Qltlease Anmeldelser

4,5

10 out of 10. Super goed begeleid door Vinodh bij het aanschaffen van een auto. Binnen een mum van tijd geregeld!

100% elektrisch rijden. In het begin mooie verkoop of lease praatjes, maar na een week zeer slecht en beneden pijl zoals met mij en mijn gezin wordt omgegaan. Een auto via QLT en Autobedrijf Ten Boek... Se mere

Ik ben super tevreden hoe Aziz Tebai mij heeft geholpen. Vanaf het eerste moment was Aziz super behulpzaam en schakelde super snel over naar mijn wensen en eisen😅 Uiteindelijk kan ik alleen maar comp... Se mere

Ik ben enorm goed geholpen door de heer Bouaziz. Spannend proces, maar was de moeite waard! Klant vriendelijk Voorkeur, wensen en mogelijkheden goed en duidelijk besproken. Service ook t... Se mere

1. Erhvervsmægler
  2. Billeasing

Bij de aanschaf van een auto komt er veel op je af. Geen zorgen! Qlt lease is al langer dan 10 jaar gespecialiseerd in de automarkt. Jij geeft je wensen door aan ons. Wij oriënteren, vergelijken en onderhandelen om voor jou de beste deal te realiseren.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik heb een mooie ervaring mogen mee…

Ik heb een mooie ervaring mogen mee maken, Vinodh heeft mij klantvriendelijk geholpen en de communicatie was top! Het belangrijke ervan is dag hij mij altijd netjes up-to-date heeft gehouden. Wat een geruststelling top bedrijf !

20. maj 2022

Heel erg bedankt!!

excellente service

Very good contact with the advisor, quick and clear formalities . Hicham Bouaziz van QLT lease was very helpful I got a lot of advice from him, thanks to this I bought my dream car .
I really recommend

12. maj 2022

Thanks!! Enjoy your car

Mijn nieuwe Tiquan via QLT lease

Ik ben super blij met mij nieuwe Tiguan. Ik werd door Dhr. Hicham Bouaziz van QLT lease vriendelijk en snel van a tot z begeleid en werd zeer goed geadviseerd met de lease en het vinden van mijn nieuwe Tiguan. Bedankt!!

11. maj 2022

Dankjewel Rachid!

Vinodh heeft mij super goed geholpen

Vinodh heeft mij super goed geholpen. Hij heeft veel geduld met mij gehad want ik ben niet heel snel tevreden 🙈
Buiten kantooruren was hij ook bereikbaar, wat erg fijn was.
Nu trotse eigenaar van een auto precies die ik wilde. Blij dat de auto kosteloos thuis bezorgd kon worden. Bedankt vinodh voor je hulp!

21. april 2022

Besvarelse fra Qltlease

Dankjewel Janneke! Erg fijn om te lezen dat je tevreden bent!

Vanaf de offerte heb ik al super goed…

Vanaf de offerte heb ik al super goed contact gehad met een medewerker. Luisterde goed naar mijn wensen, zocht alles voor mij uit qua mogelijkheden. bij elke vraag had ik meteen reactie. Vanaf begin tot eind super betrokken!

19. april 2022

Heel erg bedankt Xanthé

Great amigo

Great amigo! Great communication - will help as much as he can do! Fast response and did find the best car for me! Rate 10/10!!!!

11. april 2022

Thanks amigo!! Enjoy your car

Superbly met mijn nieuwe T-Roc…

Superbly met mijn nieuwe T-Roc Volkswagen namens mederwerker
Bouaziz die mij goed en snel heeft geholpen kan ik nu rijden in mijn mooie suv🎉🎉🎉🎉🎉💯

18. februar 2022

Besvarelse fra Qltlease

Heel erg bedankt! Veel plezier met jouw T-Roc!

Wat eeb fijne samenwerking,

Wat eeb fijne samenwerking,
Ik ben heel goed geholpen alles werd duidelijk uitgelegd mijn vragen werden snel beantwoord. Voor de klantenservice geef ik ze een dikke 9+

15. februar 2022

Besvarelse fra Qltlease

Heel erg fijn om te horen, bedankt!

Perfecte service

In december heb ik QLT Lease benaderd voor een zakelijke auto. Ik dacht niet veel mogelijkheden te hebben, echter hebben zij alles op alles gezet om het mogelijk te maken. Na een paar weken heb ik al mijn nieuwe auto kunnen ontvangen!

Ondanks er het een en ander was mis gegaan (buiten hun macht om), hielp Jeffrey ons top!

Super blij met de service die zij geven, ook denken zij mee met de klanten.

12. januar 2022

Besvarelse fra Qltlease

Wat een mooie woorden Dana, waarvoor dank! Wij hebben ons best gedaan en zijn blij dat alles goed is gekomen. Heel veel veilige kilometers gewenst!

Top service en een hele duidelijk en…

Top service en een hele duidelijk en helder uitleg in de verschillende opties/mogelijkheden aangeboden gekregen. De medewerkers van Qltlease die mij geholpen hebben zijn deskundig, integer, transparant en out off the box denkend. Men heeft met mij nagedacht en een optie op maat aangeboden die bij mij persoonlijke situatie past. Top en complimenten aan het team.

6. januar 2022

Besvarelse fra Qltlease

Bedankt said voor jouw lovende woorden!

Top ervaring. Echte aanrader!

Echt een hele fijne ervaring en binnen 1 week mijn nieuwe auto mogen ontvangen. Vino zoekt specifiek naar jouw wensen en laat het direct weten als er iets op zijn pad komt. Absoluut een aanrader als je door de bomen het bos niet meer ziet.

6. januar 2022

Dankjewel Chelsea ;-)