Ikke sikker på hvad jeg synes da der er meget stor variation i kvaliteten. I Gardermoen ingen adgang til loungen men kun en lille voucher. I Bologna ligger loungen før Security. I Rom skal du stå i kø... Se mere
Elendig app! Gentagne gange har jeg forsøgt at scanne mit kort. Hver gang samme resultat: Fejlkoder! Manuel indtastning -> Fejlkoder. DET VIRKER IKKE ! Hvis Mastercard og Bankerne tror Priority Pass e... Se mere
Jeg er medlem via mit mastercard platinium, men kan ikke logge ind på Priority pass app'en. What to do
Priority Pass provides frequent travelers with independent airport lounge access worldwide. With over 1300 airport experiences in 600 cities across 148 countries. Wherever your travel takes you, there's almost certainly a Priority Pass lounge waiting
Storbritannien
Svarer typisk inden for 48 timer
Det er virkelig irriterende, at der er en tre-timers begrænsning, som gælder ift flyafgang. Sidder fx i München, hvor man skal tage bus fra terminal 2 til terminal 1, for at komme til PP-Lounge. Derfor skal man naturligvis i god tid retur til terminal 2 og igennem pas kontrol og Security inden boarding 40 minutter før afgang. Det går der så 2 ud af de tre timer med. Lad dog i det mindste adgangen til PP-lounge gælde i tre timer fra ankomst til lounge!!!

Besvarelse fra Priority Pass
Priority loungen i Københavns er meget skuffende, den har en utrolig lille buffet med et skuffende indhold!

Besvarelse fra Priority Pass
Hvorfor skal man i 2024 præsentere et fysisk kort, for at komme ind? App’en er værdiløs, og her kan man ikke se sit medlemsnummer. Få dog adgang via appen, og følg med tiden.

Besvarelse fra Priority Pass
Afvist med 4 trætte børn, men andre med business class godt kunne komme ind!! Der IKKE fyldt helt op, da business class godt kunne komme ind og selvom vi havde stået i kø!

Besvarelse fra Priority Pass
Ingen Priority lounge adgang: Bedt om at vente 1) Først 3 timer; 2) Dernæst 2 timer; herefter…. Altså ingen adgang til lounge (Charlotte NC, concour A.)
Iøvrigt mødt af et utroligt arrogant og provokerende personale ved Priority skranken.
Never again og nej tak til Priority Pass

Besvarelse fra Priority Pass
Det dårligste system i hele rejseverdenen

Besvarelse fra Priority Pass
Blev afvist i Amsterdam med henvisning til alt optaget, mens man lukkede andre kunder ind.

Otima experienca no prime lounge Gru terminal 2

Besvarelse fra Priority Pass
Der bliver ikke givet info via app at lounges er lukket fx pga ombygning. Jeg har i efteråret været i to lufthavne (Funchal og Malpensa) hvor Lounges var lukket pga. renovering. Det er ikke tilfredsstillende at man ikke får ordentlig info min familie og jeg ikke får valuta for den ydelse jeg betaler for.

Besvarelse fra Priority Pass
Prøvede ny Priority lounge i Cph i dag, efter sidste gangs skuffede oplevelse. I dag mødtes vi af tomt og kedelig madbord i Aspire. Leverpostej med agurk, skinke og ost i skiver, små tomater og dåse oliven. Lille skål med kold kartoffelsalat. Lidt mini saltede kiks.
Rugbrød, franskbrød og knækbrød.
Rød og hvidvin, kaffe varianter, juice og jægermeister.
Ingen lune retter, pasta eller salater.
Rolig og stille omgivelser og god belysning. Det var udvalget kl 11:30.

Besvarelse fra Priority Pass
Har nu været i 7 lufthavne og ingen steder virker det. Helsinki, Oslo, Chicago, Los Angeles osv.
Jo i København er der et sted hvor man kan få en tør skive brød og en øl. Men total nedslidt lounge.
Priority Pass er fuldstændig ubrugeligt

Besvarelse fra Priority Pass
Jeg har forsøgt at få kontakt til Priority Pass i 14 dage men uden held. Selvom der på hjemmesiden står, at man får en tilbagemelding indenfor 24 timer.

Besvarelse fra Priority Pass
Kapacitet og service under standard.
Været igennem Amsterdam to gange den seneste uge. Begrænsede åbningstider og kapacitet betød mange timer uden adgang til lounges.
Personale var givetvis utrænede (den venlige antagelse…) i hvert fald hverken imødekommende eller kompetente.

Besvarelse fra Priority Pass
Dejlig afslappet atmosfære og personale, samt god forplejning, ( Antalya airport)
Vi var 6 voksne og 2 børn, alle var tilfredse, kan varmt anbefales

Svindel....
Jeg har aldrig oplevet så dårlig online service.
Man kan ikke ringe, da henviser en telefonrobot kun til at man læser FAQ og lægger på ....
og de svarer ikke på deres emails, har nu ventet i næsten 3 måneder uden svar på flere emails??
Jeg har ventet 3 måneder på at få mit kort i posten og kan ikke verificere min account uden WEBPIN som jeg ikke har modtaget på email. Dog modtager jeg "monthly member update". Så nu har jeg givet op og skriver denne anmeldelse.

Besvarelse fra Priority Pass
Jeg har aldrig oplevet så dårlig service. svindel firma.
Jeg får kortet gennem mit firma. det bliver fornyet hvert år. Da det udløber. i år er de så lidt bagud. jeg skulle have fået et nyt i januar. Men nu skriver vi medio april. intet er sket? de har en app. som heller ikke virker. deres hot-line. vil ikke hjælpe. kun stille en masse kontrol spørgsmål. som jeg ikke har en chance for at svare på. da det jo er bestilt gennem mit firma. De spørger om alt mellem himmel og jord. kreditkort nr. e-mail- udløbsdato. Personen som har oprettet medlemsskabet? Ja det er umuligt for mit da jeg er i et stort firma.