Teknisk er forummet ret forældet. Især måden hvorpå der skrives indlæg er håbløs. Men det faglige indhold er godt, og med enkelte indlæg som er fremragende, og der tales pænt til hinanden - ulig på... Se mere
Et site hvor Helge Larsen sletter indlæg som ikke falder i hans smag. Fair nok at moderator har en mening, men har man en kritisk holdning til en aktie, som ikke falder i moderators smag slettes din... Se mere
Proinvestor er det bedste site for mig, som gerne vil læse om enkeltaktier skrevet af folk som uegennyttigt deler ud af deres meget dybe viden. Enkelte trolls optræder der og også her på Trustpilot... Se mere
Pas på hvad du læser inde på Proinvestor, det er et redigeret forum hvor man kun kan læse hvad ejeren/Helge Larsen kan lide at se og høre. Akkurat ligesom herinde hvor man kan se en troll like samt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Aktiekurser, analyser og investeringsråd
Danmark
- www.proinvestor.com
Et site hvor godtfolk samles samt deres…
Et site hvor godtfolk samles samt deres modsætninger.
Helge har formået at holde det værste nede.
Her er rigtig mange gode indlæg der kan tjenes penge på .
Bedste aktie debat i Danmark
Proinvestor er et fantastisk site, hvor den lille investor kan møde andre med interesse for aktier. Her mødes danskerne hinanden som de er; skolelæreren møder direktøren, den fattige studerende møder den velbeslåede, den uuddannede møder den højtuddannede, lægmanden møder eksperten.
Fordelen ved sitet er bl.a. at uanset hvilken branche det handler om, så findes der næsten altid skribenter, som har stor indsigt i og som gerne øser ud af deres viden på området suppleret/flankeret af skribenter med stor indsigt i økonomi.
Og her kan den lille investor tale med ligestillede bl.a. om al den information som de professionelle udsender. At både klog og mindre klog taler med på lige fod er både en svaghed men også en af sitets store styrker.
Sitet styres af Helge Hansen som formår det nærmest ingen andre kan, nemlig at holde en god tone og et pænt sagligt niveau. Modsat alle andre chats jeg har været på, så er her en fin selvjustits blandt skribenterne. Alle prøver vitterlig at holde den gode tone. Men indimellem kommer der et indlæg, der simpelthen bare er for lavt, for dumt, for useriøst, og den slags bliver fjernet - heldigvis. Det sker faktisk ret sjældent, så har man fået fjernet et indlæg, så er det fordi man har forbrudt sig mod de få og meget enkle regler der er, og som enhver bør kunne finde ud af. Så den skyldige finder man i spejlet.
Informativ og (det meste af tiden)…
Informativ og (det meste af tiden) seriøs debat. Ros til moderator for at holde tonen god. Det er ikke sites skyld, at der kommer nogle "øf" som ikke bør høre hjemme der.
Jeg bruger denne platform hver dag 8-17…
Jeg bruger denne platform hver dag 8-17 mht aktier. Lærer noget hver eneste dag trods 30 år i branchen - I mange medier er det folk uden den specifikke viden, men her får du holdninger og viden - den bedste anbefaling!
Stop dig selv Helge
Et site hvor Helge Larsen sletter indlæg som ikke falder i hans smag. Fair nok at moderator har en mening, men har man en kritisk holdning til en aktie, som ikke falder i moderators smag slettes dine indlæg.
Helge en gammel selvudnævnt aktieguru, som tror han er verdensmand på aktiemarkedet. Hvis du ikke skriver slikirøv indlæg er du ikke velkommen. Til annoncører og andre debattører hold jer langt væk, fra denne amatørside
Den skal have en chance, ingen censor please
Til alle gamle EI debattører. Prøv den her, ligner det gamle EI forum, full anonymitet. Ulempe: firmaer er ikke opdelt og søge funktion for postene mangler. Censor? Det ved jeg ikke nu
Lige nu mangler siden jer post, kommer nu. Lad os i fællesskab bygget den op
proinvestor (dot com og sætte /boards på)
Ps: shareville bliver så langsomt (og få post), gider ikke mere
Dårlig side
Dårlig side. Her har den selv udnævnte aktie guru Helge ( haha) Larsen gjort sig til debatredaktør. Problemet er bare, at nye medlemmer ikke må komme med deres mening. Det er kun Helges disciple der dominere.
Det er tydeligt på debatterne, at Helge Larsen er en selvfed fyr, der tror, at han er Gud 🤣🤣
Useriøst. og skadeligt.
Der er alt for meget der ikke fungerer omkring kursdata og realtid m.m.
Og debatten som er sidens største aktiv har ændret sig til ren spekulation med Helge Larsen og vennerne som omdrejningspunkt mens kritiske skribenter udelukkes. Det er meget uheldigt at Helge Larsen har trukket debatten i en, for uerfarne investorer, livsfarlig retning samtidig med at han selv bestemmer hvad andre må skrive.
Siden er skadelig for aktiekulturen og livsfarlig for nye investorer.