Mitt betyg är nog snarare 4.5, men jag kan inte sätta det. Jag har bara använt denna tjänst för att få hjälp med att skapa en veckomeny som funkar med vardag och blir långvarigt. Jag har personl... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Mycket bra upplägg på allt. Maten är genomtänkt och god. Träningspassen är enkla att förstå. Att byta en övning är inga konstigheter om det gör ont eller inte fungerar på mitt gym. Framförallt är... Se mere
Jättebra med upplagda träningspass efter önskemål, likaså att bli coachad i appen! Vad gäller kostschemat så är det för invecklat för mig så det används ej. Jag hade velat haft upplägg med recept och... Se mere
Ja det här är ju andra gången jag anlitar teamet på Private Training så det säger väl en hel del? Min coach Christopher är bara helt fantastisk✨ Ett upplägg helt enligt mina önskningar, ett rikti... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Personlig træner
- Fitness- og ernæringstjeneste
- Fitnesscenter
- Fitnessprogram
- Fitnessundervisning
- Wellnessprogram
Om Private Training Online (PT Online)
Skrevet af virksomheden
Kom igång med PT Online: Priser & Anmälan
Vad vi erbjuder:
- Obegränsad support och coaching: Få svar på dina frågor och vägledning när du behöver det.
- Regelbundna uppföljningar: Vi följer upp dina framsteg och justerar dina program för bästa resultat.
- Nya upplägg varje månad: Nya tränings- och kostscheman varje månad baserade på dina mål och framsteg.
- Allt samlat i vår app: Enkel tillgång till dina program, uppföljningar och coachkontakt.
- Träningsprogram anpassat efter just dig: Våra träningsprogram skräddarsys för att passa dina specifika behov och mål, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.
- Skräddarsytt kostschema: Våra kostscheman är utformade för att stödja dina träningsmål och säkerställa att du får i dig rätt näring.
- Över 30 000 nöjda klienter sedan 2012: Vi har i över 10 år hjälpt tusentals människor att nå sina tränings- och hälsomål.
- Träna hemma, utomhus eller på gym: Våra program är utformade för att fungera var som helst, så att du kan träna på det sätt som passar dig bäst.
- 14 dagars ångerrätt: Prova våra tjänster utan risk. Om du inte är nöjd inom 14 dagar får du pengarna tillbaka.
- Godkänt för friskvårdsbidrag: Våra tjänster är godkända för friskvårdsbidrag, och du kan betala direkt via din friskvårdsportal.
Sedan 2012 har Private Training Online hjälpt tusentals personer att nå sina tränings- och hälsomål. Med vårt erfarna team och digitala verktyg är vi här för att göra din hälsoresa så effektiv och enkel som möjligt.
Läs mer om PT Online här
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 16 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ett bra upplägg med träning och kost
Ett bra upplägg med träning och kost, trevlig personal och bra feedback. Lite krångligt att regga mat när allt är på engelska och att försöka lägga till maträtter i recept tar en stund att komma in i.
Men väl värt 👌
Bra app men inget mer
Bra app
Dålig variation i träningsupplägg. Upplevde inte att de tog hänsyn till mina mål. Önskade tex öka kondition men inte ett enda pulspass har lagts till. Visst ändrades upplägg efter påpekande men det känns absolut inte personligt. Inte mycket till coaching och automatiskt genererade meddelanden. Opersonligt. Ingen aning om jag chattade med samma person varje gång.
Smidigt upplägg
Mycket bra app där all info finns, kul och inspirerande träningsupplägg och, kanske viktigast, snabb respons i all kommunikation. Rekommenderas!
Jag har fått så snabb respons när jag…
Jag har fått så snabb respons när jag upplevt något jobbigt eller så som jag velat ändra på, och inte en enda gång har jag känt mig till besvär när jag bett om att byta ut någon övning i upplägget eller liknande. Sen har jag bara fått uppmuntrande ord som stärker en ordentligt. Små direkta kommentarer tillbaka när jag noterat något efter ett loggat träningspass och ord som peppar som tusan! 👐
Smidigt upplägg med bra träningspass…
Smidigt upplägg med bra träningspass och hjälpsam PT vid frågor eller behov av ändringar.
Kostschema enligt dina mål.
Smidigt sätt att få träningen och kosten på banan igen utan att behöva spendera halva årslönen! :)
Enda negativa är väll att appen som används inte har särskilt mycket svenska produkter inlagt, men det går att sync med andra.
Följer PT online kost- och…
Har följt PT online kost- och träningsprogram i snart 2 veckor. Det har varit både plus och minus med min upplevelse så här långt.
Beställde, i god tid för start, kosttillskotten de rekommenderar från dem. Tog 1 månad för beställningen att komma och i 4 mail lovade de att beställningen var på väg, men inget paket kom. Tycker att det var ett svagt bemötande när jag uppmärksammade att de dragit pengar för nåt de inte levererat i tid.
Tycker även det är smalt med info gällande uppföljning, hade velat ha klara tydliga svar i hur man skall göra i appen under själva programmet, när och hur ofta ska vikten uppdateras osv.
Det som varit bra är att jag gillar själva programmet, dvs enkelt att logga mat och bra träningspass som är enkla att följa.
