Puur vlees
Zeer tevreden over prijs, kwaliteit en service. Verse producten, vlees is echt vlees dus geen plantaardige toevoegingen en vlees is smaakvol.
Uitstekende kwaliteit en betrouwbare service
Ik ben erg tevreden over Puurvers. Het vlees is van uitstekende kwaliteit en je proeft echt het verschil met supermarktproducten. Alles is vers, smaakvol en duidelijk afkomstig van zorgvuldige en lokale productie.
Wat ik vooral waardeer, is de transparantie over de herkomst van het vlees en de duidelijke communicatie via de website en social media. Bestellen gaat eenvoudig en de bezorging is fijn daarnaast zijn de bezorgers vriendelijk. Het vlees wordt goed verpakt en gekoeld geleverd.
Ook bij vragen reageren ze snel en vriendelijk. Je merkt dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is.
Voor iedereen die op zoek is naar eerlijk, biologisch en kwalitatief vlees, is Puurvers absoluut een aanrader. Klasse mannen
Erg tevreden. Het vlees is goed in prijs kwaliteit verhouding.
Daarnaast was er een foutje geweest in de bestelling. Maar dit wordt netjes opgelost zonder moeilijk te doen. Daar kunnen sommige bedrijven wat van leren.
Tevreden klant!
Nog nooit zoveel water uit een kip zien komen. Werkelijk onvoorstelbaar
Heerlijk vlees, goede bezorging, fijne, aardige bezorgers. Iedere week vers je vlees aan de deur.
Ben al langere tijd een zeer tevreden klant van PuurVers. Goede kwaliteit vlees, snelle service en vlotte bezorging.
Ongeveer elke week bestellen wij hier ons weekelijkse vlees ! Altijd weer super om het thuis geleverd te krijgen!