Qualitycat Krabpalen Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Communicatie helder en duidelijk. John is duidelijk een vakman. Zeer zeer tevreden over het resultaat en ik zou iedereen aanraden met deze man in zee te gaan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nadat mijn 9 jaar oude kater ontdekt had hoe hij uit een ander kattesysteem kon ontsnappen, heb ik gekozen voor dit systeem. Omdat mij kater diep gefrustreerd raakte van binnen blijven, heeft John ons... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onze tuin afgesloten voor onze katten met de beugels van protecta pet. Met behulp van het bedrijf hebben we alles besteld. Er werd goed meegedacht door John aangezien onze tuin een beste kl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een vakman! Hij heeft onze tuin volledig veilig gemaakt voor onze kat om in rond te dartelen zonder dat ze ergens door een gaatje ervandoor kan gaan, met oog voor detail en hart voor dieren. Alle... Se mere

Fremragende

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

5 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Ferris kattenloopwiel

Ik kocht een Ferris kattenloopwiel en nog nooit zo tevreden geweest van een aankoop als deze. Prima verzorging, goede levering in stevige dozen zodat alles mooi toekomt. Vlotte levering in korte tijd en met de duidelijke instructies (zoals in filmpje op de site) geen enkel probleem om het ding ineen te steken want ook het werkmateriaal die geleverd werd is klasse materiaal. Het wiel oogt mooi, loopt geruisloos en heel vlot. Poes is tevreden ermee!!

5. oktober 2024

Heel eerlijk

Heel eerlijk, schrok ik in eerste instantie van de prijzen. Toch besteld en totaal geen spijt. Goede service, heel goed verpakt en wat een stevige mooie krabpaal! Je merkt aan alles dat dit met zorg met de hand is gemaakt! Heel blij mee, hopelijk ook de kittens als die over een paar weken komen 😀

19. juli 2024

Aanrader Kattenomheining plaatsing

Heel erg blij met onze omheining in de tuin. John heeft perfect werk afgeleverd. Hij denkt mee en weet ook te improviseren als dat nodig is. Overleg ging prima en prijs is ook goed. Kiwi, Ozzie en Kwibus 😺 zijn helemaal happy om weer buiten te mogen spelen. En de baasjes met een gerust hart de tuindeur open kunnen laten.
Aanrader.
Vincent en Anita

7. maj 2024

Vakkundig en netjes gewerkt

John heeft mijn tuin omheind op een vakkundige wijze en is daarbij netjes aannhet werk gegaan. Dat heb ik al heel prettig ervaren. De kat is er helemaal bij mee want hij kan de tuin is. Hij baalt wel dat hij niet over de schutting kan, maar ik niet :).

1. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top zaak en top producten!

Goed advies en per app goed bereikbaar en snel antwoord. Ik had een vraag gesteld en verwachte eigenlijk pas de volgende ochtend antwoord, maar nee kreeg meteen antwoord terug. Erg goede kwaliteit , op advies van de fokker deze krabpaal gekocht omdat het een leven lang(van de kat) mee gaat. Alles is afneembaar en wasbaar. Kortom zeker hun geld waard!!

5. februar 2024

Behulpzaam en realistisch

De eigenaar was zeer behulpzaam; dacht goed en realistisch mee hoe de omheining in mijn tuin gerealiseerd kon worden. Fijn dat ik de bestelling in het weekend kon ophalen..

4. februar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kwaliteit en goede service!

Wij hebben gister onze krabpaal binnen gekregen. Een week eerder dan gepland, gelukkig want er zit wel enige levertijd op de krabpaal.Dit komt natuurlijk door productie en wensen van de klant. De kwaliteit is supermooi en netjes afgewerkt. Op aanraden van onze fokster deze krabpaal gekocht. Garantie voor jaren plezier, zo niet zelfs " a lifttime...!"
Meteen antwoord op de app en kon zelfs nog svonds bellen! Top,Top,TOP!
Groeten Fam.Keur uit Zandvoort.

