Super oplevelse med Quickimport fra start til slut ifm. bindende afgift på mc. De svarer hurtigt på de spørgsmål man havde ifm. processen og vejledte en. Bestilte toldsyn hos en af deres samarbejd... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Kirkebjerg Allé 88, 2. sal, 2605, Brøndby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Meget hurtig, fleksibel og kompetent forløb, kan kun give topkarakter herfra

Besvarelse fra QuickImport.dk
Helt igennem en god oplevelse , alt forløb uden problem , hurtig support

Besvarelse fra QuickImport.dk
Hurtig ekspedering og god kundeservice. Lidt høj afgift, men efter en god snak om baggrunden for beregningen, så gav det fin mening.
Helt klar anbefaling herfra.

Besvarelse fra QuickImport.dk
I får fem stjerner for hurtig behandling, og 3 stjerner for at de er lidt for dyre.

Besvarelse fra QuickImport.dk
Jeg kan kun sige sindssyg god service og hurtig respons og super flinke til at hjælpe og gøre det lettere for en jeg kan kun anbefale at bruge den god service og højt humør

Besvarelse fra QuickImport.dk
I forbindelse med afgiftsvurdering af en hjemtaget bil fra Tyskland, og efterfølgende betaling af afgift, har jeg oplevet en supergod service fra Ulrik og Lasse i QuickImport. En fuldstændig tydelig og fyldestgørende redegørelse for hele forløbet og en total gennemsigtighed ift. Quickimports forretningsmodel.

Besvarelse fra QuickImport.dk
Super fint hjælp fra start til slut - og bagefter.
Det kan kun anbefales

Besvarelse fra QuickImport.dk
Altid god og hurtig service. Indbetalte afgiften 10:14 og fik mail om at der kunne hentes nummerplader 10:41

Besvarelse fra QuickImport.dk
Det hele fungerede bare fra start til slut.
Priserne kunne være lidt billiger men ellers passede det nogen lunde. Det koster 400 kr ved synshallen ikke ca 300.