Proudstone Jewelry ApS Anmeldelser

4,6

Smukke klassiske smykker med et fint touch af unik. God kvalitet for pengene, nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Jeg er utrolig glad for mine Erternity Hoops i guld, de pifter et hvert... Se mere

Super sød og imødekommende vejledning med tid til at tale lidt om hvad jeg er stolt af. Pakken kom til tiden og emballage og især smykkekassen er en oplevelse i sig selv. Smykkerne jeg bestilte lever... Se mere

1. Smykkeforretning

Hos Proudstone skaber vi elegante, stilfulde og luksuriøse smykker! Der hvor Proudstone adskiller sig er gennem vores unikke koncept (1) og vores fokus på bæredygtighed (2). 1. Proudstone har et helt nyt og unikt koncept, som sætter fokus på stolthed. Hos Proudstone skaber vi altså mere end blot fantastiske smykker… Vi skaber ”Wearable Proudness”. Proudstone har nemlig et helt nyt og unikt koncept, som sætter fokus på stolthed. Det betyder, at vores smykker repræsenterer et minde, et øjeblik, en særlig indsats, en præstation af enhver slags mm., som er specielt i dit liv, og som gør dig stolt! Dette symboliseres ved den lilla zirkon, som optræder i alle vores designs – ”The Proudstone”. 2. Bæredygtighed er et af vores store mærkesager. Bevidstheden om miljø, bæredygtighed og CSR er essentiel hos Proudstone. Det gennemsyrer hele vores organisation, samt de valg vi træffer i forhold til produktion, materialer, emballage mv. Vi stiller derfor også høje krav til vores leverandører, som er medlem af både UN Global Compact samt Responsible Jewellery Council. Man skal kunne fejre sig selv og pynte sig med god samvittighed.

4,6

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

4,6

Alt fungerede hurtigt og…

Alt fungerede hurtigt og tilfredsstillende

28. november 2025

Kære Birger

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💎
Vi er meget glade for, at alt har levet op til dine forventninger.

Vi håber meget at måtte betjene dig igen snart.
Ha' en fantastisk dag!

God pris

God pris, nem bestilling og levering, flotte smykker

30. november 2025

Kære Laura

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💎

Vi er meget glade for, at alt har levet op til dine forventninger.

Ha' en fantastisk dag!

Proudstone Jewelry 💜

Har længe set langt efter en af disse…

Har længe set langt efter en af disse smykker, nu kom er noget jeg kunne være stolt af og købte en halskæde - dejlig hurtig levering, super flot indpakning og ikke mindst en super flot og enkelt halskæde jeg kommer til at bærer med stolthed

7. februar 2025

Kære Ritva

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord 🥰 Og stort tillykke med dit stolte øjeblik!

Vi er så glade og stolte over at høre, at du er rigtig glad for din Proudstone halskæde! 💎

Vi gør en dyd ud af at levere høj kvalitet og gennemtænkte designs. Derfor er det rigtig dejligt at høre, at det hele lever op til dine forventninger og drømme 😍

Proudstone Jewelry 💜

Tak for hurtigt levering og rigtig god…

Tak for hurtigt levering og rigtig god service. Ringen var desværre for lille, men det var intet problem at sende den retur til jer også ville I sende en ny ring i en anden størrelse.

29. november 2024

Kære Gitte

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord!
Vi er meget glade og stolte over at høre, at du er glad for din oplevelse hos os! 💎

Vi gør en dyd ud af at levere høj kvalitet og god kundeservice. Derfor er det rigtig dejligt at høre, at det hele lever op til dine forventninger. 😍

Vi håber at se dig hos Proudstone igen snart. Ha' en fantastisk dag!

Nem og god oplevelse

Nem og god oplevelse

2. december 2024

Kære Troels

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💎

Vi håber meget at se dig hos Proudstone igen snart, så vi kan betjene dig endnu en gang. Ha' en fantastisk dag!

service i top

Hurtig levering og fantastisk flotte vare i en flot emballage.

15. juni 2024

Kære Dorthe

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🥰

Vi er så glade og stolte over at høre, at du er rigtig glad for din oplevelse med os, og at vores smykker og service lever op til dine forventninger! 💎

smukt smykke dårlig lås

smukt smykke dårlig lås
ellen lyngborg

6. juni 2024

Kære Ellen

Tak for din anmeldelse og feedback. 🌸

Som vi også har svaret til tidligere anmeldelse på samme ordre, så anvender vi helt klassiske låse på alle smykker. 💎

Netop det armbånd, som det drejer sig om er et delikat og fint armbånd, som har en ligeledes elegant lås for ikke at ændre æstetikken af smykket.
Vi kan medgive, at det derfor kan være svært at håndtere lukning af armbånd på egen hånd.

Vi er rigtig glade for, at høre, at du er glad og tilfreds med vores design og æstetik på dit smykke. 🥰

Du ønskes en helt fantastisk dag, og vi håber at måtte betjene dig igen snart.

Super hurtig levering

Bestilte en ring og et armbånd online og begge dele kunne jeg afhente 2 dage senere - så kan det ikke gøres hurtigere! De var pakket på fineste vis i de meget smukke og eksklusive æsker som altid. Er stor fan af Proudstone!

31. maj 2024

Kære Margrethe

Tusind tak for din anmeldelse og dine dejlige ord 🥰

Vi er så glade og stolte over at høre, at du er rigtig glad for din oplevelse med os! 💎

Proudstone Jewelry

De bedste anbefalinger herfra!

