Erstellte Bilder okay. Aber Vorsicht!!! Mit Autorisierung von 0,10€ schließt man ein Abonnement ab. Innerhalb von 24 Stunden muss dieses Abonnement gekündigt werden, damit keine weiteren Kosten an... Se mere
Es wird sofort 49,90 Euro für ein Abo abgebucht ohne man etwas davon weiss. Konnte zum Glück noch rechtzeitig reagieren und Paypal Support einschalten um die Abbuchung zu stornieren. Richtige Betrüger... Se mere
Wie bereits öfter beschrieben, ein Foto zur Qualitätsverbesserung hochgeladen, dafür wurde eine Gebühr von € 0,10 verrechnet, welche ich auch bezahlt haben. Am nächsten Tag dann eine Abbuchung von € 4... Se mere
Vorsicht Abofalle! Diese Seite fordert euch auf, für je nach Dienst eine Zahlung von ein paar Cent vor zu nehmen. Auf der Zahlseite steht ganz klein gedruckt unten, das am Folgetag 49,90 abgebucht... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Achtung Abo-Falle
Achtung Abo-Falle, unautorisierte Abbuchung. Zahlungen umgehend über Ihre Bank blockieren und eine Rückerstattung verlangen. Abo widerrufen/kündigen. Bei der Polizei zur Anzeige bringen, auch online möglich.
It's a legalized scam
It's a legalized scam. They make you spend 0.5 cents and then charge you the subscription fee, which is 50 euros. Plus, customer service doesn't respond to any emails. SCANDALOUS!!!!!
they scammed be for the subscription
they scammed be for the subscription. trying to get my money back asap. atleast i cancel the subscription.
Alter was für eine … die wollen…
Alter was für ein rotz die wollen von mir 50€ für ein Bild , anfangs nur 10 Cent abgezogen , was soll das , Betrüger !!
Großzügiges Probeangebot
Großzügiges Probeangebot, meist sehr gutes Enhancement, einfachste Anwendung, kein Problem mit größeren Dateien.
Selten Verzerrung oder Beschneidung des Bildformats.
Die Fotos kommen etwas zu hell heraus, was aber leicht (mit Windows Fotoanzeige) auszubessern ist.
Son unos estafadores
Son unos estafadores. Te cobran 0,10 céntimos por mejorar una foto que solo puedes ver cuando ya has pagado y que no la mejoran puesto que simplemente aplican un filtro que podemos utilizar cualquiera, al pagar cogen tus datos y te hacen un cobro posterior por 49, 90 € en concepto de una suscripción no autorizada que además tienes que cancelar ¡mucho cuidado!
Vorsicht! Falle!
Vorsicht! Falle! Man schließt unwissentlich nach einem kostenlosen (0,10 EUR) Testzeitraums ein mtl. Abo über 49,90 EUR ab.
for no reason they steal money without…
for no reason they steal money without any agreement they turn your 10 cent upscaled photo into a subscription DONT DO IT STAY Away
Scam!!
Scam!!! Be careful. They charging small amount like for one photo. But. Result is unacceptable and also they will subscribe you for 50$ after... crazy.
Oplichterij
Ik betaal 10 cent om iets te kunnen downloaden en de dag erna gaat er 50€ van mijn rekening!!
Vorsicht, Betrüger, Abofalle
Vorsicht, ABO Falle, wie schon meine Vorredner beschrieben haben, sofort bei der eigenen Bank melden.
Und das Foto für 10 Cent ist auch noch unter aller S*u.
Mauvais
Mauvais, résultat pire qu’avant avec défauts et jaune.
Je complète mon avis que j’ai rédigé hier :
ATTENTION ⚠️ PRUDENCE
J’ai bien été débitée de 0,10 euros hier et aujourd’hui je viens de recevoir un mail m’indiquant que mon paiement de 49,90 euros a été effectué avec succès, soit disant une souscription.
Opposition auprès de ma banque en cours. NE VOUS FAITES PAS ARNAQUER ET FUYEZ CE SITE !
Verbrecher
ES UNA ESTAFA
ES UNA ESTAFA
te cobran 0,10 centimos pero al dia siguiente casi 50€.
Ademas tienes que dar de baja la supuesta suscripción que has “autorizado” y te enviam correos diciendo que necesitan el metodo de pago, la captura de pantalla, etc. Al final he tenido que dar de abaja las tarjetas
Scammerssss!!!
Scammerssss!!!! They make it look like a 1 time transaction of 0,10, for 1 photo. But they trick and scam you into a subscription. It looked like the transaction failed and then there was something about PRO. I clicked that away. Seemed this was a transaction to subscripe for PRO! Nasty way of making money!!!!! Thieves!
Scam
Absolute scam never use this service.
Charged me .10 cents then next day charged me €50. Robbers.
.10cents, day alter 50eu!
One purchase of .10cents, day after almost 50euros! What a scam! Looks if you are buying it only one time, but in the small letters it says that you are buying a subscription. Bizarre that this possible.
BEWARE OF QVUXO.COM
BEWARE OF QVUXO.COM! This website is a complete trap.
I was charged €49.90 without my clear authorization through a hidden subscription model. They are fully aware of what they are doing—their whole system is designed to scam people, which is why their customer support is run by automated BOTS.
When you complain, the bot automatically offers you a 50% refund. This is a deliberate tactic! They know people will demand their money back, so they offer half to minimize their losses and trick you into giving up. DO NOT ACCEPT THE 50% OFFER!
If you demand a 100% refund, the bot just sends repetitive templates asking for endless "verification details" to drag out the time.
I refused to play their games. I blocked my card and reported this unauthorized transaction to my bank (Bank Pekao). The bank recognized it as an unauthorized charge and initiated a full Chargeback. My 100% refund was officially approved by the bank.
Do not negotiate with their bots or settle for 50%. Contact your bank immediately and request a Chargeback to get ALL your money back!
Achtung Betrug!
Achtung Betrug!
Ein KI Foto umwandeln 0,10.-
Und dann ein Abo um 49,90?????
unfassbar
Son estafadores
Son estafadores, te dicen que tienes una prueba gratuita de sólo 0,10 €. y al día siguiente te hacen un cargo bancario de 49,90 €. por una supuesta suscripción que tú no has hecho.
"ESTAFADORES"