PureGym UK Anmeldelser

67.157

3,9

Go-to fitnesscenter i Danmark, men desværre ofte proppet med menensker. Faciliteter og udstyr fejler ikke noget. Synes PureGym får for meget hate herinde 🙃

Bikeholdene tirsdag eftermiddag i Fredericia er altid en fornøjelse at køre på - dygtige, velforberedte instruktører, der altid leverer varen. Der er god stemning på holdene takket være de to instrukt... Se mere

1. Motionscenter
  2. Fitnesscenter

Om PureGym UK

Membership Help TrainSafe FAQs Find a Gym Download Free App

Everybody Welcome at the UK’s favourite gym

At PureGym we believe everyone should have the opportunity to enjoy a fit and healthy lifestyle. So we have made it simple, affordable and convenient.

From low cost flexible memberships, to quality gym equipment and a wide of classes included, there are loads of reasons why PureGym is the UK's favourite gym.

We welcome everyone regardless of gender, sexuality, size, age, ethnicity or ability. Our gyms are friendly, supportive and judgement free spaces where everybody can come in, work out and leave feeling good.

We offer:

• Hundreds of gyms nationwide
  • No contract memberships
  • 24 hour opening times
  • Classes included in your membership
  • A huge range of quality kit
  • Experienced Personal Trainers

God

67 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

(67.157)

5.780 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Puregym Kalundborg

Puregym Kalundborg.
Ubehageligt nyt personale. Man betaler for at træne og derfor må det vel være OK at benytte de tingene hvor de står.
Oplever ligefrem at blive hentet i et helt andet rum af en personale, der beder mig om at ryde en boks op, som jeg har benyttet ved en maskine, netop fordi den stod der i forvejen før jeg kom. Jeg ryder ofte op efter deres Thailandske instruktør, der aldrig stiller ting på plads eller smider sine sure papirhåndklæder ud! At man ligefrem kommer ind og afbryder mig midt i en øvelse for at jeg skal rydde noget op jeg ikke selv har sat frem synes jeg er MEGET dårlig stil!

19. februar 2026

Puregym Porsvej 2 i Aalborg har fået ny…

Ny centerleder i Puregym Porsvej i Aalborg. Aldrig i min tid som medlem i Puregym har jeg oplevet noget ligende - har trods alt været medlem i mere end et årti.
En centerleder der råbte og skreg mig direkte op i ansigtet - og bad mig forsvinde ud af centeret. Helt åbenlyst fordi hun ikke kunne argumentere for hvorfor jeg ikke måtte medbringe en bæltetaske til opbevaring af mine egendele i centeret. Hun har jo åbenlyst helt misforstået jobbet som centerleder - det må være mangel på uddannelse og kompetencer der gør hun tackler tingene så uprofessionelt. Mit medlemskab i Puregym på Porsvej slutter her - der er trods alt grænser for hvad man vil finde sig i som kunde. Held og lykke med hende - hun skal nok få skabt plads i centeret.

23. oktober 2025

Besvarelse fra PureGym UK

Hi there - We are sorry to see this is a 1 star review. I think you are looking for PureGym Denmark. You can contact our Member Service Team here: www.puregym.dk/kontakt who will be able to further investigate your feedback. Thanks, PureGym

🚨 FALSK ANKLAGET OG SMIDT UD!🚨

💥 PUREGYM ALBERTSLUND – HOLD JER LANGT VÆK! 💥

⚠️ FALSK ANKLAGET OG SMIDT UD – UDEN BEVISER! ⚠️

Jeg har været fast medlem i PureGym i over 6 år, trænet 5 gange om ugen og aldrig haft problemer. Men nu er jeg blevet smidt ud på livstid, fordi en ansat løj om mig – og centeret valgte blindt at tro på hende uden at undersøge noget som helst.

👉 Gerningspersonen?
En ny medarbejder ved navn Nova, der er let genkendelig med alternativ stil, ansigtspiercinger og 4 forskellige hårfarver.

Jeg havde ALDRIG talt med hende før denne dag. Alligevel besluttede hun sig for at kontakte mig først, starte en samtale med en flirtende undertone – og bagefter anklage mig for at krænke hende.

💥 Dagen efter trænede jeg som normalt uden at skænke min samtale med Nova en tanke, men SÅ blev jeg PERMANENT bortvist midt i træningen.

👉 PUREGYM EKSKLUDEREDE MIG UDEN AT UNDERSØGE NOGET!

❌ Ingen beviser – de nægtede at se videoovervågningen, som vil bevise min uskyld.
❌ Ingen vidner – de spurgte ikke andre, om anklagen var sand.
❌ Ingen konkret forklaring – de kunne ikke engang fortælle mig, hvad jeg præcist skulle have sagt.
❌ Ingen retfærdighed – jeg fik ikke mulighed for at forsvare mig selv.

