Print.com - Nederland Anmeldelser 45

4,3

Teugseweg 18a, 7418 AM Deventer, Overijssel, NL

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We worden altijd super snel geholpen als ik een vraag heb over producten, dat maakt dat ik minder zelf hoef te twijfelen en researchen en ik gewoon snel een bestelling kan plaatsen. Heel fijn!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

WYSIWYG slaat 100% op Print.com Eerlijke prijzen en topkwaliteit drukwerk voor Pro's Al tevreden klant sinds de prille eerste stappen van dit bedrijf.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

TOP BEDRIJF! niet verder zoeken! Leveren op tijd, goede en mooie kwaliteit en prijs! Al meer dan een jaar diverse materialen ontvangen: visitekaarten, flyers, spandoek, vlaggen, bestickering en pol... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Digitaltryk
  2. Bannerbutik
  3. Printervirksomhed
  4. Digital printer
  5. Reklameartikelbutik
  6. Leverandør af reklamemateriale

Skrevet af virksomheden

Welcome aboard your flight at Print.com. An exclusive print platform, designed by and for ‘Frequent Flyers’: designers, inhouse marketers, resellers and printers. Print.com unlocks a world of print inspiration in a revolutionary interface, lets users compare prices, collaborate easily with colleagues or customers and order within seconds. Thousands of customers around the world rely on Print.com directly or use custom API’s to integrate seamlessly with their existing ERP or DAM software. Print.com. Let’s create a WOW together.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Hele betrokken klantenservice!

8. april 2026

Hi Sarah,

Wat leuk om te horen, dank je wel! Fijn dat we je snel kunnen helpen en het bestellen zo een stuk makkelijker maken. Daar doen we het voor! Mocht je binnenkort weer een vraag hebben, je weet ons te vinden. Een mooie dag gewenst!

WYSIWYG slaat 100% op Print.com

WYSIWYG slaat 100% op Print.com

Eerlijke prijzen en topkwaliteit drukwerk voor Pro's
Al tevreden klant sinds de prille eerste stappen van dit bedrijf.

9. april 2026

Hi,

Wat een mooie woorden, dank je wel! Fantastisch om te horen dat je al vanaf het begin bij ons bent en zo tevreden bent over onze prijzen en kwaliteit. Daar doen we het voor!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kromme boeken geleverd

In een half jaar tijd heb ik meerdere projecten naar volle tevredenheid en tegen een heel scherpe prijs laten verzorgen door Print.com. Het waren meestal eenvoudige dingen als flyers, kaarten, grote en kleine stickers, maar het zag er allemaal perfect uit. Daarnaast vond ik vooral het persoonlijke contact met medewerkers erg prettig. Als ik bijvoorbeeld een vraag had bij het online aanleveren van bestanden, hoefde ik maar te bellen om binnen vijf minuten vriendelijk en professioneel geholpen te worden. Ze deden de slogan op hun website ‘ het #1 klantgerichte printplatform’ echt eer aan.

Maar toen ik in februari 2026 boeken bestelde ging het mis. De door Print.com geproduceerde boeken vertonen een duidelijke golf/kromming langs de lange zijde. Bij het drukken van de boeken was geen rekening gehouden met de looprichting van het papier. De looprichting van al het materiaal moet evenwijdig zijn met de rug van het boek. Als hier bij het drukken van een boek geen rekening mee wordt gehouden zal het boekblok krom trekken. Een boek bladert ook prettiger als het de goede looprichting heeft. In deze vorm waren de boeken niet geschikt om aan mijn opdrachtgever te leveren.

Ik deed een verzoek om met een oplossing te komen, te weten kosteloze herdruk van de boeken in correcte uitvoering, of volledige ontbinding van de overeenkomst met terugname van de boeken. Helaas kon Print.com niet garanderen dat nieuw gedrukte boeken wel recht zouden zijn en werd me voorgesteld de overeenkomst te ontbinden onder de voorwaarde dat we allebei 50% van de gemaakte kosten delen. Hier ben ik mee akkoord gegaan.

