Printmore leverede forkerte toner til min farve laserprinter og de kunne ikke levere de rigtige. Jeg ophævede herefter handlen via mail de det åbenbart ikke er muligt at ringe til deres kundeservice.... Se mere
Har for første og sidste gang handlet hos Printmore. Blækpatroner var bestilt til levering på min bopæl, hvilket også fremgår af ordrebekræftelsen. Alligevel bliver dette bag min ryg ændret til... Se mere
Jeg havde valgt at ligge en ordre ved Printmore på 2 stk. blækpatroner. På hjemmesiden stod fragtprisen til 29 kr. Efter jeg havde valgt at ligge varen i kurven var fragtprisen pludseligt ændret til 3... Se mere
Forlangsom om at sende varerne, derfor blev orderen annulleret, som der faktisk blev kvitteret for, alligevel blev pengene hævet.. Der svares ikke på telefonen, derfor må banken nu tage affære fo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi sælger blækpatroner/printerpatroner til alle de kendte mærker Canon, Brother, Epson, HP og toner/lasertoner til Canon, Brother, HP, Samsung, Dell, Lexmark m.fl. Vi har rigtig gode priser på de originale produkter fra producenter og vi har super konkurrence dygtige priser på de kompatible/ikke orginale blækpatroner som vi selv importerer. Hurtig levering Hurtig bytte ved evt fejllevering/bestilling eller defekt blækpatron/toner God kundeservice.
Idasvej 4, 7000, Fredericia, Danmark
- printmore@hotmail.dk
- www.printmore.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Stort sortiment og hurtig levering
Jeg har handlet hos Printmore nogle gange og er meget tilfreds.
Der har været en svipser i en enkelt levering, men det blev rettet uden problemer.
Jeg kan anbefale Printmore og fortsætter selv med at handle der.
Hurtig levering og god service
Jeg bestilte mine blækpatroner den ene dag og havde dem den næste. Deres hjemmeside er blevet lavet om, så det nu er blevet mere overskueligt, hvor man er i købsprocessen. Min printer er også endelig kommet på, så nu er det blevet meget nemt.
Jeg er meget tilfreds med firmaet og har handlet med dem i flere år.
Perfekt
Jeg har benyttet Printmore igennem flere år. Der har aldrig været problemer. Godt udvalg af både kompatible og, som jeg sværger til, originale patroner. Gode priser, let bestilling og hurtig levering.
hurtig lev. gode priser og fin service
jeg har nu brugt printmore i vel nok 10 til 12 år og altid været tilfreds med deres
forretningsfilisofi , hurtig lev. til de rigtige priser , sidst er der kommet en ny og let overskuelig hjemmeside som giver dig en nem oversigt over de blæktoner du kunne ønske. OK !!
alting helt efter bogen
jeg bestilte søndag og fik varen tirsdag.
Printmore - PRINT MORE FOR LESS MONEY.
Den 8.10.13. ved 15-tiden tastet jeg min bestilling blækpatroner på Printmore's hjemmeside. Den 9.10.13 ( 1 døgn senere) kl. 1400. ligger pakken i min postkasse i Hvidovre. Uoriginale patroner til min Canon ip3600 for 33 kr. anser jeg for rimelig.
Jan Andreassen.
Bare perfekt
Hurtig ekspedition.
Havde varen 2dage efter bestillingen.
Med post danmark.
Alt var bare i skønneste orden.
Bedste pris og hurtig levering.
Helt perfekt!
Alt var helt ok. Jeg modtog mine varer hurtigt efter at jeg på nettet havde afgivet min bestilling.
Jeres nye hjemmeside fungerer fint, og det er nemt at finde frem til den vare der er brug for.
Bedømt af en yderst tilfreds kunde!
Forsinket...
Jeg bestilte tidligt fredag, og fik også en mail at maxibrevet var sendt fredag og ville ankomme først kommende hverdag. Jeg havde jo håbet et maxibrev ville komme lørdag, men brevet kom først om tirsdagen. Så denne gang bliver det ikke til mere end 3 stjerner.
Men ellers er de nye kombi-patron-pakker en god idé.
Leveringsadresse fungerer ikke
Det er nu 3. eller 4. gang at Printmore leverer varen til faktura-adressen selvom vi har angivet en anden leveringsadresse - men Printmore har nogen rigtige gode priser på originale Canon printerpatroner. Derfor har vi holdt fast ved dem indtil videre...
Udmærket og hurtig levering til en god pris
Pakken var lidt "hjemmelavet-agtig" men ellers har alt fungeret fint. Hurtigt og let - og som nævnt en god pris.
Her er der service
hvis du står og skal bruge blækpatroner, så vær ikke i tvil, bestil hos PRINTMORE, du får ikke allene en go´ service men blæk til rimelige penge, og selfølgelig hurtig levering.
Go´ fornøjelse
Mogens B. Jensen
Sorø
Hurtig og problemfri handel
Alt fungerede simpelthen fra start til slut.
Jeg fandt hurtigt de blækpatroner jeg skulle bruge og betalingen var hurtig og smertefri.
Prisen på varerne og forsendelse var det laveste jeg kunne finde på nettet, så der er der jo heller ikke noget at klage over.
Helt klart et sted jeg vil handle fremover når jeg skal have fyldt printeren op med blæk.
Aftalt vare, god pris, men lidt forsinket
Printmore har blæk til konkurrencedygtige priser.
Forsendelsen virker lidt uprofessionel ved at man ikke kan følge hvor langt ens pakke er kommet, hvilket særligt er irriterende når den er forsinket, som sidst jeg handlede.
Men jeg vil nu stadig vælge Printmore.
Hurtig levering og en god pris.
Har købt org. printerpatroner en del gange ved Printmore, senest til min HP Officejet 6500 Wireless, og de har altid leveret 1-2 hverdage efter.
De har lige fået en ny hjemmeside, hvor det er blevet meget lettere at finde patronerne til ens printer.
Kan kun anbefale køb ved dem.
Hurtig levering - men er det de rigtige patroner
Jeg manglede blæk til min Canon Pixma MG6350 og bestilte hos Printmore på liste.
Jeg bestilte (og betalte) patronerne i XL, men det fremgår ikke af patronerne om det er XL jeg har modtaget.
Har jeg fået de rigtige patroner?.