Køb og levering gik som smurt i smør.
Indpakningen og æsken er virkeligt solidt og silkeblødt.
Smykket og det medfølgende kort er smukt!
Det bliver altsammen beundret af alle der ser det.
De bedste anbefalinger herfra!

11. april 2024

Kære Mariane

Tusind tak for din anmeldelse og dine flotte ord 🥰

Hvor er det dejligt at høre, at du er rigtig glad for dine smykker fra os! 💎

Vi gør en dyd ud af at levere høj kvalitet og gennemtænkte designs. Derfor er det rigtig dejligt at høre, at det hele lever op til dine forventninger. 😍

Super oplevelse!

Købte en ring og modtog den meget hurtigt i den flotteste indpakning. Ringen var desværre ved en fejl købt for lille, men ombytningen var super nem og hurtig.
Virkelig god service og lækkert produkt og indpakning.
Kan klart anbefales!

12. november 2023

Kære Kim

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord!

Vi håber at se dig hos Proudstone igen snart. Ha' en fantastisk dag!

Super smukke smykker!

Jeg har modtaget lidt blandet smykker fra Proudstone, og jeg er simpelhent så glad for dem. Jeg bruger de fleste af mine smykker dagligt, og har fået mange komplimenter på dem. En kæmpe anbefaling herfra.

10. august 2023

Hej Josefine
Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🥰 Vi er rigtig glade for at høre, at alt lever op til dine forventninger, og at du får smykkerne brugt dagligt!

Vi håber meget at se dig igen snart. 💜

Vi sidder klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste. 😄

Flottere end på billeder

Jeg elsker min solitaire-ring og har brugt den hver dag de sidste tre måneder. Den er en konstant påmindelse om, hvad jeg har at være stolt af, hvilket jeg synes, er et vidunderligt koncept. Ringen fremstår stadigvæk som ny i smuk guld og med den flotteste glimtende sten, som med en almindelig pudseklud nemt holdes fin og skinnende. Kvaliteten er god, og det glæder mig, at det er med et fokus på bæredygtighed. Seriøs virksomhed med reel interesse i kunderne og deres stolte øjeblikke. Det bliver ikke mit sidste smykke fra Proudstone.

19. december 2022

Hej Pernille
Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🥰 Vi er rigtig glade for at høre, at alt lever op til dine forventninger!

Vanvittig smukke øreringe

Vanvittig smukke øreringe. Billederne yder dem slet ikke nok retfærdighed.
Super smukke og lækker æske/indpakning.
Luksus oplevelse 😍💗

16. februar 2023

Hej Eva

Proudstone Jewelry

Smukt forarbejdet og super kvalitet

Hurtig levering, meget flot og lækker indpakning. Øreringene er smukt forarbejdet og er i super kvalitet

24. november 2022

Hej Lars
Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🥰
Vi er rigtig glade for at høre, at vores kvalitet og design lever op til dine forventninger!

Super fedt koncept

Super fedt koncept, hvor bæredygtighed tages seriøst. Produktionen er baseret på genbrugt sterlingsølv og der benyttes zirkoner i stedet for diamanter.

24. november 2022

Hej Christian
Tusind tak for din flotte anmeldelse af os. 🥰
Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores koncept og materialevalg!

Tilfreds kunde

Smukke vare, god support og hurtig levering

27. oktober 2022

Hej Jesper

Tusind tak for din fine anmeldelse. 🥰

Vi er super glade for at høre, at du er glad for vores levering, service og smykker! Vi håber meget at se dig igen!

Rigtig fine smykker

Rigtig fine smykker. Specielt øreringenes låse er jeg super glad for, de gør at jeg får dem brugt.

26. september 2022

Kære Susan

Tusind tak for din flotte anmeldelse. 🥰

Vi er super glade for at høre, at du er glad for dine smykker!

Vi håber meget at se dig igen! Vi sidder i hvert fald klar til at hjælpe, hvis der skulle være det mindste. 😄

Meget professionel

Overskulig og let hjemmeside
Smuk indpakning
Rigtig god og profesionel oplevelse
5 stjerner fra en meget glad kunde

17. juli 2022

Kære Connie

Tusind tak for den fine anmeldelse. 🥰

Vi er super glade for, at hele din oplevelse med Proudstone har været rigtig god!

Proudstone Jewelry 💜

Smukke klassiske smykker med et fint…

Smukke klassiske smykker med et fint touch af unik.
God kvalitet for pengene, nem og overskuelig hjemmeside, hurtig levering.
Jeg er utrolig glad for mine Erternity Hoops i guld, de pifter et hvert outfit op både til hverdag og fest, er specielt vild med, at stenene også ses på indersiden - bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Proudstone.

9. september 2022

Kære Mette

Tusind tak for din anmeldelse og dine dejlige ord 🥰

Vi er så glade og stolte over at høre, at du er rigtig glad for dine Eternity hoops! 💎

Proudstone Jewelry 💜

Smukt design og god kvalitet

Jeg har på intet tidspunkt fortrudt købet af en eternity ring og tilhørende øreringe. Designet er super flot og tidsløst. Min oplevelse har været SÅ god.

18. september 2022

Kære Maria

Tusind tak for den flotte anmeldelse. 🥰

Vi er super glade for, at din oplevelse med Proudstone har været rigtig god!