💥 PUREGYM DÆKKER OVER EN LØGNER – OG LADER USKYLDIGE KUNDER TAGE STRAFFEN.

❌ DETTE ER EN FARE FOR ALLE, DER TRÆNER I PUREGYM ❌

- Hvis en medarbejder kan lyve om mig, kan de lyve om dig.
- Hvis du nogensinde havner i deres søgelys, er du færdig – uanset hvad sandheden er.
- Du kan miste dit medlemskab, dit ry og dit træningssted – alt sammen pga. én falsk anklage.

💭 Forestil dig dette:
- Du træner fast i centeret uden problemer.
- En medarbejder, du aldrig har talt med før, beslutter sig for at lyve om dig.
- Du bliver smidt ud uden forsvar, uden bevis, uden retssikkerhed.
- Hvem bliver den næste?

🔥 MIT RÅD: GÅ LANGT UDENOM PUREGYM! 🔥

Der er INGEN tryghed for medlemmer her. PureGym beskytter deres ansatte, uanset hvor upålidelige de er – men deres betalende kunder betyder intet.

PureGym er LIGEGLADE med, at de ødelægger dit ry ved falske anklager, at de ødelægger dine daglige rutiner ved at at smide dig ud af dit lokale center og de er LIGEGLADE med, om du har været trofast kunde i 6-7 år og har en STOR omgangskreds i centeret, som alle kan bekræfte, man er et vellidt medlem.

👎 PUREGYM: 0/10 – Vælg et center, der behandler folk ordentligt.

25. februar 2025

Hvordan kan PureGym pludselig ændre mit…

Hvordan kan PureGym pludselig ændre mit abonnement fra Fitness og hold til Core. Abonnement er blevet ændret af en medarbejder i centeret. Hvorfor det er blevet ændret kan jeg ikke få en forklaring på. Det undre mig at mange andre stadig kan have det gamle abonnement til den gamle pris.
Jeg har været medlem i 11 år og mener ikke at det er fair at mit abonnement og pris uden forklaring bliver ændret.
Hvad er forklaringen ???
Ina

8. oktober 2024

Besvarelse fra PureGym UK

Hej – Tak for at tage dig tid til at give en bedømmelse, men jeg er ked af at se, at det kun blev til 1 stjerne. Vi stræber efter at levere den bedst mulige service, og din feedback er vigtig for os.

For at hjælpe os med at forbedre os og løse dette problem, bedes du venligst kontakte vores medlemssupport direkte, så de kan assistere dig yderligere. Tak, PureGym

Forfærdelige træningsmaskiner

Efter i har opkøbt fitness world, har i på ingen måder kunne leve op til den standart fitness world havde når det kommer til service og særligt maskiner.
De er de værste trænings
maskiner jeg har prøvet. Væreste kvalitet!
Der ikke mange justeringer på maskinerne hvilket betyder, at man ikke kan justere den enkelte træningsmaskine til ens kropsform, så man kan træne ordentligt. I har også lukket mange centre for at sparer på omkostningerne, hvilket har resulteret i, at centrene er ekstra proppet samtidig med at der er dårlig ventilation! Plus i har sættet priserne op!

Puregym er blevet en pengemaskine!

Jeg har været kunde i fitness world i mere 8 år, men det slutter nu. Jeg skifter træningcenter til jeres konkurrerent og jeg ved at jeg ikke er alene om det.

19. oktober 2024

Besvarelse fra PureGym UK

Hej – Tak fordi du tog dig tid til at give denne vurdering, men jeg er ked af at se, at det viste sig at være 1 stjerne.

Vi er altid glade for at modtage feedback, så vi kan forbedre vores service, men det ville hjælpe os, hvis du kunne kontakte os direkte for at give mere information om, hvor vi kan forbedre os.

Vi vil meget gerne tale med dig mere detaljeret, så hvis du har feedback, er den bedste måde at sikre, at der tages praktisk hensyn til det, at kontakte centerlederen direkte. Du kan kontakte dem i centret eller efterlade en kommentar i feedbackfeltet, da dette regelmæssigt gennemgås og tages i betragtning for opdateringer og forbedringer, eller du kan kontakte medlemsservice. Tak, PureGym

Griskhed og elendig kundeservice Nykøbing F

Griskhed og elendig kundeservice

Min søn meldte sig ind i det daværende Fitness World før han blev 18 år. Efter centeret blev til Pure Gym ønskede han ikke længere at træne der,da det ikke ligefrem blev bedre. Imidlertid kørte hans abonnement videre længe og jeg har betalt det for ham løbende hver måned. Han meldte sig så endeligt ud via sin egen app i starten af maj måned men dette blev tilsyneladende ikke accepteret,for de bliver ved med at sende regninger og rykkere, selv der er betalt for to hele måneder hvor han har været udmeldt. Det er nærmest umuligt at slippe ud af igen, og kundeservice er på ingen måder noget at råbe hurra for!!! Umuligt at komme i telefonisk kontakt og de inkompetente medarbejdere der besvarer chatten er uden sidestykke!! HOLD JER VÆK FRA PUREGYM!!