Na een goed persoonlijk gesprek met Captain of the Netherlands Marco van Hierden, heb ik deze review aangepast.

25. februar 2026

Leuk assortiment + fijne website

Leuk assortiment met veel opties en mogelijkheden. Een gebruiksvriendelijk website en fijn bestelproces. Oftewel een aanrader.

16. februar 2026

Hi Kevin,

Wow! Dank voor je mooie review en fijn dat je dit wil delen.
Erg leuk dat je ons aanraadt vanwege ons assortiment, gebruiksvriendelijke website en fijne bestelproces. Een mooie ambassadeur van Print.com en graag tot de volgende bestelling!

Tanja van den Bovenkamp

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Print.com zeker een aanrader!

Ik bestel zo'n beetje al mijn drukwerk bij Print.com vanwege goede prijs/kwaliteit, gebruiksvriendelijke website en ook zeer goede foutafhandeling.
Het voordeel van deze online drukker is vooral de vele papiersoorten en eigen afmetingen. En fijne klantenservice. Kortom heel tevreden!

11. februar 2026

Hi Marlon,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Fijn dat je zo tevreden bent over onze prijzen, het gebruiksgemak, de papiersoorten en onze klantenservice. We doen er alles aan om het bestellen zo makkelijk en prettig mogelijk te maken, en het is super om te weten dat dit zo goed bij jou aankomt. Tot de volgende bestelling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kwaliteit is geweldig!

De kwaliteit van Print.com is buitengewoon goed. Echt een aanrader! De goede verhouding tot de prijs is fijn meegenomen.

30. januar 2026

Besvarelse fra Print.com - Nederland

Dank voor het delen van deze mooie waardering Karlijn! We doen elke dag ons uiterste best hiervoor om dit ook te behouden.

Tanja van den Bovenkamp

prima leverancier

Full service, breed aanbod, scherpe prijzen, bereikbare en professionele service afdeling en natuurlijk prima kwaliteit.

28. januar 2026

Hi Geoffrey,

Wat leuk om te lezen, bedankt! We vinden het belangrijk om een complete service te bieden, dus dit is fijn om terug te krijgen.

Snel

Snel, eenvoudig en efficient.

27. januar 2026

Hi Hans,

Dank je wel! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen.

one-stop-shop

one-stop-shop. Groot en breed assortiment waar wij als creatieve alleskunners onwijs blij mee zijn. En buiten de vele opties om zijn we ook erg blij dat ze meedenken: want ook al ligt de fout bij ons, of bij hun. Een oplossing komt er! We are #printlovers

23. januar 2026

Hi Astrid,

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat ons brede assortiment zo goed aansluit bij jullie creatieve werk. Ook waarderen we het vertrouwen dat jullie uitspreken in onze manier van meedenken en oplossen — samen komen we altijd tot een passende oplossing.
We kijken uit naar nog veel mooie printprojecten samen!

Altijd fijn geholpen

Altijd fijn geholpen, snelle levertijden, kwalitatief prima drukwerk. Mocht er iets niet goed zijn dan wordt er altijd een juiste oplossing gezocht. 1 van de beter online printers!

22. januar 2026

Hi Winni,

Dankjewel voor deze topreview. Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, snelheid en kwaliteit. We staan de volgende keer weer graag voor je klaar!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Als klant van het eerste uur heb ik de…

Als klant van het eerste uur heb ik de ontwikkeling van Print.com meegemaakt. Zeer uitgebreide keuzemogelijkheden en overzichtelijke webapp. Ook de historie en het herbestellen is handig. Nog geen vijf sterrren omdat de meldingen nog iets beter/sneller opgevolgd zouden mogen worden wat mij betreft!

17. januar 2026

Hi Dennis,

Bedankt voor je mooie review en fijn dat je al zo lang klant bij ons bent! Super om te horen dat je onze keuzemogelijkheden, webapp en herbestelfunctie waardeert. Dank ook voor je eerlijke feedback over de meldingen — daar nemen we je punt zeker in mee. We blijven werken aan verbeteringen, hopelijk verdienen we die vijfde ster de volgende keer!

