1. Beskæftigelseskonsulent
  2. Virksomhedskonsulent
  3. Sundhedskonsulent
  4. Fysioterapeut

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Quick Care er landets største leverandør af beskæftigelsesrettede forløb til kommunale jobcentre. Målet med Quick Cares indsatser er at bringe borgere fra offentlig forsørgelse til varig beskæftigelse til gavn for den enkelte, virksomhederne og samfund...

3,5

Middel

Midtjylland - Anden aktør

Midtjylland.
Var hos anden aktør i godt 6 mdr.
Ikke en eneste cv har man sendt ud til en virksomhed.
Der er skrevet en subjektiv rapport med flere misforståelser, hvilket ikke var i orden. Fik aldrig rapporten hørt, før en medarbejder fra jobcentret sad med den og læste noget af det op. Jeg var chokeret og rystet.

29. december 2023

Får snart besøg af QUICK CARE!!!

Får snart besøg af QUICK CARE!!!
Jeg skriver udelukkende
angående navnet!!! Quick Care!!!
Okay! Vi lever i en tid, hvor alle firmaer gerne vil bemærkes og skille sig ud fra mængden, og derfor kalder 95% af alle nutidens danske firmaer sig et eller andet på engelsk-meget originalt!! Men når det kommer til menneskers helbred syntes jeg simpelhen at det bliver for tyndt og overfladisk! Qick Care.1-2-3, diagnose -og videre til næste case"! Hurtigt som fastfood på mc Donalds. Kom dog op med noget uforudsigelig, enestående-og msåke en smule intelligent.

8. november 2023

Quick Care Køge

Jeg havde besøg af fysioterapeut og psykolog fra QC Køge til en funktionsevnebeskrivelse.
Jeg var meget skeptisk pga det jeg læste på Trustpilot.
Det viste sig at være unødvendigt for de var meget behagelige og lyttede til mig.
Mange tak til QC Køge for en positiv oplevelse.

14. oktober 2022

HOLD JER FRA Quick Care…ADVARSEL

For ca 9 år siden vare hos Quick Care Ringsted, har aldrig været mødt med så uprofessionelt folk, der åbenbart også kan vurdere mine sygdom og skrive i mine officielle papir de mener jeg faker min smerter samt min kontakt person hos Quick Care var ikke til at få fat i da jeg var der nede, jeg ringede i næsten 10 dage før hun kontaktede mig da jeg var praktik igennem Quick Care, har dog efterfølgende været til udredning og har fået konstateret Fibromyalgi, PTSD SAMT 11 andre dianogser og den kommentar som Quick Care skrev i mine officielle papir kostede mig mange års kamp for at blive godkendt og vurderet til pension, alt det stress og smerte bare begrund af en person ansat i Quick Care mener hun skal lege læge, de skal holde sig fra alt hvad der har med mennesker at gøre for der er ingen forståelse overfor borgeren og da de mener de samt er læger og det er ok at ødelægge folks liv med løgne…. Hold jer langt væk fra dette firma, havde jeg vist de havde en trust pilot før nu så havde jeg skrevet meget før.

PS. Har beviser og kopi af mine papir hvor der står jeg faker mine smerter som Quick Care skrev op til min daværende sagsbehandler

14. maj 2022

Hej Bo.
Vi beklager din oplevelse hos os for 9 år siden. Vi gør os umage for at give vores borgere et sagligt og fagligt forløb, og er altid åbne for at høre hvis der kan være en oplevelse, hvor noget kunne gøres bedre. Du velkommen til at rette henvendelse til os på info@quickcare.dk, så vi kan undgå lignende situationer fremover.
Med venlig hilsen Quick Care

Quick Care virker ligeglade med…

Quick Care virker ligeglade med borgeren undersøgelsen tager 10 min med alt tøjet på der stilles en række spørgsmål og så kommer der en vurdering af en så man tror beskrivelsen er af en anden Person det er syge nedslidte pressede mennesker der skal vurderes
Quick Care er ikke læger og deres vurdering om folk kan komme i arbejde holder ikke ud fra 10 min buk og stræk Personlig har jeg hybermobilitet og kan strække og bøje mig ret meget men det er faktisk gift for min krop og dette fjerner jo ikke min lidelse
Syntes vurderingen er helt ude i skoven og dybt uproffessionel

13. december 2021

Besvarelse fra Quick Care

Hej Bettina, og tak for at gøre opmæræksom på dette. Vi ved at du er blevet kontaktet og, at der er aftalt et møde med dig og en af vores ledere omkring denne sag. Vi håber i finder en god løsning, og kommer ud over de misforståelser der har været. Du ønskes en god jul og godt nytår. Kontakt os gerne på info@quickcare.falck.dk hvis du har øvrige henvendelser.

Alt i alt et fantastisk givende forløb…

Alt i alt et fantastisk givende forløb hos Quick Care i Sønderborg.
Et inspirerende og tryghedsskabende læringsmiljø, der klart har fået min tiltro til egne faglige- og personlige kompetencer tilbage igen. Dette efter en periode hvor jeg tvivlede efter en sygemelding med akut belastningsreaktion.
Tak!

