Fodbehandling med neglelak. RIMOR ja tusind tak for de fine negle du har lavet igen, er så glad for dit arbejde. Rigmor er både super dygtig, professionel men også utrolig menneskelig, hun er nem... Se mere
Fik fjernet min franske pedicure hos Provstgaard Beauty House, og det var den værste behandling, jeg nogensinde har fået. Mine tånegle blev ru, flossede, ømme og delvist flækkede, og der sad stadi... Se mere
Kommet der gennem mange år og fortsætter mange år 😊 Altid været glad for at komme der, om det er vipper, ansigtsbehandling, massage eller negle. Altid tilfreds når jeg går efter behandlingen. H... Se mere
Nærværende og professionel behandling Jannike har plejet og passet mine negle i tre år - jeg er altid tilfreds med resultatet. Produkterne er virkelig lækre og ødelægger ikke neglene. De utrolig ma... Se mere
Vi er en hyggelig skønhedsklinik i Køge, specialiseret indenfor skønhed og velvære. Alle vores behandlinger udføres med naturlige og luksuriøse produkter, helt uden parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Vores team består af 8 medarbejdere, som alle gør sit yderste for at vores kunder får en god oplevelse. Vi går højt op i fagligheden, og sætter god tid af til at yde en optimal service og sikrer god vejledning til alle. du er altid velkomne til at kontakte os hvis du har spørgsmål til din behandling, eller produkt.
Marksvinget 19, BOHOLTE CENTERET, 4600, Køge, Danmark
- info@provstgaardbeautyhouse.dk
- www.provstgaardbeautyhouse.dk
Svarer typisk inden for 24 timer
Flot resultat 😊
Første gang, at jeg har prøvet at få gelénegle, og jeg er virkelig glad for resultatet. 👌😊

Besvarelse fra Provstgaardbeautyhouse
Man føler sig altid velkommen
Man føler sig altid velkommen, smilende ansatte.
Jeg fik lavet negle hos Rigmor.

Besvarelse fra Provstgaardbeautyhouse
Hyggeligt og rart sted og blir mødt af…
Hyggeligt og rart sted og blir mødt af dejligt personale med et smil - har booket året ud 😄

Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse, super sød kosmeotolog⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Provstgaardbeautyhouse
Virkelig dejligt sted at komme man…
Virkelig dejligt sted at komme man føler sig rigtig velkommen ❤️🤩
hele personalet er super søde ❤️
de er super dygtige 🤩🥰
er kommet der gennem flere år 😍
Vil til enhver tid anbefale dem ❤️

Stor anbefaling
Nærværende og professionel behandling
Produkterne er virkelig lækre og ødelægger ikke neglene. De utrolig mange fine farver gør, at du altid kan finde en ny spændende variant. Hvis altså ikke lige det skal være den traditionelle franske kant. Alt udføres til perfektion !

Meget tilfreds kunde :)
Jeg har kommet i klinikken siden april 2024, hvor jeg fik en negle analyse. Blev mødt med smil og fik en god snak om mine negle. Derefter er jeg kommet ca. hver 4. uge, for at få ordnet mine negle. Har altid hadet mine negle, da de er meget bløde og flækkede bare man så på dem. Nu er mine negle stærke og jeg elsker dem. Udover at få ordnet negle får jeg også vokset mine bryn, samt farvet vipper.
Jeg kan kun anbefale klinikken og har gjort det, de er utrolig søde og imødekommende.

