1. Kontorfællesskab

Bliv en del af Propelhuset – Horsens' mest flyvende kontorfællesskab Propelhuset er et kontorfællesskab i hjertet af Horsens, hvor en visionær eskadrille af selvstændige driver deres virksomheder og praktiserer fremdrift og luft under vingerne på sig selv og hinanden. Vælg mellem enten en Pilotplads eller Vingeplads i Propelhuset – begge dele inklusiv en masse fordele, gode forhold og ikke mindst et socialt samvær, der får dit humør og arbejdslyst til at stige helt til vejrs. Kreative og sociale rammer er fundamentet for et velfungerende kontorfællesskab. I Propelhuset finder du begge dele – men samtidig også roen til at arbejde koncentreret. Vi leverer de gode faciliteter og forhold, så vi i fællesskab kan skabe et kreativt og sjovt miljø, hvor det er fedt at gå på arbejde hver dag. Vi har alle slags piloter i Propelhuset, både de helt garvede og de nyudklækkede aspiranter. Fælles for dem er, at de alle er selvstændige ildsjæle, der går på arbejde med hver deres profession, passion og destination. Det skal være fedt at gå på arbejde! Derfor har vi i Propelhuset sørget for, at de fysiske rammer og det sociale miljø altid er i første klasse. Med en kontorplads får du som pilot i Propelhuset en lang række initativer, fordele og faciliteter, som er med til at gøre hverdagen lidt sjovere. Vil du være en del af Horsens' fedeste og mest flyvende kontorfællesskab?

4,2

God

Kanon arbejdsfællesskab

Det har været en kæmpe fornøjelse at være pilot i Propelhuset.
Efter at have siddet (for) længe i mit eget hjemmekontor, tog jeg springet og fik en skrivebordsplads i Propelhuset.
Her havde jeg min gang i 9 md, før vi kunne ekspandere i eget kontor.
I Propelhuset er der kanon gode rammer, god kaffe og allervigtigst - søde mennesker, der alle vil det bedste for hinanden.
Overvejer du en kontorplads, vil jeg klart anbefale dette sted!

2. juni 2025

Besvarelse fra Propelhuset

Kære Hans Henrik... TAK for de pæne ord, det er værdsat og vi har været mindst lige så glade for at have dig med ombord :)

Glæder os til at følge din rejse fortsat, samt ikke mindst at besøge hinanden af og til - er jo ikke så langt...

Vi ses derude og "keep flying high"

Er du klar til takeoff fra hjemmekontoret? Så anbefaler jeg Propelhuset som landingsbane ✈️

Som enkelmandsvirksomhed kan man godt savne kollegaer – og her er Propelhuset en helt genial løsning. Der er både hyggelige sociale arrangementer og en følelse af fællesskab, selvom man arbejder selvstændigt.

Jeg besøgte flere kontorfællesskaber, inden jeg startede her i 2023 – men efter et check-in i Propelhuset, var der ingen tvivl om, at det var her jeg ville lande.

"Piloterne" her er et godt mix af inspirerende mennesker og fagligheder, og det giver god mulighed for sparring - eller endda at byde ind på opgaver sammen.

Der er masser af mulighed for fokuseret fordybelse, samtidig med den energi et åbent kontor giver.

Så kæmpe anbefaling herfra!

Michael Torp - Motion Designer

17. marts 2025

Besvarelse fra Propelhuset

KÆMPE TAK for den meget fine anbefaling Michael - det er værdsat... og selv tak for dit gode bidrag til det omtalte 😃✌️

Kan varmt anbefales!

Jeg har siddet i Propelhuset, lige siden jeg startede min virksomhed, og jeg kunne ikke forestille mig et bedre kontorfællesskab! 🤩
Faciliteterne er gode, stemningen er inspirerende, og der er altid plads til både sparring og hyggesnak med andre virksomheder. Det har virkelig gjort en positiv forskel for mig og min virksomhed. Kan varmt anbefales!

13. marts 2025

Besvarelse fra Propelhuset

ET VARMT TAK for de pæne ord Mark og kan jo kun sige, at vi får det fællesskab vi selv skaber... SÅ tak for dit bidrag til både energi, socialt og fagligt :)

Det er værdsat og præcis vores mål for Propelhuset som rammer til iværksættere og selvstændige i Horsens :)

Flyvende hilsner, Daniel Bach

Et fantastisk kontorfællesskab lige midt i Horsens

Et fantastisk kontorfællesskab i inspirerende omgivelser i den historiske Brænderigård — lige midt på gågaden i Horsens. Masser af sociale arrangementer og andre anledninger til at lære sine medpiloter at kende. Så udover at det er et glimrende sted at gå på arbejde, rummer det også gode anledninger til at netværke på en hyggelig og naturlig måde.

12. marts 2025

Besvarelse fra Propelhuset

TAK for din "fantastiske" anmeldelse Mikkel - fedt at have dig her og glad for at du mærker værdien, både som arbejdsplads, socialt og fagligt :)

Hilsen Daniel Bach

Kontoret, du ikke vil hjem fra…

Propelhuset er ikke bare et kontorfællesskab – det er et FÆLLESSKAB.
Et sted, hvor jeg siden 2017 har nydt at have min kontorplads.
Et sted, hvor du mærker kreativiteten, sparringen, samarbejdet og sammenholdet.
Et sted, hvor nye venskaber opstår.
Et sted, hvor alt er gennemtænkt ned til mindste detalje.
Et sted, hvor det sociale vægtes højt.
Et sted, hvor dét, du giver, kommer tifoldigt igen. Ganske enkelt et sted, du ikke vil hjem fra, når du først er landet der.

Selvstændig grafiker på en Pilotplads

5. marts 2025

Besvarelse fra Propelhuset

Kære Rikke... Kæmpe stort TAK for dine ord - ren kærlighed, TAK...

Og meget rammende for, hvad vores succeskriterier er, samt hele grunden til at vi startede først bubblelabs og senere Propelhuset, hvor du har været med i overgangen 🤩

Tak for dig og dit engagement i FÆLLESSKABET 🙏

Cofounding Pilot, Daniel

Et sted, man glæder sig til at komme til hver morgen

Propelhuset er det perfekte sted at arbejde, med et professionelt og samtidig uformelt miljø. Der er altid god kaffe, spændende mennesker og en energi, der gør arbejdsdagen mere produktiv. Et sted, man glæder sig til at komme til hver morgen!

26. februar 2025

Besvarelse fra Propelhuset

Wuhuu... Luna, det er bare lige præcis det vi stræber efter at være - KÆMPE TAK for din anmeldelse ☺️✌️

Take-off hilsner, Daniel