Pro Shoes Anmeldelser 271

1,6

Net als alle anderen gedupeerden: 2 wkn geleden schoenen bestelt en meteen via iDeal betaald. afgeschreven van de rekening in de hoop dat de Track & Trace spoedig zou komen. Ik ben nu 3 e-mails naar d... Se mere

15 maart schoenen besteld. Niet geleverd tot op heden.. Hoofdkantoor gebeld, proshoes is onder curatele gesteld, 18000 schoenen besteld afgelopen weken vanwege hoge korting, dus lopen ze 2weken achter... Se mere

Het is erg prettig zoeken met de uitgebreide filterfunctie. Met de prijsbalk kan je precies aangeven hoeveel je product mag kosten, super handig. Mijn schoenen werden zoals beloofd de volgende dag bez... Se mere

1. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sportieve, casual schoenen van heel veel merken. Nike, Adidas, Puma, Le Coq Sportif, Asics, Onitsuka Tiger, Reebok, Lacoste, Quick, Cruyff, Gravis, Converse... Sneakers for everyone!

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Betaald voor schoenen maar waar blijven ze nou??

Ik had schoenen teruggebracht om te ruilen en bleek dat ze niet meer op voorraad hadden. vervolgen werdt dit besteld en thuis afgeleverd. Track and trace zou gemaild worden maar na bijna een week nog niets. klantenservice werkt niet. dus moet ik weer een halve dag vrij nemen om langs de winkel te gaan :(

14. marts 2016

Niet bereikbaar

Wat ik een beetje vreemd vind is dat het telefoonnummer wat erbij staat niet klopt?
Contact via whats app....vreemd.
Normaal gesproken als je iets besteld krijg je gelijk mailtje met track en trace....nu niet
Een raar iets vind ik het

26. februar 2016

Levering van DHL slecht

Klanten service van pro Shoes top! Ze konden. Weinig doen aan de late levering. DHL rampzalig. 1x niet geleverd en dan 2x vertraagd. Moest het nog zelf gaan halen in een afhaal punt.

26. december 2015

Goede klantenservice!

De Spuitbus kwam jammer genoeg beschadigd toe (stopsel kapot, maar kan goed de fout van DHL zijn) en na contact met klantenservice werd de aankoopsom terugbetaald. Top Service dus!

23. december 2015

Snelle en betrouwbare service

Afgezien van de korting van € 5 en het niet hoeven betalen van verzendkosten, was mijn bestelling de volgende dag al gearriveerd. Alles was in orde en precies zoals aangegeven wordt op de website - geen extra kosten bij betaling en binnen 24 uur bezorgd. Goede service dus, ik zou zeker pro sport kiezen als ik schoenen wil bestellen.

8. december 2015

Slechte after-sales

Ik heb hier een paar Converse All-Stars gekocht die ik bijzonder weinig heb gedragen. Helaas viel de zool van de linkerschoen er na een tijdje uit. De klantenservice van Pro-Shoes bood mij toen een korting van € 20 op een volgende bestelling. Je zult begrijpen dat die bestelling nooit zal worden geplaatst. Ik neem maar contact op met Converse Nederland.

7. december 2015
Pro Shoes-logo

Besvarelse fra Pro Shoes

Beste Tomas,

Bedankt voor je reactie op Trustpilot.

Jammer dat je niet tevreden bent met de geboden oplossing. Wij zien dat er contact geweest is met de klantenservice via de Whatsapp. De klacht is uitgebreid beoordeeld en dit is een gebruikelijk voorstel voor schoenen van een jaar oud.

Met vriendelijke groet,

Erna
Klantenservice Pro-Shoes

Voor 22.00 uur ook echt binnen!

Mailtje gestuurd met een vraag, snel antwoord!
Schoenen rond de klok van 21.00 uur besteld, waren de volgende dag om 12.00 uur al binnen!
Waren helaas te groot, terug gebracht naar een pro filiaal, daar mijn geld gewoon netjes terug gekregen.

Wel typisch dat op de schoenendoos een prijs stond van 119 euro, op de website een prijs van 129 wat ik er dus ook voor heb betaald...

De belofte voor 22.00 uur besteld geld voor deze winkel dus wel!

25. november 2015