Bra grund men kan bli bättte
+ Bra upplägg med appen med tydligt upplägg.
+ Relativt snabb respons från pt.
+ Positiv feedback vid bra konsekvent träning.
- Instruktioner av flera övningar föregås av reklam om man vill kika på en videogenomgång.
- Stundtals undviker / svarar ej pt på specifika frågor utan bara skickar ut "standardsvar" känns det som.
- Lite för mycket tjat om att köpa till extra paket / förlänga prenumerationen.
- Skulle behövt mer påtryckning på att sköta kosten då detta var ett personligt prioriterat mål.
Individuellt program för både träning och kost
Individuellt program för både träning och kost som är helt anpassat efter önskemål och förutsättningar.
Mycket bra app och bra kostschema
Mycket bra app och bra kostschema! Skönt med övningar i appen så att man kan bocka av när man gjort dem.
Lätt app att följa och bra…
Lätt app att följa och bra träningsprogram. Alla recept är dock utformat utifrån amerikanska mått och när man ska registrera livsmedel så finns inte många svenska produkter så man måste lägga till dem själv.
Jag har fått ett bra träningsprogram och tränaren svarar snabbt.
Överlag nöjd
Träningsupplägget fungerar väldigt bra och är enkelt att anpassa efter egna behov. Det är smidigt att både lägga till nya övningar och byta ut övningar vid behov, vilket är en fördel för mig som har en skada där jag får känna av och byta ut övingar efter det.
Kostdelen fungerar okej men kräver en del eget arbete eftersom den bygger på poäng/makron (kolhydrater, protein osv.) snarare än färdiga recept. Jag hade gärna sett fler färdiga recept och inköpslistor. Jag använder även Lifesum och upplever det som en nackdel att kostprogrammet inte går att koppla eller synka med den appen, vilket hade gjort helheten betydligt smidigare.
Sammanfattningsvis ett bra system med stark träningsdel, men kostfunktionen och integrationer kan förbättras.
Träningsprogram och kostschema efter…
Träningsprogram och kostschema efter mina önskemål med möjlighet att få snabb support och hjälp kontorstider. Bra app som går att synka med bl a Garmin och MyFitnessPal. Mycket nöjd!
Nöjd kund
Väldigt enkelt att följa och bra strukturerat, och uppskattar möjligheten kunna byta ut en övning om man märker man inte klarar den, så väldigt nöjd !
Bra app men mer att önska av service
Har nu använt PTO-appen i tre veckor och tycker att träningsdelen fungerar mycket bra där alla övningar framgår tillsammans med video och instruktioner samt att man på ett enkelt sätt kan registrera sina resultat och också kunna ändra övning.
Kostdelen i appen har jag integrerat med Fitbit och ger egentligen ingen ytterligare info än den som tidigare finns i Fitbit. Integrationen med Fitbit fungerar bra.
En tredje funktionen i PT-appen är chatten där man kan ställa frågor etc. Under den första tiden var svarstiderna långt över 24 timmar under arbetsdagar vilket gjorde mig besviken. Efter att påtalat detta har nu svarstiderna förbättrats.
Tyvärr blev jag också besviken av introduktionen. Har aldrig tidigare tränat med en PT och hade då förväntat mig en förklaring och motivet till det tränings- och kostschema jag fick översänt vilket helt saknas.
Beställde ett kostpaket för 20 dagar sedan som trots flera påminnelser ännu ej har levererats vilket jag tycker är mycket dåligt.
Målet för mig var att komma igång med…
Målet för mig var att komma igång med träningen och det har jag gjort. Enkelt och tydligt träningsprogram och lätt att regga i appen. Hade lite högre förhoppningar på kostdelen, alla livsmedel och recept finns endast på engelska (svenska recept finns på deras hemsida, men de är inte inlagda i appen och måste reggas manuellt). Hade önskat att minst basråvaror hade funnits på svenska (olika styckdetaljer, mejeriprodukter osv) då det är svårt att få till rätt översättning ibland. Dock tydlig översyn och lägger man in de livsmedel man använder mest manuellt så funkar det bra.
Godkänd
Haft min första månad av 12 än så länge och är relativt nöjd. Träningsupplägget är trivs jag bra med
Helt okej
Hej okej. Kom igång men träningen vilket var det jag behövde. De rekommenderade en massa produkter som vitaminer och kosttillskott men sa nej till det eftersom jag har bra värden och det tjatade de inte om att jag behövde. De kosten så som jag jobbar (jobbar treskift) och som jag äter. Dock tycker jag appen är dåligt, den är bara på engelska och det blir svårt att lägga in måltider och så. Inte jätte snabba på att svara när man skriver till dem, tar minst 24 timmar. Men de är trevliga och man får svar.
Bra coach-ing och bra kostillskott.
Tydlig plan + Bra kommunikation
Jag fick en tydlig plan med vilka macros som gäller och en tillgänglig receptbank som man kan använda sig av men inte vara fast vid. Dessutom fick jag ett utmärkt träningsprogram uppdelat i olika grupper av muskler och dagar. Vid frågor eller önskemål av att justera prognoser jag fått mycket snabb och personlig respons. Ni är grymma 😀
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.