11. juli 2024

Underlig stil

Utilfreds over at man gang på gang tilbyder de medlemmer der melder dig ud halv pris eller lignende. Har været kunde i flere år og de loyale får intet.
Føler mig lidt til grin når ens kolleger gang på gang fremviser de fantastiske tilbud. Dårlig stil

7. juni 2024

Besvarelse fra PureGym UK

Hi there, thanks for your review and we're sorry to see the 2 stars.

Jeg tror, ​​du leder efter PureGym Danmark. Du kan kontakte vores venlige medlemsserviceteam her: www.puregym.dk/kontakt

Thanks, PureGym UK .

hassel free

29. april 2024

Besvarelse fra PureGym UK

Hey Kevin - That's great to hear and thanks for the 5* feedback!

Thanks, PureGym

Utrolig dårlig oplevelser

Utrolig dårlig oplevelser, i vores digitale verden, som alle unge er super dygtige til, fælger puregym at man ikke kan opsige sit abonnement online, men kun ved personlig fremmøde.det kalder jeg for udnyttelse af medlemmer, sjovt nok kan man godt købe abonnement online.
Min mand har været oppe 24/11for at opsige vores medlemskab,da vores datter er blevet 18 år og opkrævningen skal overgå til hendes kort uden held og får besked på min datter selv skal komme, det gør hun så, og får så besked om de ikke kan overflytte til hendes kort på denne tid af mdr 28/11
Sjovt nok kan man heller ikke ringe til puregym.
Så du kan godt melde til online hvis de skal have penge, men du kan ikke melde fra online hvis du risikerer at miste penge.
Usmageligt
Jeg tænker tiden er til fokus på det her problem.

24. november 2023

Besvarelse fra PureGym UK

Hi there, thank you for leaving us this review.

We're afraid you have come through to the UK TrustPilot so we are unable to investigate your comments made. We would advise using this link: https://uk.trustpilot.com/review/puregym.dk which will take you to the correct platform to leave a review.

Thanks, PureGym

Lav standard

Hej PUREGYM
Idag fik jeg meddelelsen om at mit abonnement stiger med kr 30.-
Det i sig selv er ikke problemet, blevet er at jeres centre ALDRIG har været i dårligere stand. Rengøringen er særdeles mangelfuld, der er rekordmange maskiner ‘ude af form’ og personalet laller rundt med deres mobiltelefoner i centre der roder af helvedes til.
Hvordan kan i være bekendt at hæve jeres priser mens jeres standard er så lav? Det er virkelig håbløst.

16. oktober 2023

PureGym griskhed

PureGym har valgt at kvittere min loyalitet med at hæve prisen på mit abonnement. Jeg har i en lang årrække været medlem hos FitnessWorld/PureGym, hvor jeg i perioder ikke har trænet men stadig betalt. Givet mit nuværende abonnement er en smule billigere, end det de tilbyder i skrivende stund, har de været så griske og hævet prisen på mit abonnement. Jeg havde forventet mere overfor en loyal kunde.

Hilsen, kunde 272p1849

16. oktober 2023

Føj skam jer

PureGym lever slet ikke op til sit navn og til det man betaler for, ihvertfald ikke når vi taler om Esbjerg PureGym Randersvej.

Folk spytter i skraldespandene, der bliver ikke støvsuget eller tørret af. Toiletterne sejler og folk rydder ikke op efter sig selv.
Medarbejder bliver man mødt med af ligegyldighed, og ofte sidder længe og snakker enten med de personlige trænere, eller slet ikke laver noget der indikere at de passer deres arbejde.
Dette er uacceptabelt for et fitness center af den kaliber.

12. oktober 2023

Elendig supportfunktion

Jeg har været medlem i mange år og det er gået ned ad bakke på det seneste.
Tidligere kunne man ringe til centrene. Nu kan man ikke engang ringe til hovedkontoret.
Min regning er steget med over 100% og det vil jeg gerne have en forklaring på.
Så kan man bruge deres chat funktion. Men den er så lukket i dag.

10. oktober 2023

Ekstrem dårlig behandling

Ekstrem dårlig behandling. Sender opkrævninger efter udmelding, meldt mig ud i maj 2023. snakket med kundeservice, hjælper ikke en skid, de opkræver bare igen og igen. Nu truer de med inkasso. Vil ALDRIG som i ALDRIG sætte mine ben der igen, eller anbefale dem til nogen 😡😡😡

10. oktober 2023