Queeninyou.dk Anmeldelser

4,4

Jeg har flere gange haft kontakt til Queeninyou. Altid super service både per mail, men også på Facebook. Det er ikke ofte, man oplever så fantastisk en kundeservice. Kan se nogen klager over då... Se mere

hejsa jeg vandt et gavekort til Queeninyou , bestilte varer og havde dem 1 uge efter desværre var 2 af tingene i stykker men uden det mindste byttede de varene og sendte nogle nye , hvis man tilspø... Se mere

Jeg bestilte et par sko til julegave, desværre kom pakken i ødelagt indpakning sammen med en seddel fra den person som tidligere havde prøvet dem endvidere var hælen skæv. Jeg skrev til dem via... Se mere

Jeg har været kunde hos Queeninyou.dk i nogle år, og har der ikke været andet end positive kommentarer, hvis en varer var udsolgt fik jeg muligheden for en anden vare, eller pengene tilbage. L... Se mere

1. Dametøjsbutik

Vi er et seriøst Dansk firma som startede tilbage i 2005, og vi har forskellige webshops, og vores lager ligger i Odense, Vi tilbyder flotte Jakker, rejsetasker, mode mm. fra Danske og europæiske producenter. Jakker fra fashionqueen, rygsække fra Swissbags, tøj fra danske Kopenhaken, og tand produkter fra smilnu. - Vi er Navahoo forhandler i DK. Vi er ejet af Evto-Web ApS. Cvr. 37329665 - Gør en sikker handel hos os!

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg bestilte en kjole til min datter, den blev leveret til tiden og var præcis, som det ser ud online.

21. marts 2025

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Vi er glade for du tog dig tid til at lave en anmeldelse.

Lækre kjoler

Jeg er så glad for, at jeg fandt queeninyou, fik præcis den lange festkjole jeg havde ønsket mig.

23. marts 2025

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Vi er glade for du tog dig tid til at lave en anmeldelse.

Hurtig forsendelse

Jeg har afgivet et par ordrer nu, og alt har været fantastisk, så er ikke sidste gang.

16. marts 2025

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Vi er glade for din anmeldelse, og takker.

Min kjole kom efter 3 dagen efter

Min kjole kom efter 3 dagen efter, og prisen var helt efter min smag. Vil helt sikkert købe igen fra queeninyou i fremtiden!

12. marts 2025

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Tak for din anmeldelse, er vi glade for du tog dig tid til denne.

Umulige at få kontakt til

Jeg havde bestilt en jakke til julegave og da den skulle byttes pga. størrelsen var meget lille i det, forsøgte jeg flere gange af få fat i virksomheden via den info. Som var kommet med pakke og i ordrebekræftelsen.
Dog uden held

Der var ingen svar fra virksomheden og først da vi tager fat i et af de andre firmaer som er registreret på samme adresse, modtager jeg info. Om hvordan jeg kan returnere pakken.
Derefter var det så meget besværligt at få pengene retur, til sidst fik vi en undskyldning og pengene blev ført retur fra en privat MobilePay.

Dog skal det siges at alt lykkedes, selvom vi var kommet over byttefristen.

27. december 2024

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Vi er naturligvis kede af din oplevelse, men vores problem var at dette er en ny shop for os, vi lige havde sat op, Vi har jo ikke noget med den gamle shop som sluttede i 2016 at gøre, og at vi egentligt ikke helt var klar til at tage bestillinger ind, og heller ikke havde reklameret for shoppen, så vi havde lidt problemer med betalings systemet, og måtte sende beløbet for din retur direkte til dig, og du fik jo også beløbet med det samme da vi fik besked.
Vi ville blive glade hvis du kunne gen overveje din anmeldelse, da vi forsøger at drive en seriøs shop, som alle de andre shops vi har, og skal kæmpe med gamle anmeldelser på denne her, for at få rettet op på tingene.

Elendigt!

Dejlig mange fine varer ja...men....At de har så dårlig kvalitet og så dårlig en kundeservice at det er til at brække sig over....

Er nu 4. gang jeg har problemer med jer..i skriver på jeres hjemmeside at der kan gå 24 timer for svar, ja jeg venter stadig på svar som jeg sendte i mandags (ja helligdag, men så er det som om jeg sendte den tirsdag) stadig intet svar....

Venter også stadig på at få svar for noget jeg havde problemer med for sådan ca ½ år siden, men det gider jeg ikke blive ved med at skrive på for det åbenbart ikke vigtigt...

Rent ud sagt elendig service og man mister lysten til at købe hos jer...Jeg køber i hvert fald aldrig hos jer igen og vil i hvert fald heller ikke anbefale jer til nogen!

31. marts 2016

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Hej. Mie - Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

SKOD ! Handler der aldrig igen

Jeg bestilte i sidste uge og fik hurtigt en mail om at min ordrer var afsendt , efter jeg går ind på track and trace og kigger står den stadig ikke som sendt og jeg kontakter queeninyou, og en sød kvinde skriver i går at det er deres fejl og at pakken bliver sendt med det samme , i dag har jeg stadig ikke fået nogen mail eller lign. Selvom de påstår at min mail med det nye track and trace nr er sendt til mig !
Møg dårlig service , så svært kan det da heller ikke være og sende en pakke som er pakket ! Handler ikke hos jer igen !

