Super godt værksted
Super fin service, god kvalitet og troværdighed i top. Anbefaler dette værksted til andre
QB auto, Biler, Horsens, Serviceeftersyn, Service Horsens, Horsens, Bil, Bil Horsens
Ane Staunings Vej 5, 8700, Horsens
Altid super god service pæn ren og rydeligt på værkstedet bliver altid taget pæn i mod kan kun anbefale QB Auto ved Jesper Jensen tak for din altid gode service. Mvh Bjarne Jensen ❤️💐☀️🇩🇰
Kommer generelt ved QB auto, og har aldrig haft noget at klage over. Lille værksted, super service, rent og pænt, absolut konkurrencedygtige priser. Aftaler overholdes altid.
5 stjerner herfra
5 stjerner.
Super godt lille værksted med god behandling samt priser, og aftaler holdes. Kan kun anbefales
Den dygtigste og mest pålidelige mekaniker man kan få
Qb auto er et dygtigt troværdigt værksted. Altid reparation til lovet tid. Hurtig og dygtige mekanikere. Jesper der er chef har godt overblik er samvittighedsfuld og loyal. Finder han noget ringer han altid inden han udbedre tingene. Så bedste anbefalinger Herfra.
Det er aldrig fedt når bilen går i stykker og koster penge. MEN, værre er det heller ikke når man har Jesper fra Qb auto som mekaniker!
Hurtig reparation, altid en fair pris, mødes altid med god humør, og samtidig bund reel og loyal. 👌🏼
et super dejligt værksted.
de lytter til hvad man kommer med, er helt nede på jorden, og så er de super dygtige.
De overholder aftaler og ´har en god service
Min 25 år gamle bil har været i professionelle hænder, og er gået gennem syn. Motoren lyder sund og køreglæden er i top. Sjældent man som kvinde føler sig velkommen på et auto-værksted, men her bliver man set og hørt.
Lille værksted med god, personlig service. Jeg har fået lavet forskellige forefaldnede reparationer på min 10 år gamle Mazda. Altid god pris og aldrig nogen problemer.