10. september 2021

Besvarelse fra Quick Care

Kære Rikke. Tusind tak for de fine ord - det gør os stolte og meget glade at dit forløb hos os har været inspirerende, tryghedsskabende og at forløbet har været med til at du har fået din tiltro til egne og faglige kompetencer. Alt held og lykke til dig. Bedste hilsner
Quick Care

Spild af statens penge!

Spild af statens penge!
De syge i systemet er en pengemaskine for udbydere som quick care. De gør deres bedste men vi er blot brikker i en system der har til formål at malke statskassen. Giv de syge pengene i stedet for.

11. juni 2021

Besvarelse fra Quick Care

Kære Gert. Vi er kede af at du har den oplevelse, at det ikke giver mening at kommunerne samarbejder med private aktører på beskæftigelsesområdet. Hver dag går vi på arbejde med en oplevelse af, at vi gør en forskel for de mange borgere vi hver dag hjælper henimod beskæftigelse og afklaring i Quick Care.
Med venlig hilsen Quick Care

Stor anbefaling af Quick Care Sønderborg

Jeg har været i et 4-ugers forløb, CV og ansøgning, hos Quick Care i Sønderborg, og har haft en utrolig god oplevelse af stedet og medarbejderne.

Det har givet et boost at:
- blive mødt som et menneske med egne tanker om sin nuværende situation og ønsker til fremtiden
- opleve opbakning, forståelse og kærlige skub fremad
- modtage undervisning der er relevant og rummer alle
- være sammen med andre i samme situation

Det har været den bedste måde at samle energi og mod til at komme videre på.

En STOR anbefaling herfra!

19. februar 2020

Besvarelse fra Quick Care

Kære Signe. Mange tak for din fine anbefaling af Quick Care. Vi er så glade for at høre at det har været en god oplevelse og har været en god måde at samle energi og mod på at komme videre. Al held og lykke til dig
Bedste hilsner
Quick Care

QuickCare Sønderborg

Jeg har lige afsluttet et 4 ugers forløb på QuickCare Sønderborg, og jeg har kun positive ting at sige om stedet, og medarbejderne!
Vil man have noget ud af det, så FÅR man noget ud af det!

8. november 2019

Besvarelse fra Quick Care

Hej Jessie, og tak for anmeldelsen.
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores forløb. Vi vil sende de positive ord videre til vores afdeling i Sønderborg.
Mvh. Quick Care

Har ikke andet en gode ord om QuickCare…

Har ikke andet en gode ord om QuickCare i Taastrup.
Har har problemer med min skulder og ryg, ryggen kunne de intet gøre noget ved men det var jeg klar over men min skulder , jeg kunne ikke få armen om på ryggen eller over hovedet. Nu 16 uger efter kan jeg intet mærke med hensyn til min arm og det har osse hjulpet på ryggen på trods af at de ikke kunne gøre noget.
Meget kompetente fysser... super dygtige opfølgende og meget på....
Kan kun anbefale dem

24. juli 2019

Besvarelse fra Quick Care

Hej Thomas, og tak for anmeldelsen.
Det er skønt at høre at du har fået mobiliteten tilbage i armen, og vi er glade for at kunne hjælpe.
Vi vil sende de positive ord videre til vores afdeling i Høje Taastrup.
Mvh. Quick Care

Advarsel mod Quick Care Holbæk !!

Advarsel mod Quick Care Holbæk !!

En flok inkompetente Projektleder/Fysioterapeuter.
Har i januar 2018 deltaget i det såkaldte funktionsbeskrivelse. Rapporten var fyldt med løgn og latin. Det såkaldte undersøgelse varede 5 min. med tøj på!? Er aldrig blevet før undersøgt af en fysioterapeut med tøj på.
Ren pengemaskine der tømmer de i forvejen tomme kasse i Holbæk Kommune.

17. juli 2019

Hej Frank.
Vi beklager din oplevelse med vores forløb.
Vi vil rigtig gerne i dialog med dig om din oplevelse, så vi kan undgå lignende situationer fremover.
Du er meget velkommen til at kontakte os på info@quickcare.dk eller på 40778016.

ADVARSEL QUICK CARE OPRUSTER

ADVARSEL QUICK CARE OPRUSTER
Jeg kom i kløerne på Quick Care.
Jeg kom under personlig behandling af afdelingens leder.

Hun og Solrød kommune pressede mig til jeg gik i stykker, men de tjente da gode penge på det.
PAS PÅ QUICK CARE
DE ER KOMMUNENS VEN IKKE DIN!!!

UNDGÅ DEM HVIS MULIGT

17. juli 2019

Hej Jesper,
Vi vil lige sige tak for din tid til at mødes med os, efter dette opslag.
Vi håber at du har fået et bedre syn på os som virksomhed efter jeres møde.
Har du yderligere kommentarer eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os direkte på info@quickcare.dk