er et fantastisk sted at handle
Ragner er et fantastisk sted at handle, hele teamet bag Ragner yder en meget høj og professionel service hver især.
Jeg havde fornøjelse af at handle med Morten, hvilket jeg klart kan anbefale, super professionel og behagelig at snakke med.
Det bliver ikke bedre!
Skift af batteri på Cartier ur.
Skift af batteri på Cartier ur.
Henter ur efter 4 dage, opdager efter en 1 time det ikke går. Vender tilbage til butik, ejer arrogant og kold. Spørgen om de vil se på det lidt hurtigt, ingen svar. Ringer efter to dage og for at få vide det skal sendes til undersøgelse.Vil hente det da jeg hele tiden har sagt det står på samme tid som da jeg aflevere det. Møder heldigvis en meget sød urmager som da hun høre min historie kikker på det ingen. DET VISER SIG AT DE SLET IKKE HAR SKIFTET BATTERI. Aller mest skuffet over ejers behandling af mig.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, rådgivning og service af Morten. Kan kun give mine bedste anbefalinger til Ragnar.
Jeg glæder mig til at handle i butikken igen😊
Jeg har igennem de sidste 10 år handlet…
Jeg har igennem de sidste 10 år handlet ure hos Ragnar og glæder mig til i fremtiden at handle i deres nu nyistandsatte butik. Jeg giver mine bedste anbefalinger til denne butik og til teamet og familien som driver Ragnar.
Service i top.
Superfin betjening, service i top og alt til aftalt tid,
Intet sker !!!
Jeg bestilte varer midt i april. Ordre 11529. Der kom tracking i start maj. - Og siden er intet hændt. - Super dårlig oplevelse
Super god service
Dejligt besøg, mit gamle ur trængte til nye celler..
Så lørdag middag ankom vi til Ragner, hvor døren blev låst op, som sædvanlig, og vi kom ind i varmen.
Skulle "Kun" have et nyt batteri i uret..
Den venlige herre løb op på første sal, og vendte hurtig tilbage..
vent nogle minutter, så er det færdig..
Blev budt på rigtig god portvin og chokolade, som vi nød i ventetiden..
Kunne samtidig kigge rundt på de dejlige smykker og ure..
Vupti ----så kom ure mekanikeren ned med uret, det er nok sidste gang der kan skiftes batteri på det, det er ved at være slidt..
Ok , håber det holder..
Kr. 100 for et nyt batteri..
God service!!! Det mangler i rigtig mange forretninger, her i Odense
Bjarke Lohmann
Jeg har handlet ur og besøgt Ragnar
Min varmeste anbefaling. Jeg har handlet ur og besøgt Ragnar, senest for at forespørge på en bestemt model. Hver gang har jeg modtaget helt eminent service. Min varmeste anbefaling. Jeg ville aldrig handle andre steder.
Kraftig anbefaling
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Ragnar ved køb af et ur og jeg vil kraftigt anbefale dem.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Jeg havde haft mit ur til reparation, få måneder senere var fejlen der igen. Uret blev igen repareret uden at jeg skulle vise bon - og uden beregning:)
Altid søde og giver super kundeservice
Vi købte 2 Omega-ure til en samlet pris…
Vi købte 2 Omega-ure til en samlet pris på ca. 60.000kr. Hvad de IKKE fortalte os hos Ragnar var, at urene- fordi de var selvoptrækkende- skulle serviceres hos Omega i Schweiz, enten hver gang, der var noget galt med dem, og ellers hvert 4-5 år, og et serviceeftersyn hvert 4-5 år koster minimum 5000 kr. pr. ur, dvs en årlig udgift på 2-2500kr. for at holde urene i gang. Det betragter jeg som en væsentlig mangel ved købet. Desværre opdager man det jo for sent, nemlig når urene begynder at tabe tid og skal serviceres, og så er vi jo, desværre for os, ude over reklamationstiden. Virkelig dårlig vejledning!!! Vi føler os i den grad bondefanget!! Vi handler der aldrig mere, og ønsker heller ikke at bruge dem til servicering af urene!!
Dårlig polering
Da jeg fik min første datter, ville jeg have hendes navn og dato graveret ind i låsen på mit omega ur.