Besvarelse fra Provstgaardbeautyhouse
Glad for at komme i klinikken
Jeg har gået til massage i over et halvt år, og altid været glad for at komme i klinikken. Altid smilende og professionel personale, der vejleder og fortæller om deres behandlinger.
5 stjerner herfra. Jeg kommer igen !
Top professionelt og god behandling
Super søde personaler og top professionelle til deres arbejde.
Jeg er nu kommet hos dem igennem et stykke tid og har altid fået en god behandling. Der er en dejlig atmosfærer og super hyggelige omgivelser.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Provstgaardbeautyhouse til andre.
Det dejligste sted hvor man altid føler…
Det dejligste sted hvor man altid føler sig velkommen. Selv når man møder op i sit gamle hygge-tøj, så bliver man nusset om og behandlet som en prinsesse. Kan kun anbefales ❤️
Super
Her får man altid super super behandlinger og service i top klasse
Har prøvet alle behandlinger, og har aldrig været utilfreds med noget
Sødt og venligt personale der gør man føler sig velkommen lige så snart man træder ind
Dette er en klinik jeg gerne kører langt for at besøge.
Jeg kan varmt anbefale denne skønhedsklinik! Atmosfæren er rolig og indbydende, og man føler sig altid velkommen fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Det positive personale gør en ægte indsats for at give den bedst mulige oplevelse, og deres professionelle tilgang mærkes i alle behandlinger.
Jeg fik lavet sommerfødder og hænder af Jannike, og resultatet var helt fantastisk – både smukt og holdbart. Jannike er dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig at være i behandling hos.
Her får jeg altid nogle virkelig god vejledning i både hvilken behandling eller produkter der er gode til netop mig.
En oplevelse ud over det sædvanlige – jeg kommer helt sikkert igen!
Der gives INGEN stjerner fra mig
Der gives INGEN stjerner fra mig, kunne ikke skrive en anmeldelse uden mindst én stjerne var udfyldt.
Jeg havde bestilt en tid på boksning af bryn som jeg mente jeg havde afmeldt. Jeg blev ringet op af butikken på det tidspunkt jeg skulle ha været der. Jeg forklarede at jeg havde kritisk sygdom i min tætte familie og var helt rundt på gulvet af at sidde vagt ved hospitalet på 14.dag. Jeg troede jeg havde afmeldt pr. mail, og forklarede dem min ulykkelige situation. Der var INGEN forståelse fra deres side, de var så frække at sende mig en regning på 169,-kr. for udeblivelse som de nægtede at annullerer. Tænk at tjene penge på andres ulykkelighed, jeg kommer ALDRIG til at sætte mine ben i deres butik! Ikke noget at sige til der er krig i verden!
Jeg kan se herinde at andre også har dårlige oplevelser hos dem, måske derfor de afkræver penge for sådan en som mig da de åbenbart ik har kunder nok. Dette er jo ik måden man får nye kunder på.
Kan se at provstgaard beautyhouse sender et “modsvar” til min anmeldelse. De skriver jeg har accepteret deres betingelser, hvilket man var NØD til da jeg online bestilte tiden. At de så skriver jeg har fået 2 påmindelser som jeg ik har reageret på, er jo NETOP fordi jeg i den periode var i en situation hvor jeg var fast vagt ved mine pårørendes sygeseng og derfor ikke kunne tjekke mails. De burde virkelig skamme sig over at behandle en ny kunde på den måde. Rent tyveri!

Negle
Jeg fik fortaget en behandling af Jannike, hun spurgte først ind til hvad jeg ønskede og derefter vidste hun mig de muligheder der var for opfylde mit ønske, jeg er meget glad for mine negle og kommer helt sikkert tilbage!
To besøg og begge spot on
Jeg har være det 2 gange og få lavet Lash Lift. To forskellige behandlere, men resultatet var spot on bagefter begge gange og selve behandlingen var en behagelig oplevelse.. Jeg kommer fremover her til denne behandling og agter også at prøve andet.
Forfærdeligt sted!
Forfærdeligt sted!
Jeg kom i praktik hos Jannike gennem kommunen.
Jannike modtog penge for, at praktikanter udførte professionelle behandlinger på kunder.
Jannike kom altid kontante betalinger ned i lommen, hvor hun efterfølgende slettede disse kunder fra hendes bookingsystem, så SKAT ikke se det i hendes regnskaber.
Jannike havde et hvidt pulver til at ligge i en kasse, ved siden af de nyvaskede og sammenrullet håndklæder i depotet.
Jannike havde store beløb liggende i kontanter i en anden kasse, som også befandt sig på depotet. Jeg fik at vide fra første dag, at kasserne indeholdte private ting. Men en dag faldt kasserne ned og låget faldt af, da jeg skulle lægge rene håndklæder på plads. Der var hvidt pulver og kontanter i kasserne. Jeg skyndte mig at lukke kasserne og sætte dem på plads igen.
Jannike fejloplære hendes elever.
Jannike påstod at hendes egen hud var pæn.
Da hun til sidst fik mistanke om at jeg havde ret i alle mine teorier om hende, ringede hun til kommunen og sagde at jeg havde stjålet en kasse med neglelak, (meget opfindsom), så havde hun en grund til at skille sig af med mig. Tænk at man kan være sådan mod andre.