Havde en kæmpe SOS med VVS artikler. Alle andre meldte pas på at hjælpe, ikke fordi de ikke kunne, men det var for besværligt. Skrev en mail til privatgrossisten kl. 18 og kl. 19 ringede Claus fra piv... Se mere
Jeg købte en ny hydrofor. Billigste pris, nem bestilling og hurtig levering. God rådgivning og hjælp til at få produktet tilpasset eksisterende installationer.
Jeg har nu for første gang handlet hos privat grossisten og det har helt igennem vlæret en god oplevelse. Jeg havde målt forkert på nogle af stumperne og returneringen gik lige så nemt og smertefr... Se mere
Brugte en del tid på at google det jeg skulle bruge ( kendte hverken mærke eller type ) så måtte bladre igennem billeder til jeg fandt det jeg søgte. Kunne nu søge efter varens varenummer og her dukke... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Et stort udvalg af Billig Bad og VVS, nettets bedste service og de bedste priser. Der er altid penge at spare på Bad og VVS på Privatgrossisten.dk
Tigervej 12, 4600, Køge
- salg@privatgrossisten.dk
- www.privatgrossisten.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Meget god service.
Meget god service - både via mail og telefon.
Gode priser.
Fantastisk service
Det er mange år siden jeg har oplevet så god kundeservice nogen steder. Jeg skulle bruge en varer som var en haste sag.
Claus fra privatgrossisten var utrolig god til at følge sagen og holde mig opdateret og jeg fik varen meget hurtigt.
Jeg vil varmt anbefale jer til andre for den gode service. Den skal i være stolte over.
Lynhurtig levering og alt ok
Attraktive priser - hurtig levering - god kommunikation
Attraktive priser - hurtig levering. Effektiv og god kommunikation. Klar anbefaling herfra.
Rigtig god oplevelse
Har handlet hos dem 2 gange det sidste halve år, og jeg har været fuldt ud tilfreds hver gang. Jeg havde nogle spørgsmål til en vare og levering ved første handel, og jeg fik et yderst hjælpsomt svar ved telefonisk henvendelse. Ved begge handler oplevede jeg desuden hurtig levering, og kombineret med det store udvalg og de lave priser, er det klart en butik jeg varmt vil anbefale
Rigtig god service
Rigtig god service, produkter til god pris og hurtig levering
Service i top!
Købte vægmonteret håndvask, monteringsbeslag samt bundventil. Modtog fra start formidabel service ved opringning om bundventil (efter ønske). Claus var venlig, imødekommende og tog sig tiden til at finde lige præcis den ønskede bundventil.
Da jeg spurgte om håndvasken kunne leveres inden for 4 hverdage (den var ikke på lager) fik Claus på mirakuløs hvis fremskaffet håndvasken, sendt med de øvrige dele og alt før tid!
Desværre manglede bundventilen en skrue, hvorefter Claus hurtigt fremsendte helt ny bundvetil og uden tøven.
Helt igennem fantastisk service, hurtig respons og imødekommenhed!
Yderligere ligger privatgrossisten i Køge, så skulle der være fejlkøb er det muligt at returnere let fra hovedstaden.
Kan varmt anbefales!
Virkeligt lave priser og høj service
Virkeligt lave priser og høj service. Købte en beton kegle fra IBF og fik ekstrem hurtig levering og svar på mine spørgsmål. Kan varmt anbefales!
Privatgrossisten Køge.
Privatgrossisten Køge.
Kære Claus og kundeservice. Tak for en fantastisk oplevelse ved at handle online hos jer, jeg vil kun bruge jer fremover og kan give jeres fremtide kunder bedste handels oplevelse hos jer.
Vi bor i Nordjylland og lidt bekymret for at handel med nogen på den anden side af vandpytten, men de gjorde i til skamme. Bestilte en varmeveksler og modtag den dagen efter, den havde desvære forkert placeret ind og udgang, jeg kontakte dem ved modtagelsen og blev straks ringet op af Claus kl. 14:00 samme dag og modtog dagen efter den perfekte Varmeveksler dagen og fik en returpakke mærkat på mail, så vi ingen omkostninger havde på returnering.
Venlig hilsen Carsten Hansen Hjørring.
Super service og hurtig levering!
