3,1

Middel

Aldrig modtaget min ordre

Har bestilt to huer og et par vanter for en måned siden, og de er ikke blevet sendt afsted endnu selvom de har trukket pengene. Har forsøgt at kontakte virksomheden på telefon, mail, Instagram og sms over de seneste ugers tid, men ingen respons.

3. december 2025

Virkelig dårlig oplevelse med et ellers…

Virkelig dårlig oplevelse med et ellers godt mærke. Jeg elsker Racing Kids huer. Intet problem med selve varen MEN webshoppen/hjemmesiden er virkelig ringe. Jeg bestilte vanter og hue for nu to uger siden. For en uges tid siden går jeg ind og tjekker status og kan se at min ordre er annulleret, uden nogen form for info. Jeg skriver til deres kundeservice og har stadig ikke fået svar her en uge efter. Holder mig bare til at købe deres huer fra fysiske butikker eller via andre webshops. Deres egen webshop er virkelig dårlig, hvilket jeg er meget overrasket over.

7. oktober 2025

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice! :-( Øv.
Jeg lavede en ordre på 8 huer (vi elsker huerne fra Racing Kids) men 2 af dem var desværre forkerte.
Den ene i en forkert størrelse og den anden i forkert “udgave”.
Jeg skrev til Malene med det samme, som svarede mig 2 gange og derefter bare er stoppet med at svare, trods jeg har skrevet 3 beskeder yderligere.
Jeg brænder så inde med 2 huer, jeg jeg ikke kan bruge - så ville jeg hellere have undværet at købe dem. Øv for en oplevelse!

Virkelig ærgerligt når huerne er gode, men den service er ikke værd at støtte.

14. maj 2025

Mange tak for den allerbedste…

Mange tak for den allerbedste kundeservice – så imødekommende og hjælpsom, at det virkelig gjorde en forskel! Mine to piger skal fortsat pyntes med Racingkids' skønne huer, lige så længe der findes en størrelse til dem. :-)

24. marts 2025

Alle burde have en Malene!

Hvis alle virksomheder har en Malene, så ville alt være fantastisk! Hun er yder en helt igennem fantastisk service, og man kan virkelig mærke det er vigtigt for hende! Hun handler hurtigt og effektivt ♥️ flere som hende og en masse stjerner for deres huer og kvalitet de SÅ gode, og passer så godt til de små hoveder uden at dreje sig hele tiden osv.

30. januar 2025

Kundeservice på laveste niveau

Denne anmeldelse er udelukkende baseret på kundeoplevelse.
Ikke produkterne, da jeg/vi er meget glade for dem. Produkterne har jeg ingen kritik af.

Jeg henvender mig pr.mail 22/11-24 med en forespørgsel på en bestemt hue, som er udsolgt. Jeg får ret hurtigt svar af Malene, at hun gerne vil "give det et skud", som hun selv skrev, ift at få den hjem.
Efter en uge, hvor jeg ikke har hørt nærmere skriver jeg igen d.28/11 og igen d.4/12. Hører stadig intet. Nogle dage senere d. 9/12 ringer jeg op på telefonnummeret, hvor jeg taler med Malene - sød og venlig i telefonen. Hun lover, at hun vil sende en mail retur med status samme dag. Da jeg ikke hører noget sender jeg endnu en mail d.11/12.
Endelig får jeg svar! D.12/12 og 13/12, at huen kommer hjem i weekenden og hun vil skrive til mig så snart den er der.
D.18/12 har jeg intet hørt og skriver en mail igen. På hjemmesiden står den også stadig som udsolgt. Intet svar.
D.25/12 skriver jeg endnu en mail. Får intet svar retur.
I min sidste mail skriver jeg bl.a. at jeg vil sætte pris på ærlighed og ikke blive "holdt hen" så længe, og jeg spørger til hvad jeg kan regne med.
Har i skrivende stund i dag 16/1-25 intet svar fået retur, ingen forklaring, ingenting...
Min tålmodighed er normalvis god og jeg ville virkelig gerne have den hue. Men nu er det næsten 2 måneder efter min første kontakt, så kan jeg simpelthen ikke sige mange rosende ord om den måde at håndtere kunder på.
Den kundeservice - eller mangel på samme, det er under alt kritik.