Mijn ervaring met Print.com

Print.com denkt écht met je mee waardoor je niet zomaar een nummertje bent. Mijn complimenten voor de persoonlijke service, altijd weer opnieuw.

12. januar 2026

Hi,

Wat een mooi compliment, dank je wel! Super om te horen dat je onze persoonlijke service zo waardeert en je je echt gehoord voelt. Daar doen we het voor! We helpen je natuurlijk graag weer bij een volgende opdracht.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De bestelomgeving is super makkelijk.

De bestelomgeving is super makkelijk.
Dus snel kunnen bestellen en precies weten wat de kosten zijn, wanneer er geleverd gaat worden en door wie enz.

8. januar 2026

Hi Peter,

Dank je wel voor je mooie review! Goed om te horen dat je onze bestelomgeving zo makkelijk en overzichtelijk vindt. We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk te maken — van kosten tot levering. Hopelijk zien we je snel weer terug bij een volgende bestelling!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Erg blij met Print.com als leverancier…

Erg blij met Print.com als leverancier voor mijn behang en muurcirkels. Als er problemen zijn lost het team het op. In het bijzonder heb ik veel contact met Arabella. Zij handelt snel en kan altijd op haar rekenen. Voor het behang zou het fijn zijn als er wat meer aandacht besteed wordt aan het netjes verpakken van de rollen. Voor de rest geen opmerkingen.

9. januar 2026

Hi,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor je mooie review! Super dat je zo tevreden bent over ons als leverancier en over het contact met Arabella — dat geven we zeker aan haar door.

Dank ook voor je feedback over het verpakken van het behang. Dat nemen we mee, zodat we dit kunnen verbeteren. Mocht je in de toekomst nog ergens tegenaan lopen, dan staan we uiteraard weer voor je klaar!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Volledig ontzorgd, van concept tot levering

Wat deze opdracht zo bijzonder maakte, was hoe goed de hele ervaring voelde, eigenlijk al vóórdat de opdracht definitief was. Terwijl ik zelf nog in het oriëntatieproces zat, waren er achter de schermen al zoveel stappen gezet om te zorgen dat het eindresultaat écht klopte.

Eer werd vanaf het allereerste moment intensief meegedacht nog voor de order geplaatst was. En dat is consequent doorgezet tot en met de levering.

Van concept tot aan het afleveren met privekoerier hier: alles is bekeken, alles is gecheckt. Technisch werd er meegedacht tot in de kleinste details, zodat er werkelijk niets mis kon gaan.

En geen enkel telefoontje was te veel. Dat niveau van betrokkenheid maakte het verschil.

4. december 2025

Hi Sabine,

Dank je wel voor deze supermooie review! Wat fijn om te lezen dat het traject al goed voelde nog vóór de opdracht definitief was, en dat ons meedenken daarin echt werd gewaardeerd. En heel fijn dat je zo blij bent met het uiteindelijke product.

Nogmaals dank voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring. Alvast fijne feestdagen gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastisch bedrijf is dit!

Al vele jaren doen wij fijn zaken met Print.com.
Hun leveringsprogramma is zeer divers. Je kunt er van alles laten bedrukken, briefpapier, roll-up banners, brochures, tassen, teveel om op te noemen. Lekker makkelijk, alles onder één dak!
Kleur en vakkennis zijn in ons grafische vak belangrijk. En met kleur bedoel ik dat ze bij Print.com het colormanagement hoog in het vaandel hebben staan. Paars is bij de volgende opdracht ook weer paars en niet afwijkend van kleur. Dat is voor ons het allerbelangrijkste!!!
En dan nog iets over de medewerkers. Natuurlijk loopt het niet altijd helemaal zoals gewenst maar niet getreurd: Het control- en quality-team staat je adequaat en correct te woord. Het zal niet meevallen om al die mensen die wat te zeuren hebben goed te woord te staan. Maar daar weten de dames en heren van Print.com perfect mee om te gaan. Een terechte klacht wordt snel opgelost. Kosten nog moeite gespaard en ze blijven allemaal uiterst vriendelijk.
En als je dan heel veel orders hebt ondergebracht dan staan ze zomaar met een taart voor je neus als waardering voor de samenwerking. Hoe leuk is dat!
Ik heb hem helaas nog nooit mogen ontmoeten maar diep respect voor de founder & CEO van Print.com, Marco Aarnink.

