Dankzij PuurFiguur ben ik (al) 22 kilo kwijtgeraakt zonder honger, poeders of gekke fratsen. Echt eten, makkelijke recepten en weekmenu’s die zelfs ik kan volgen. En mijn gezin eet gewoon mee. Ik voe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De recepten zijn zo lekker, afwisselend en niet te moeilijk!! En zo ben ik door puurfiguur te gaan eten en meer te bewegen al 23kilo afgevallen, dat had ik niet durven dromen!! Het enige wat ik mis is... Se mere
Nadat ik in een half jaar 5kg was afgevallen door op voeding te letten en te starten met krachttraining lukte het me niet om verder af te vallen. Ik heb een hekel aan diëten maar moest erkennen ik toc... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gezond afvallen zonder een streng dieet te volgen. Met ons wetenschappelijk onderbouwde afslankprogramma de PuurFiguur Methode en ruim 9 andere receptenboeken eet je niet minder, maar anders. Je krijgt alle essentiële voedingsstoffen binnen en geeft je lichaam wat het nodig heeft tijdens het afvallen. Ontdek hoe je met eenvoudig te bereiden maaltijden kunt blijven genieten van lekker eten, terwijl je overtollige kilo’s verliest en je gezondheid verbetert.
Kontaktoplysninger
68 Vijzelstraat, 1017 HL, AMSTERDAM, Holland
- info@puurfiguur.nl
- www.puurfiguur.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg tevreden
Erg tevreden met het boek de puurfiguur methode. Na 6 weken 7kg afgevallen van een BMI van 24,4 naar 22,1 met lekkere recepten. Wat ik wel mis is een index met ingedienten om gelijk recepten te kunnen zien om een bepaald iets te gebruiken.
Zittend beroep en niet sporten en toch afvallen
Ik ben inmiddels 2,5 maand verder en ik moet zeggen, dat het boek puurfiguur ontzettend goed bevalt. Ik eet nu consequent en gezond en daarbij ook nog 8 kilo afgevallen. Van 75,2 naar 66,6 en dat zonder te sporten. Ik ben chauffeuse van beroep, dus zit de hele dag. Dus als ik kan afvallen kan iedereen het.
De recepten zijn gezond
De recepten zijn gezond, makkelijk te bereiden en lekker. Heel veel afwisselende recepten. Ik verlies 1,4 kilo per week. Ik ben zeer tevreden en blij dat ik het gekocht heb. Het makkelijke hieraan is, je hoeft niet meer na te denken van wat je zal koken. Daar zijn de handige weekmenu's voor.
Puurfiguur is zeker aan te raden.
Positief over koolhydraatarme voeding
Ik heb eind augustus de knop omgezet en ben begonnen met koolhydraatarm eten.
Ik heb twee boeken gekocht bij Puur figuur, het boek Koolhydraatarm in 20 min en De Puurfiguur methode. Ik heb het boek goed en aandachtig gelezen en vele recepten uit het boek gehaald. Ik ben een MS patiënt die weinig energie had en elke dag moest rusten maar sinds ik dit koolhydraatarm eten volg heb ik aanzienlijk meer energie en hoef ik overdag niet meer te rusten. Daar komt bij dat ik ongeveer 5 kilo ben afgevallen. Ik noem het expres geen dieet, want dat is het zeker niet. Ik eet veel, gevarieerd en lekker! Zeker aan te raden voor mensen die zonder te sporten willen afvallen of energie willen opbouwen.
Na heel veel verschillende methodes…
Na heel veel verschillende methodes toch nog een keer het gratis weekmenu geprobeerd. Lekker eten, niet moeilijk te maken en mijn vetpercentage was afgenomen! Top!! Dus buikvetchallenge aangeschaft en hoewel minder snel dan gehoopt loopt het vetpercentage nog steeds terug. Dit is goed vol te houden

Puurfiguur is top
Puurfiguur geeft voedingsadviezen waarbij je geen honger meer hebt en geen last van gravings! Heerlijke recepten! En niet onbelangrijk... in 15 weken 11 kg eraf!

Besvarelse fra PuurFiguur
Mooi en handig boek om te starten met anders eten!
Ik wist niet goed hoe ik moest beginnen en heb daarom het boek puur figuur gekocht. Daardoor leerde ik producten te combineren door eenvoudige gerechten die er in staan. Ik doe het rustig aan en ben nu na 2 maanden gewend aan anders koken. En ook nog 7 kilo lichter. Ik ben er dus bijna. Goede aankoop en een aanrader als je een mooi overzicht, uitleg met tips en gerechten wilt.

Besvarelse fra PuurFiguur
Precies wat ik nodig had
Precies wat ik nodig had.
Helemaal uitgeschreven wat je mag eten wanneer en hoeveel. Voor 1 persoon is ook ideaal. Uitgebreid boodschappen doen maar als je eenmaal alles hebt is het TOP!