22. november 2024

Vi har altid brugt Racing Kids hurt til…

Vi har altid brugt Racing Kids hurt til vores store pige, så det skal lillesøster selvfølge også. Nu var det tid til at købe større størrelse - og selvfølgelig skulle det ske ved Malene. Vi købte 4 huer hjem, Malene var hurtig til at kontakte mig fordi den ene af huerne var forsvundet, og tilbød mig en anden hue - sikken en service, heldigvis fandt hun den forsvundne hue. Da huerne kom hjem var der desværre en af dem der var havnet i kassen forkert størrelse - hurtig kontakt til Malene, og hun sendte den rigtige hue i rigtig størrelse.

Jeg kan helt klart anbefale at handle ved Racing kids - huer og vanter til alle årstider 🌱☀️🍁❄️

30. december 2024

Problem løst

Havde lidt bøvl med at få fat i butikken oprindeligt. Men ejeren tog hånd om sagen og alt er fuldt ud i orden - ville meget gerne handle der igen.

19. december 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg havde købt en elefanthue fra Racing Kids, der ikke passede min datter. Jeg havde ikke erfaring med mærket, så ringede til ejeren og fik den sødeste og meget kompetente kundeservice af Malene. I dag har jeg modtaget en pakke med en ny hue plus lidt ekstra.
Alt i alt den bedste service jeg nogensinde har fået 🥰❤️

21. november 2024

Bedste kundeservice

Virkelig god service - Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og var super søde og hjælpsomme - Vil klart anbefale deres lækre, varme og fine huer og vanter 🤎

5. oktober 2022

Perfekt service!

Jeg fik afsendt 3 huer, mega god og hurtig service, dog var der en fejl/hul på den ene hue - jeg kontaktede dem og efter 2-3 dage havde jeg fået en ny i posten, dertil vedlagt en personlig seddel og en lille ekstra hue, som undskyldning. Så god stil! Kan klart anbefale dem!

18. juni 2022

Fantastisk service

Fantastisk service

Fantastisk service og virkelig gode produkter. De eneste huer der passer vores søn.
Oplevede en lille fejl på en af huerne vi bestilte - Stine var hurtig og virkelig serviceminded. Vi har nu fået en hue der dur + lidt ekstra. Det er god service. Hvad endnu bedre er, at det lidt ekstra der var med, var en str. større end dem vi havde bestilt! Dvs. Vi kan bruge dem længere. Gennemtænkt og virkelig god service!

9. februar 2022

Kæmpe anbefaling!

Jeg havde tilbage i april måned problem med trykknapper på deres babyhjelm.

Jeg har nu fået 3 gratis babyhjelme af dem! Det er hvad jeg kalder god service! Kan sagtens anbefale dem!

17. januar 2022

Varm anbefaling her fra

God kontakt ved udsolgte vare. Sender mail, men forslag til anden vare, som passer til resten der er blevet bestilt. Meget fine huer og handsker/luffer. Alt er fremstillet i Danmark. Hurtig levering. Handler 100% der igen.

11. januar 2022

Køber aldrig der igen.

Køber aldrig der igen.
Jeg købte et sæt wheat termotøj i mørkeblåt. Efter 1 måned med MANGE emails frem og tilbage hvor jeg måtte kontakte dem hver gang hvor de spiste mig af med lagerfejl 2 gange, de kunne sende et andet sæt, hun ville personligt komme og aflevere det på min adresse, magasin havde sendt de forkerte bukser, de havde ikke den størrelse osv........ 1 måned senere modtog jeg jakken, ingen bukser og igen måtte jeg selv kontakte dem, der blev ved med at komme undskyldninger "jeg har en lille herhjemme så derfor kan jeg ikke finde bukserne til dig.. Malene lover mig 2 huer som kompensation. Jeg får mine penge tilbage fra bukserne. Nu står jeg uden termobukser til min søn da de er udsolgt alle steder Og det er 2 uger siden hun skulle ha sendt de huer og nu svare hun ikke mere 😑😑😑😑
Super dårlig service, aldrig om jeg vil ligge mine penge hos dem igen. Troede de var gode da babysam anbefalede dem.... Men jeg tog virkelig virkelig fejl 👊

24. maj 2020

Er dette din virksomhed?