Pro Shoes Anmeldelser

1,6

Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Se mere

15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Se mere

Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een ko... Se mere

1. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Leveren verkeerde maat

Ik had maat 44 besteld, maar tot mijn verbazing kreeg ik bij afhalen in de winkel een maat 44.5(UK 10) voorgeschoteld. Personeel probeerde nog een smoes op te hangen over universele maten maar zowel op de doos, in de tong van de schoen als op de website van de fabrikant staat duidelijk aangegeven dat een UK 10 geen maat 44 is. Erg slordig van Pro Shoes. Ik was dus voor niks naar de winkel gekomen. Meteen de schoenen als retour teruggegeven in de winkel maar heb geen enkele bevestiging gekregen via email. Een briefje meegekregen met een krabbel erop maar volgens mij hoort dit toch anders afgehandeld te worden.

24. januar 2015

Goed

Online bestellen super fijn
In de winkel een paar keer afgesnauwd door een medewerker

23. januar 2015

Super

Van de week een bestelling gedaan en de dag erna direct thuis geleverd. Ik deed zaken met andere winkels, maar nu zeeeeeker niet meer. Wat een topwinkel!

22. januar 2015

Zeer tevreden

Mijn nieuwe paar Nike Air Max kunnen scoren in de sale voor €99 ipv €139 dankzij mijn maatje 36,5. Ideaal dat ze Afterpay aanbieden, zo kon ik ze eerst passen voordat ik meteen zo'n bedrag moest neertellen. Enige minpuntje is dat de kleur op de site niet echt representatief was, op de site was het roze echt meer een mat babyroze terwijl het in het echt toch wel super knalroze was. Desalnietemin ben ik echt verliefd op deze schoenen, alleen zijn ze wat opvallender dan verwacht. Top service, snelle levering, fijne betaalmogelijkheden. Ik ga hier zeker vaker bestellen =)

19. januar 2015

Erg tevreden

Heel erg tevreden over de levering, prijs en kwaliteit van de schoenen die ik besteld heb. De prijs van de schoenen was lager dan in de winkel waar ik ze gezien heb en ik kreeg netjes een afleverbericht wanneer ik ze kon ophalen bij het afleverpunt.

18. januar 2015

Heel tevreden!

Sneakers waren precies zoals op de foto's, dus de info op de site was duidelijk en goed. De prijs was fantastisch: opruiming betekent hier ook echt flinke korting. De levering was heel snel. En ideaal dat je met zo'n afhaalpunt je schoenen op kunt halen zodra het uitkomt!

17. januar 2015

Snelle levering en goede service

Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bezorgd. Na enkele dagen lieten een gedeelte van het stiksel van mijn Nikes los. Ik kon gelukkig gelijk terecht bij een van de winkels waar ik erg vriendelijk te woord werd gestaan, en binnen een dag waren mijn schoenen kosteloos gerepareerd.

16. januar 2015

TOP!

Supermakkelijke bestelprocedure, snelle levering en meerdere keuzemogelijkheden voor de aflevering. TOP!

13. januar 2015

Beste sneaker winkel

Pro heeft een hele fijne online bestel service. Met zowel afterpay en ook alles gratis laten opsturen naar een afhaalpunt (binnen 1 dag) en gratis retourneren. Ook hebben ze de leukste sneakers (uiteraard kwestie van smaak).

12. januar 2015

Top!

Tijdens mijn bestelling waren er een aantal moeilijkheden met de site. Ik heb toen een bericht naar de klantenservice gestuurd en ik ben super goed geholpen. Ondanks dat ik pas rond 10/11 uur kon bestellen, had ik mijn bestelling de volgende dag nog in huis. Top service!

8. januar 2015

Top!

Hele snelle levering, de volgende dag al binnen. Zoals ze beloven dus.
Daarna vond ik afterpay heel makkelijk en fijn. Ik heb niet altijd een reader bij en nu kon ik wel gewoon mijn schoenen bestellen.

6. januar 2015

Goeie en snelle levering

De schoenen op een maandagmiddag besteld en dinsdagochtend al binnen! Goed ingepakt en netjes, maar vooral snel geleverd. Top service! De schoenen zijn ook prachtig!

30. december 2014

weekendbestelling

weekend voor kerst besteld, gedacht het pakket pas dinsdag binnen te krijgen. Niets was minder waar! De zending kwam al op maandagmiddag! Heel blij!

29. december 2014

Tevreden met een korte lach

Altijd tevreden geweest over het aanbod van PRO! Maar helaas te vaak mee moeten maken dat o.a maat 45 snel weg is. Ik had zelfs 2 paar willen kopen. Hopelijk in de toekomst het aanbod van maat 45 meer op voorraad? Voor de rest kan ik zeggen dat jullie service en kwaliteit van de schoenen erg naar mijn zin is.

15. december 2014