Købte i Juli et kamara hos Prixmania. Efter 14 dage hoppede zoom linsen af "led" og larmede og bokkede sig når man tændte og slukkede for det. Bestilte deres returkupon, men fik gang på gang afvide at jeg selv skulle printe den fra deres hjemmeside,, men den side hvor den var fantes ikke. så måtte ringe til dem og bede dem om at sende en til mig,,, de første 2 mail vedhæftede de ikke returkuponen. så måtte ringe igen. da den endelig kom, skulle jeg vente på at der skulle komme en fragtmand og hente varen, da den skulle til Frankrig?? i oktober henvendte jeg mit til dem for at høre hvordan det gik, beskeden var: maximum 10 arbejdsdage tilbage af inspektionen. Har idag den 23.10 igen skrevet til dem, for at høre hvornår de forventer at jeg modtager min vare.. så håber på et godt svar.. !!! Eftersom mit produkt gik i stykker inden for 14 dage, som er deres returtid for fortrydelse eller defekt vare, men at det tog så lang tid at komme igennem til dem, kan jeg ikke vælge at få mine penge tilbage.. :( SURT. hvad hvis den fejler noget igen når jeg får den?? skal der så gå ligeså lang tid? DET ER VIRKELIG EN DÅRLIG SIDE, SYNTES JEG. Køb hellere dit produkt i en butik, hvor du kan gå ned og aflevere den med det samme der er en fejl..