Pro Shoes Anmeldelser

1,6

Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Se mere

15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Se mere

Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Se mere

Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Se mere

1. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!

Dårlig

Snel en goed!

Voor 20.00 uur besteld, is de volgende dag in huis!
Zeer snelle verzending en mooie schoenen.
Heb nog niets retour hoeven zenden, dus ik weet niet hoe snel dat gaat.
Alleen jammer dat je de verzending én retourzending zelf moet betalen als je geen Shoepoint in de buurt hebt.

31. juli 2014

Super, snelle service

Nu twee keer via deze weg schoenen besteld en ze komen binnen een dag binnen. Niets op aan te merken, als je zeker van je maat bent, dan is dit een erg prettige manier van aankopen doen.

31. juli 2014

Snelle levering en goede prijs!

Enige nadeel bij de bestelling was dat je je kon inschrijven op de nieuwsbrief voor 5 euro korting. De kortingscode hiervoor kwam pas de volgende dag aan, waardoor ik deze niet meer kon gebruiken (aangezien mijn voorgenomen bestelling het laatste exemplaar was dat op voorraad was wilde ik dezelfde dag nog bestellen). Verder schoenen netjes geleverd op tijd en netjes verpakt, dus gewoon goed!

25. juli 2014

Service in 1 woord: FANTASTISCH!!

7 weken geleden nieuwe Nike Air max gekocht. Dochterlief kwam binnen de 6 weken dat haar schoenen "versleten" zouden zijn en ik kon dit niet geloven. Toen ik de zolen bekeek schrok ik behoorlijk aangezien het schoenen waren van 135,00 euro en de zolen nagenoeg doorgesleten waren. Contact opgenomen met de klantenservice en die melden ons uiterst correct om even langs de winkel te gaan. Het niet voorhanden hebben van de kassabon was overigens ook geen probleem (wel kopie afschrift meegenomen als aankoopbewijs). Nadat de schoenen waren bekeken mochten we voor het aankoopbedrag nieuwe schoenen uitzoeken. Werkelijk top opgelost en onze dochter loopt weer apetrots te stappen op haar nieuwe schoenen.

14. juli 2014

Geweldig

De service was goed, Ik had de schoenen op een vrijdag besteld en maandagochtend waren ze al binnen.

12. juli 2014

Prima!

Supervlotte bezorging, goeie feedback over bezorgtijd etc. Top verpakt en goed product voor goeie prijs. Zou zeker aanbevelen.

9. juli 2014

Super!

Voor 8 uur mijn nike air force 1 besteld, goedkoop en de volgende dag in huis. Bezorgtijd was niet gehaald helaas waardoor ik niet meer thuis was maar toch nog voor mijn vakantie aangekomen!
Ik zou deze winkel/site aan iedereen aanbevelen.

5. juli 2014

wauw

Wauw!! Ik hou van deze site heb nu al 5 keer schoenen besteld, allemaal snel geleverd en top kwaliteit! Ik ben echt heel tevreden over pro shoes, keep going!

30. juni 2014

mooie service

schoenen via website gekocht, pasten niet en waren ook niet echt leuk in het echt, doch we MOESTEN zwarte schoenenhebben dus in Breda in de PROwinkel hebben we de schoenen kunnen ruilen en zijn er mooie zwarte Vans mee naar huis gegaan.

26. juni 2014

Slecht

Verkeerde product geleverd. Geen omruilen mogelijk. Terugsturen. Wachten op je centen. Daarna opnieuw bestellen via website. Mooie klantenservice, not!

18. juni 2014

Snelle verzending. Duidelijk. Fijne service.

Ik vind via internet bestellen normaal niet zo fijn, maar mijn bestellingen waren zo snel binnen en ik kon ze heel makkelijk retourneren zonder enige extra kosten. De schoenen lopen ook nog eens heel fijn en ik heb geen last meer van mijn rug als ik drie uur achter elkaar moet staan. Ik ga binnenkort nieuwe schoenen bestellen en ik denk dat ik voor de asics ga, want die schijnen ook heel fijn te lopen. Zie ik net dat ze ook nog in de korting zijn, helemaal top dus! Ik raad deze site aan iedereen aan.

18. juni 2014