Uanstændig dårlig rengøring
Havde booket en overnatning. Da vi ankom fandt vi en brugt shaver i brusekabinen, en nullermand på gulvet i bruseren og et hår i håndvasken. Jeg kontaktede med det samme rengøringen, som befandt sig i værelset ved siden af. Hun var meget svær at kommunikere med, da der i den grad var sproglige udfordringer. Konklusionen var, at hun ville tale med sin boss og hun bad mig om at kontakte receptionen - hvilket egentlig var helt urimeligt, da hun burde være gået videre med det. Jeg kontaktede dog concierge skranken og mødte en yngre mand, som godt kunne forstå, at jeg var utilfreds og at jeg syntes, det var ulækkert med en brugt shaver i bruseren. Han lovede at gøre noget, men lovede ikke hvad. Vi så hverken noget til ham eller rengøringsdamen efterfølgende. Om aftenen skulle vi ud at spise og var nødt til benytte badeværelset. På vej ud af hotellet gik vi til receptionen og klagede igen. Vi blev tilbudt et andet værelse, men takkede nej da vi var på vej ud af døren og iøvrigt havde pakket vores ting ud. Da vi kom retur efter middagen, lå der en håndskrevet seddel med en undskyldning og en dyb tallerken med lidt sødt og ET blåbær samt 2 gafler. Det var helt til grin!!! Håret i håndvasken var der stadig!!!