Besvarelse fra PuurFiguur
Beste manier om af te vallen
Beste manier om af te vallen. Ben al een jaar of 5 bezig met Puur Figuur .Heb veel van hun boeken. Het is geweldig. Ondertussen weet ik wel hoe het werkt, maar ik heb laatst toch weer een boek gekocht. Alleen al voor de leuke recepten en tips die er in staan. Een aanrader.

Puur Figuur helpt echt …
Puur Figuur heeft precies wat er nodig is voor je figuur, wie te kampen heeft met overgewicht doet er goed aan dit boek aan te schaffen. Om eerlijk te zijn is het wel even behoorlijk omschakelen en wat in eerste instantie wat meer werk ,maar ben je eenmaal gewent dan lukt het ook om heerlijke en afwisselende maaltijden met ong. 20 a 30 min. op tafel te toveren . Met een verbluffend resultaat. Kilo's minder en veel actiever kortom een blij mens.

Ik ben fan van Puur Figuur
Ik ben fan van Puur Figuur! Heb alle boeken. Mijn leefstijl is helemaal veranderd door de heerlijke recepten. Mijn huid, haar en humeur zijn erg verbeterd. De uitleg over de essentiële voedingstoffen in de boeken is heel duidelijk beschreven. Ik was in het begin niet afgevallen door het volgen van het eetplan, afvallen was in eerste instantie mijn bedoeling. De calorieën per dag zijn gebaseerd op een ‘normaal’ persoon, voor mij te veel. Pas toen ik in een calorie-tekort ging eten, zeg 3/4 van de hoeveelheid van de recepten, (waarbij ik geen honger had) viel ik af. Maar ik zou aan iedereen Puur Figuur aanraden, echt super!!! Ook de e-mails met tips en leuke weetjes/feitjes over eten vind ik erg leuk.

Super
Super, top, het is een echte aanrader, ik ben 54kg afgevallen, er is wel terug 6kg aangekomen, maar die gaan er terug af, door omstandigheden niet 100% op mijn voedig kunnen letten en ook niet kunnen gaan sporten, ben reeds 3 jaar medicatie vrij, kortom heb een heel ander leven,
Met vallen en opstaan en een beetje doorzetting komt men een heel eind ver.
Voor velen een oplossing,
Voor ik er aan begon kreeg ik van de dokter nog amper 2jaar,
Zijn 5jaar verder
Allemaal dankzij puurfiguur,

Een aanrader!
Super weekmenu's, gevarieerd en lekker. Goed te volgen waardoor volhouden erg makkelijk wordt. Boodschappenlijstjes zijn toegevoegd, ideaal! Leuke, waardevolle tips in de mail en goede info op de website. Echt een aanrader! Inmiddels 15kg afgevallen in 3 maanden.

Besvarelse fra PuurFiguur
al verschillende boeken hiervan rijker
ondertussen al verschillende boeken aangekocht.ze zijn allemaal super.al veel geleerd .gemakkelijk te gebruiken .veel lekkere recepten .heeft mij al goed geholpen om een andere gezonde eetstyl aan te leren.super content !!
In maart begonnen met de PuurFiguur…
In maart begonnen met de PuurFiguur methode. Aantal boeken aangeschaft,en er vol voor gegaan. Duidelijke aanwijzingen en fijne recepten. Heel goed vol te houden. Inmiddels -16 kg. Zeer tevreden!
Werkzaam
Ik heb het puur figuur boek besteld. Het was er snel en is een prima kwaliteit. Met de recepten ben ik 4 kilo kwijt geraakt. Het fijne is dat je ook je zelf kan verzinnen met de producten die je achterin kunt vinden. Mijn man en ik zijn er blij mee.

Besvarelse fra PuurFiguur
Mijn man is al 12 kilo kwijt op 2…
Mijn man is al 12 kilo kwijt op 2 maanden wij doen het juist het zelfde wat in de boeken staat en hij vind de gerechten ook lekker als hij 1 gerecht niet lust dan maak ik een andere klaar want hij is niet zo voor rode biet . Nog 5 kilo te gaan .

Besvarelse fra PuurFiguur
Goed vol te houden lekker eenvoudig…
Goed vol te houden lekker eenvoudig recepten ,en daadwerkelijk resultaat.

Besvarelse fra PuurFiguur
Ik ben fan van het eerste uur!
Ik ben fan van het eerste uur en heb alle e-boeken en ook de gewone boeken in de kast staan! Het hele gezin eet heerlijk mee en we zijn steeds weer verrast door de heerlijk recepten. Puur figuur is onze leefstijl geworden! Er gaat een heerlijke positieve, eerlijke vibe van uit! Complimenten!

Besvarelse fra PuurFiguur
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.