Radondanmark Anmeldelser

1. Skønhed og velvære

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

RADONdanmark har til formål at øge kendskabet til den naturligt forekommende radioaktive luftart Radon. Antallet af radonrelaterede dødsfald overstiger nu antallet af dræbte i trafikken. Derfor mener RADONdanmark, at der er behov for en øget indsats i forbindelse med oplysning om og kortlægning af radon i danske hjem. Vi mener, alle mennesker bør have en interesse i at kende deres boligs radonstatus. Kun med denne viden er det muligt, at agere efter omstændighederne og skabe et sundt miljø for sig selv og sin familie. Forhøjet radonkoncentration i boligen kan ofte udbedres for relativt få midler, og dermed kraftigt reducere risikoen for udvikling af lungekræft. RADONdanmark ønsker, gennem offentlig debat og oplysningskampagner, at give den almindelige dansker et større kendskab til radons sundhedsskadelige virkning. Herigennem er det vores forhåbning, at flere mennesker vil teste radonniveauet i deres hjem. Vi ønsker på sigt at være medvirkende til at skabe et bedre og sundere indeklima for vores egen og kommende generationer. RADONdanmark tilbyder en fuldstændig uafhængig radonanalyse til private personer, virksomheder og offentlige bygningsejere. For at sikre vores uvildighed tilbyder vi derfor ikke efterfølgende rådgivning ved påvisning af forhøjede radonniveauer. Men på opfordring, henviser vi gerne, til de relevante myndigheder i de konkrete tilfælde.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Nogle bump på vejen, men ellers fint

Bestilling på hjemmesiden gik fint. Dog trak de pengene uden at sende målerne afsted, og jeg måtte skrive en del frem og tilbage med dem, før de fandt mig i deres system og sendte ordren. Kundeservice var dog fin, og resten af processen (fra jeg modtog målerne) var god.

7. juli 2021

Dygtige og kompetente

Vi havde en rigtig fin oplevelse med RadonDanmark. Hele processen forløb hurtigt og professionelt - og alt var let og ligetil. Vi ved nærmest intet om radon selv, så det var rart at opleve, at man var i gode og kompetente hænder. Vores bedste anbefalinger herfra.

16. august 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (12 anmeldelser)