17. november 2015

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Hej. My - Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Udemærket oplevelse

Jeg bestilte en strikjakke med pelskrave. Umiddelbart er jeg super tilfreds! Jeg modtog pakken rigtig hurtigt, det var fedt. Desværre var jakken ikke foret, som der stod under produktsbeskrivelsen.. Men udover det er den rigtig fin og jeg er glad for den :) Dog synes jeg ikke at den var 300kr værd..

12. november 2015

Skuffende kvalitet

Har købt en rigtig blød og dejlig trøje for 449kr, og har været rigtig glad for den, men efter at have haft den på 4-5 gange er sømmen gået op i det venstre ærme. Det er virkelig dårlig kvalitet når jeg har betalt 449kr for den.

16. oktober 2015

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Hej. Nadia - Vi har overtaget dette domæne, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Elendigt!

Bestilte et par bukser, der godt nok kom hurtigt! Men de var desværre alt for store, så sendte dem retur. Her 3 uger efter har jeg ikke hørt noget, ej heller modtaget mine penge og de ignorerer mine emails!
Første og absolut sidste gang jeg har bestilt fra den hjemmeside!

23. september 2015

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Hej. Louise - Hej. Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Købte intet

Ville ind og bestille tøj hos jer, men alle de ting jeg fandt (bukser, bluser, monokini) var enten udsolgt eller ikke i rette størrelse (det var ikke udsalgsvarer)

Når man ønsker at se alle bluser, kommer der både badetøj, kjoler og bluser op.. Sikke et rod.

Endte med ikke at bestille noget, selvom jeres tøj ellers er super smart. Øv!

I beder mig slette min anmeldelse fordi i har overtaget hjemmesiden, og vil have den er troværdig, men alle med gode anmeldelser bliver ikke bedt om at slette deres kan jeg se, så er det da ikke troværdigt?

31. juli 2015

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Hej. Nanna - Hej. Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

Rigtig fin kundeservice, men problemer med leveringen

Jeg bestilte d. 25. December én kjole hos Queeninyou.dk. For det første var der noget rod med, at hjemmesiden påstod, at kjolen var udsolgt, selvom den ikke var det, men jeg fik da bestilt kjolen efter en del hyr, og so far var jeg en tilfreds kunde.

D. 29. December modtager jeg en afsendelsesbekræftigelse, og jeg tænker, at alt er godt, og at de får overholdt den leveringsgaranti de har haft med, at hvis man bestiller inden d. 29. så får man varen leveret inden nytår. Efterfølgende hører jeg ingenting. Postdanmarks Track & Trace fortæller mig, at de ikke har modtaget varen. D. 31. må jeg finde en nødløsning, men når dog at finde en kjole - dog ikke den jeg havde håbet på og Queeninyou er gået på nytårsferie, så jeg kan ikke komme i kontakt med dem. D. 2. Januar og har stadig ingenting hørt til min kjole, som jeg - selvom det er en pæn kjole - egentlig på ingen måde er interesseret i længere.

D. 5. Januar har jeg har haft en dialog med firmaet og på trods, af at jeg gav dem 1 stjerne til at starte med, har jeg ændret min vurdering af dem. Queeninyou har en fantastisk kundeservice, og de forstår at tage hånd om deres kunder på en fornuftig måde. Min bestilling var sandsynligvis et engangstilfælde på noget der er blevet væk i travlheden, men så vidt jeg har forstået ikke noget der sker tit, og jeg har endda fået refunderet pengene, før de har fået lokaliseret pakken.

Alt i alt en professionel forretning, som jeg vil anbefale andre og sandsynligvis selv vil handle fra igen. De er imødekommende og forstående og giver fair behandling.

2. januar 2015

Dårlig sko kvalitet!

Har kun købt sko der, men alle i ringe kvalitet, der hurtigt er gået i stykker, og når man henvender sig på email, er det en flabet medarbejder, der absolut ingen viden har om købeloven.

17. juni 2014

Besvarelse fra Queeninyou.dk

Hej. Kimmie - Hej. Vi har overtaget dette domæne her i 2025, og har ikke noget med fortiden at gøre, og vil gerne drive en troværdig shop, og vil høre om du ikke kunne overtales til at fjerne denne anmeldelse, på forhånd TAK. Hilsen Evto-Web Aps.

exceptionel kundeservice

Min veninde og jeg ville købe lidt tøj fra Hjemmesiden, men den ene top som min veninde ville købe var ikke på lager og da vi er roommates ville vi gerne spare portoen. Jeg fik fat i Katrine fra queeninyou.dk som gjorde fantastisk meget for os. Hun bestilte toppen til min veninde, sendte jakken til mig og ordnede det sådan at jeg kunne få lov til at vente med betaling på jakken til d. 1. Plus vi fik begge lov til at slippe for porto. Vi har begge kun ros tilovers for hjemmesiden!

14. maj 2014

Altid super service

Kan se nogen klager over dårlig kvalitet - dette kan jeg slet ikke genkende.

Dejlig overskuelig hjemmeside og med så mange gode tilbud - TAK! :-)

Jeg kan kun anbefale Queeninyou til andre!

12. maj 2014

super fed hjemmeside!

Det er så god en hjemmeside, det er hverken dyrt eller usikkert. Jeg har bestilt mange ting derfra, jakker, sko og kjoler. Og det er kommet senest 2 dage efter jeg bestilt det. Super fed hjemme side!

9. maj 2014