4. december 2025

Hi Rik,

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review! We zijn superblij dat je onze service en producten zo hoog waardeert. We staan altijd voor je klaar, dus laat het gerust weten als we ergens mee kunnen helpen.

Lisette

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wederom Airtex voor onze beursstand…

Wederom Airtex voor onze beursstand besteld; met spoedservice was het er supersnel. Goed verpakt en mooie kwaliteit print!

16. november 2025

Besvarelse fra Print.com - Nederland

Hi Pieter, dank voor deze mooie waardering! Fijn dat het bestelproces zo goed is verlopen en de bevindingen van het product naar wens is gegaan.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Niet meer bij bestellen, ze hebben het te druk!

Bewijs ze een dienst en bestel niet meer bij Print.com, ze hebben het te druk. Een klacht wordt niet of heel laat behandelt en ze geven zelf toe dat ze het heel druk hebben met klachten. Ik was altijd best wel fan van Print.com maar als je haast hebt of waarde hecht aan afspraken moet je er echt niet bestellen, de kwaliteit is prima! Maar nu 3 mislukte orders achter elkaar is het wel klaar. Ik loop leeg op het niet reageren, geen appje, geen belletje, geen mailtje, niets! Ik ga mijn geluk beproeven bij Saxoprint.nl
Mijn tip aan Print.com zou zijn: beloof niet iets wat je niet waar kunt maken!

28. oktober 2025

Besvarelse fra Print.com - Nederland

Hi, dank voor het delen van deze feedback. Erg vervelend om te lezen. Ik heb geprobeerd telefonisch contact op te nemen. Dit zonder succes helaas. Wil je mij anders bellen? Alvast dank!

Aanvulling 19 december 2025:
Hi Erhard, de afgelopen weken hebben we meerdere keren geprobeerd contact met je op te nemen, zowel telefonisch als per e-mail. Helaas is dat tot nu toe nog niet gelukt. Juist daarom probeer ik opnieuw contact op te nemen, zodat je je Print.com ervaringen persoonlijk met me kan bespreken en zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Zojuist heb ik je een e-mail gestuurd met mijn directe contactgegevens. Wil je contact met me opnemen?
Alvast dank!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettige partij die afspraken nakomt

Prettige partij die afspraken nakomt, levert snelle en goede service en gaan ervoor om je als klant in elke situatie tevreden te stellen.

6. august 2025

Besvarelse fra Print.com - Nederland

Dank voor je mooie waardering David-Jan en fijn dat je tevreden bent over onze brede service. Wij doen elke dag ons uiterste best om in alle opzichten een fijne samenwerking te behouden. Wij zien je graag terug!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Voor ons niet meer

In de beginjaren was dit een klantgericht bedrijf, maar inmiddels lijkt het vooral om winst te draaien. Klachten worden steevast doorgeschoven naar anderen: DHL, PostNL, de productiepartner, of zelfs de klant zelf, maar nooit ligt het aan henzelf. Proactieve communicatie ontbreekt volledig. Je hoort niets als iets misgaat; je moet er zelf achteraan bellen om te ontdekken waarom je bestelling nog niet verstuurd is. Klantvriendelijkheid en verantwoordelijkheid lijken hier verleden tijd. Wij kiezen voortaan voor een ander!

25. juni 2025

Hi Guus,

Wat vervelend om te lezen dat je niet (meer) tevreden bent over de geleverde producten en service. Mijn collega Marco heeft inmiddels contact met je gehad om dit te bespreken. Mocht je verder nog ergens hulp bij nodig hebben, laat het ons zeker weten.

Lisette
Print.com

Læs mere om andre typer anmeldelser.