Aftalte at låsen først ville blive poleret op og derefter navnet graveret ind.
Da jeg fik uret tilbage var låsen stadig med ridser og navnet og dato graveret ind - brokkede mig over at jeg ikke fik hvad jeg havde betalt for. Så de tog uret tilbage, for at rette op. Måden det blev gjort på, var at de polerede hen over det der var graveret ind, så det er mere utydeligt nu og om få år, slet ikke til at se hvad der står. Dårlig oplevelse og service. Kommer der ikke igen.
Fik ridset ur retur...
Da mit ældre Omega ur skulle have nyt glas på, undersøgte jeg hvem der var Omega forhandler i mit område, Ragnar Ure & Optik dukkede op som den eneste op på Omegas hjemmeside, og jeg henvendte mig derfor i den tro at det måtte være den helt rigtige urmager til jobbet.
Det må man sige det IKKE var! Jeg fik ganske vist en fin velkomst af urmageren, og vi fik god snak om uret, der er et arvetykke fra min oldefar. Vi aftalte at han lige skulle kigge på urværket inden han skiftede glasset, idet det der ikke var nogen grund til at skifte glasset, hvis værket alligevel ikke stod til at redde.
En uge senere havde jeg ikke hørt noget og ringede derfor til Ragnar, her fik jeg at vide at han ikke havde fået åbnet det endnu, men at han nok skulle give lyd når det lykkedes, det gjorde han så en uge senere - Beskeden var dog den samme: Uret kunne ikke åbnes og nu havde de altså opgivet.
Min kæreste hentede derfor uret på hjem fra arbejde, hjemme står hun så og kigger på posen og spurte så, om ikke der var to splitter til remmen? Jo sagde jeg, hvorefter jeg pakkede uret ud af den tapede pose. Ganske rigtig manglede der en split, men hva’ det var ikke det dyreste, hvad værre var at bagkassen var blevet meget ridset, og ved nærmere eftersyn kunne det tydeligt ses at urmageren havde forsøgt at file ridserne væk.
Jeg ringede derfor til Ragner for at høre historien, urmageren mente dog ikke at han have ødelagt noget. Jeg fortalte ham så, at jeg tog billeder inden jeg indleverede uret og det var helt tydeligt at uret var blevet ridset i hans varetægt. Så løsnede han lidt op og sagde så: Jamen jeg havde jo ikke lovet noget og desuden er uret jo ikke helt nyt… Nej men jeg havde da som minimum regnet med at uret kom tilbage i samme stand, lige såvel som man ikke regner med at ens bil kommer tilbage med buler eller ridser når man har haft den til service.
Han forslår at jeg kommer ind med uret igen og får hele bagkassen matteret, det er det eneste han kan gøre for mig. Jeg afslår tilbuddet og sender i stedet uret til Uhrmageriet i Århus, her blev det åbnet, renset og serviceret samt fik nyt glas og bagkasse - uden problemer!
Det værste er faktisk, at hvis de bare havde ringet fra Ragnar og sagt noget i stil med: I forsøget på at åbne dit ur er værktøjet desværre smuttet og din bagkasse har derved fået nogle ridser, det er vi selvfølgelig meget kede af, og vi ville selvfølgelig gerne skifte bagkassen, desværre kan vi ikke åbne uret, men vi vil meget gerne forsøge at matterede kassen således at ridserne bliver mindre synlige. Så havde jeg tænkt: Øv men ok de forsøgte.
I stedet står jeg nu tilbage med følelsen af bedrag idet Ragnar bevidst forsøgte at skjule deres fejl og når det bliver opdaget så reagerer de ved først at benægte og herefter prøver man at nedgøre standen på uret. Det er usmageligt! - Uret er som nævnt et arvestykke og har derfor stor affektionsværdi.
kørsel firmaadresse - kunde t/r til fuld timepris
Vel måske nok fair nok og mig som ikke var opmærksom ved bestilling af ydelsen, men oplevede ved max ½ times arbejde hos mig, at regningen lød på 2 timer. Ved tlf. kontakt oplystes det, at regning var incl. kørsel som er til fuld timepris.
Så vær opmærksom på, at man sig tager fuld timepris for kørsel og dette beregnes (ud fra mit tilfælde, åbenbart) fra firmaadressen til kunde og retur......