3,9

God

mega fed og uventet service.

bestitle 2 pære, der var gået et eller andet galt i systemet fordi jeg bestitle om natten, skrev til rafa email ang. min ordre er der næsten var gået 2 dage og stadig intet hørt, fik svar allerede samme dag omkring ved 20-21 tiden hvilket var uventet men dejligt at se de skriver tilbage hurtigst muligt, anyway han (siger ikke noget navn) tilbød at køre fra karlslunde og hele vejen hjem til min bolig hvilket også var lidt mærkeligt men på en rigtig god måde selvføgelig, vi aftalte han det kunne han sagtens og hvis jeg ikke var hjemme på det tidspunkt (hvilket jeg ikke var) at han kunne ligge pakken foran hoveddøren og lige skrive når den var der, fik både sms og et billede confirming han har været forbi og lagt pakken og kørt igen, så kan helt klart anbefale rafa.dk lys hvis du står og mangler nogle pære eller andre ting som de har at tilbyde, vil helt klart bestille her i fremtiden hvis det er sådan en service man får. produktet virker også som det skal ingen klager herfra.

EDIT: glemte lige at skrive også mega gode priser.

5. august 2022

Hurtig levering og god kundeservice

Jeg var for nyligt på udkig efter et par lidt mere specielle lysstofrør. I den forbindelse faldt jeg over Rafa, som ikke blot havde det jeg ledte efter, men også til en rigtig god pris. Eneste minus var, at de ikke sælger til private.

Jeg spurgte per mail om der som privatperson alligevel var en måde at bestille på og fik at vide, at det kunne jeg godt, hvis blot der leveres til en erhversadresse. I mit tilfælde det firma jeg arbejder hos.

Jeg bestilte kort tid efter, en i øvrigt meget smertefri proces, og allerede to dage senere blev der leveret. Varerne også særdeles godt pakket ind.

Alligevel, og desværre, var to af de fem lysstofrør, jeg bestilte, defekte. Det ene ville slet ikke tænde og det andet flimrede. Jeg kontaktede derfor Rafa desangående. Meget hurtigt kom der svar om, at der ville blive sendt erstatningsvarer efter weekenden. De defekte lysstofrør kunne jeg blot kassere.

Det tog godt nok et par dage længere end "lige efter weekenden", men ganske som lovet kom de nye lysstofrør og de virker helt som de skal. Rafa sendte i øvrigt *tre* nye lysstofrør, selvom kun to af dem var defekte. At indpakningen igen var i top behøver jeg egentlig ikke nævne.

Alt i alt en rigtig positiv oplevelse med Rafa. Ikke blot ved bestillingen, men også da jeg skulle have noget "after sales service".

Kan kun varmt anbefale Rafa ...hvis man ellers har mulighed for at få sendt varerne til en erhvervsadresse.

10. oktober 2016

God start - dårlig opfølgning

Tilbage i november 2013 bestiller jeg for ca. 3000 kr. julebelysning igennem RAFA lys. Jeg får under bestillingsforløbet en rigtig god service, og leveringen sker også som aftalt.
Desværre sker der det at nogle af kæderne kortslutter pga. den meget våde jul. Da jeg efterfølgende reklamerer, får jeg besked om at jeg ikke behøver returnerer kæderne, men at man lige vil tjekke op på hvad der er på lager og vende tilbage.
Siden da (januar 2014), har jeg intet hørt, og jeg har sendt flere e-mails for at få oplyst status, om ikke andet så bare få bekræftet at da det er sæsonvare, så kan de først levere igen til jul. Øv, at man ikke følger op på en ellers super god start :-(
/Jesper

26. juni 2014

Perfekt hurtig levering

Jeg har gennem et par år bøbt lyskilder gennem Rafa
altid perfekt og hurtig levereng, jeg har fået bestilt forkert et par gange, med også det klarede det uden problemer.

De har rigtig gode priser og stort udvalg.

17. oktober 2012