1. februar 2024

Aanrader en goede service

Aanrader en goede service! Er werd prima met onze wensen meegedacht 👍 Zelfs eigen initiatief genomen om te wachten met bestellen tot een mogelijke actie bij Black Friday. Alles past precies en de katten zijn blij 😸

19. december 2023

Krabton 2.40 hoog

Ik zocht naar een speciale krabton , ik heb gebeld naar John en samen kwamen we tot een geweldig oplossing . Ben er super blij mee .

19. december 2023

Zoals het hoort!

Er werd heel goed meegedacht en de communicatie liep echt heel aangenaam. Dit i.v.m. een aantal aanpassingen die ik op een standaard krabpaal wilde hebben.

Wij waren heel blij met de foto met een voorbeeld van de krabpaal zoals ik aangevraagd had. Wat een beetje fotoshoppen al niet kan doen! Dat geeft toch een mooi beeld van hetgeen je verzonnen hebt.

Zelfs toen de fabriek de zending eigenlijk iets te vroeg had afgestuurd i.v.m. een vakantie, werd dit heel netjes gemeld zodat we daar maatregelen voor konden treffen.

Uiteindelijk hebben we een hele mooie krabpaal mogen ontvangen. Het is kwaliteit met een super goede service.

24. oktober 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het touw van een dure krabpaal Basic

Het touw van een dure krabpaal Basic - P-4A - Drapaki liet na 1,5 jaar los. Ondanks de 5 jaar garantie en het feit dat dit uitzonderlijke is bij deze dure en zwate kwaliteit, is QualityCat niet bereid tot een tegemoetkoming bij het vervangen van de vervangbare paal.

Argument is dat ik een kat zou hebben die er structureel op los gaat. Dat is niet het geval. Overigens zijn mijn vier katten maar enkele uren per dag in de ruimte waar deze krabpaal staat en gebruiken ze meer krabmeubels dan enkel deze.

Van een bedrijf dat zulke duren spullen verkoopt en pretendeert de beste kwaliteit te hebben, had ik toch een meer klantgerichte houding verwacht als een product totaal niet aan de verwachtingen voldoet.

De medewerker vertelde mij dat tevredenheid van mij als klant niet nodig was, want ze hebben al genoeg tevreden klanten met foto's op hun website.

Het nieuw kopen van een vervangende paal is trouwens relatief duur, vind ik. De dunste paal met een lengte van 77 cm kost 63,43 euro. Het gaat me niet om de paar tientjes, ik heb voor duizenden euro's aan krabpalen bij dit bedrijf besteld. Wel had ik een meer klantvriendelijke reactie verwacht.

2. august 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellende kwaliteit en service

Na het bestellen van een krabpaal van ruim 600 euro hebben wij helaas ervaren dat de binnenkant van de krabpaal binnen twee dagen gebruik al losliet. Na contact mochten wij zelf zorgen voor verpakkingsmateriaal voor een 2 meter hoge paal van 70cm doorsnede waarna hij zou worden teruggestuurd naar Polen voor herstel (met risico van vervoerschade). Nu ons dat niet ging lukken hebben wij een vergoeding van €30 euro mogen ontvangen. Niet alleen een teleurstellende kwaliteit, maar dus ook een teleurstellende service wat ons betreft.

20. maj 2023

Drapaki Rufi

Beste quality cat,

Het was eventjes wachten tot onze custom krabpaal werd geleverd, maar het was meer dan ik had durven verwachten. Super goede kwaliteit sisal palen. Super stevige constructie en prachtige afwerking. Onze katten zijn er nu al helemaal gek mee, en als ik ooit iets nodig heb voor ze dan weet ik zeker waar ik als eerste zal gaan kijken😍
Bedankt voor de goede service en zeker tot snel.

8. februar 2021

Er dette din virksomhed?