Bestilte søndag aften og blev ringet op mandag morgen kl 8.30 fordi der var en vare i restordre. Blev tilbudt et alternativt produkt som var lidt dyrere uden meromkostning. Det er super service! Havde mine vare tirsdag. Helt perfekt! 👍🏻
Super service fra Claus og…
Super service fra Claus og privatgrossisten.
Fik desværre bestilt nogle forkerte varer, og måtte derfor returnere dem.
Claus var så venlig at hente disse ting, så vi kunne spare fragten, og bestilte mine nye produkter med det samme.
Der kun gik et par dage og mine nye varer kom!
Både på mail og over telefonen fik man god service, svar og vejledning.
Endnu en gang tak for en god handel. Bestemt ikke sidste gang jeg lige kigger forbi hjemmesiden efter et godt tilbud.
Selvfølgelig 5 stjerner herfra.
Super service.
Super service.
Har haft problemer med mit gulvvarmesystem, og Claus fra deres tekniske afdeling var super behjælpelig med at finde løsning på disse og fotælle hvilke produkter der var krævet for at løse disse problemer.
5 stjerner herfra!
Jeg købte et mini kulfilter til vores septiktank og 2 ekstra poser aktivt kul. Da jeg pakkede tingene ud, kunne jeg se en markant forskel på størrelsen af de 2 poser aktivt kul. Der skulle være 225 gr i poserne, men der var kun 176 gr i den mindste pose, dvs ca 170 gr , når man tager posen fra. Da det kostede pænt meget af aktivt kul at være, så kontaktede jeg Privatgrossisten, som straks handlede på reklamationen og sørgede for, at jeg fik en gratis pose tilsendt fra det firma, som de brugte til disse varer. Den nye pose var så også lidt undervægtig, men det er jo så et leverandør problem, og også dette ville de følge op på. Kan kun anbefale at handle her :)
Fantastisk
Ikke mindre end fantastisk følelse at få god gammeldags service.
Første handel var jeg presset, jeg skulle bruge varen næste morgen.
Privatgrossisten sørgede for jeg fik varen hjem i tide, super service.
Jeg skulle derudover bruge en speciel vare, og fik at vide ved konkurrenten jeg kunne få den leveret dagen efter. ( konkurrenten påstod det var leverandørens eget udsagn, at leverandøren kunne sende straks direkte til mig) Jeg forhørte mig hos privatgrossisten, og de var ærlige og fortalte sandheden. At den skulle skaffes hjem, og leverandør fortalte der ville gå noget tid.
Jeg konfronterede konkurrenten med dette, og først der fik jeg at vide at de vist havde misforstået leverandøren .
Sidste handel har jeg bestilt i dag, og jeg får levering allerede i morgen.
Privatgrossisten bruger gerne tid på at finde rette løsning, også selv om det betyder jeg køber for mindre penge.
Skønt, ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Tak for al jeres hjælp :-)
Perfekt kvalitet, service & levering
BUM !! Helt perfekt. Blev endda ringet op fordi de ville sikre sig at min noget blandede ordre, nu også var korrekt bestilt og jeg ikke havde lavet fejl. Dagen efter havde jeg varene.. Det kan simpelthen ikke gøres bedre !! Mvh Jon
Fin service ved fejl i brøndæksler.
Havde købt 3 brønddæksler. Der var rust på de to. "Ingen slinger i valsen", Privatgrossisten sendte strakt to nye. Fin service.
Meget sjælden og uovertruffen service.
Meget sjælden og uovertruffen service, levering fra dag til dag, prismatcher, afhentede endda et håndvask som vi havde fejlkøbt mod et beskedent beløb, så vi ikke selv skulle stå med besværet. De allerbedste anbefalinger fra os.
Line og Kenneth
EKSPEDITIONSGEBYR KUN KR. 85,00
Jeg smuttede videre. Synes fragt er ok, men ekspedition på kr. 85 gider jeg ikke.
Super hurtig og god respons.
Jeg var i tvivl om reservedels nummer og skrev til dem.
Jeg nåede ikke at lukke ned før der var svar.
Jeg fik råd og vejledning af Claus, bestilte og dagen efter lå varmelegemet foran min dør.
Ole Melby
Super
Har kun handlet hos dem en gang.
Fik ingen tracking, men alt perfekt og hurtig levering (dag til dag).