Har købt PC-udstyr både privat og til erhvervmæssig anvendelse. Uanset om man henvendes sig i forretningen eller handler over nettet bliver man altid mødt med en perfekt service, flinke og vel f... Se mere
Købte NAS Synology 209+ll + 2 x 1,5 TB harddiske for ½ år siden til markedes bedste pris. Super service inkl. meget hurtig svar på et par spørgsmål. Desværre er den ene harddisk nu pludselig brudt ned... Se mere
Bestilte en gaming computer med en anden konfiguration. Efter en kort mail samtale omkring udsolgte vare fik jeg en opsætning som jeg er tilfreds med. Fra dag 1 til jeg fik varen leveret gik der 3... Se mere
Kendte ikke til virksomheden før dette køb. Hjemmesiden virker lidt "privat" synes jeg men den er dog nem og overskuelig. Bestilte en højttaler til mobiltelefonen. Læste deres betingelser igenne... Se mere
Professional IT leverandør
Landbrugsvej 2, 5260, Odense S, Danmark
- salg@proconsult.dk
- www.proconsult.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Top klasse service.
Top klasse service, med deres hjælp kan jeg holde min snart 9 år gamle stationær i live lidt længere for ikke at nævne en super hurtig bestilling af fredag til mandag og rent faktisk kan hente varen der.

Gik ind i butikken 5min i lukketid
Gik ind i butikken 5min i lukketid.
Spurgte på et lille kabel til min søns PC.
Det kunne de sagtens klare.
Prisen?
Det var simpelthen gratis!
Arhmen jeg blev sgu da så glad - ikke så meget over at have sparet 29,- men mere over den positive behandling
Dagens positive oplevelse - tak for det :-)

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Rigtig god og ærlig service
Rigtig god og ærlig service. Købte en gaming pc og er rigtig godt tilfreds med hele oplevelsen

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Lynhurtig hjælp og fantastisk service…
Lynhurtig hjælp og fantastisk service ifm. reparation af computer.

PC-problemer løst hurtigt
Glimrende og professionel service med gode råd bagefter.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Vi har haft en super god oplevelse med…
Vi har haft en super god oplevelse med PROconsult Data.
Vi stod i den uheldige og trælse situation at vores NAS' motherboard brændte sammen, en af otte diske satte ud af funktion, samt andre elementer, som gjorde denne situation meget vanskelig.
PROconsult smed alt hvad de havde i hænderne, for at vi kunne komme op at køre så hurtigt som muligt igen.
Tilgangen til opgaven var meget professionel og løsningsorienteret. Selv weekenden blev taget i brug.
Vi sætter stor pris på hjælpen og vil til enhver tid anbefale PROconsult Data til andre.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Helt igennem fantastisk service!
Helt igennem fantastisk service og hjælpsomhed above and beyond.. kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det! Jeg havde købt et board og cpu, et andet sted end hos dem. Det ville ikke ville sammen, før boarded blev bios updated. Proconsult tilbød at hjælpe med det og på få minutter var mit board updated og min nye cpu kunne nu detectes. Det sparede mig for lange køreture, en kamp med butikken hvor jeg havde købt tingene til at starte med og evt at købe en ældre cpu for at kunne update. Tusinde tak for hjælpen og stor ros til Morten og resten af teamet ved proconsult!

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
God service ved hjælp til opdatering af…
God service ved hjælp til opdatering af windows 10 til 11 - stor tak til Torben :-)

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Altid god og professionel service.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Jeg fik lavet min harddisk ved…
Jeg fik lavet min harddisk ved proconsult og det kan kun anbefaledes fra min side hurtig nemt til en fantastisk pris. Servicen var helt i top da man får en gratis gennemtjek og derefter bliver ringet op og får en pris inden de begynder at fikse fejlen. Super god måde at gøre det på.

Rigtig god service
Rigtig god service. Ekstrem hurtig hjælp da jeg havde akutte udfordringer.
Jeg har handlet her flere gange og det vil klart forsætte.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Noget af det bedste support jeg har…
Noget af det bedste support jeg har fået. Fik meddelt og løst problemet på samme dag. Klar anbefaling

Venlig og god Betjening
Venlig og god Betjening
jeg har været inde4 for at købe blæser og strømforsyning til min pc. og som altid var der god betjening hvor der er tid til at svare på de spørgsmål jeg havde og man føler sig velkommen.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Venlig og kompetent vejledning og…
Venlig og kompetent vejledning og rådgivning, der naturligvis altid kan blive endnu bedre, men jeg har været godt tilfreds med min kontakt med PROconsult Data, hvor jeg har handlet i en lang årrække.

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Jeg kan kun anbefale "Proconsult" !
Jeg har fået bygget flere computere til lydproduktion hos "Proconsult" igennem de seneste ca 15 år.
Hver gang har der været fin lydhørhed over for mine ønsker, og samtidig god vejledning vedrørende komponenter og konfiguration. Leveringstiden har været absolut rimelig, og den efterfølgende service har været fin.
Computerne har fungeret rigtig godt, og den seneste i rækken (en "supermaskine") er en ren fornøjelse at arbejde med !
Jeg har, i samme årrække, indkøbt skærme, tastaturer, printere, papir, blæk, harddiske o.lign, og også på de områder har rådgivning, service og levering været glimrende.
Jeg kan kun anbefale "Proconsult" !

Besvarelse fra PROconsult Data A/S
Stor ros til Torben og Anders for super…
Stor ros til Torben og Anders for super professionel handel og support. De havde stor evne til at sætte sig ind i vores ønsker, behov og ikke de stor IT evner. Efterfølgende god service til opfølgning af små justeringer. Kan bestemt anbefales