Prinsesserogpirater.dk Anmeldelser

2,6

Jeg har handlet hos jer flere gange og hver gang er der dele af ordren, der ikke kan leveres. Det er rigtig træls! Jeg ved, at man skal tage forbehold for udsolgte varer, men jeg har ikke oplevet en... Se mere

Prøvede gentagende gange forgæves at komme i kontakt med butikken der på hjemmesiden siger, at kunder bare skal ringe eller skrive for bl.a. størrelsesvejledning. Men de svarede hverken på telefon ell... Se mere

Man skal som kunde SELV kontakte virksomheden hvis ordren skal sendes samlet - hvis en varer er udsolgt mener jeg at det butikken selv der skal gøre opmærksom på dette, da ens ordre hurtig bliver dyr... Se mere

Øv! Det er nok det der beskriver den følelse jeg sidder med lige nu, efter modtagelse af pakken fra jer.. Jeg havde bestilt en Adidas tshirt og lynlåstrøje til min søn. Dagen efter ligger jeg mærk... Se mere

1. Børnetøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Dametøjsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Prinsesser og Pirater online shop med high end børnetøj fra alle de bedste danske og internationale mærker. Alt børnetøj fra Prinsesser og Pirater udmærker sig ved at være af bedste kvalitet og design. Prinsesser og Pirater tilbyder hurtig levering og sender jorden rundt. Prinsesser og piraters fysiske butik er beliggende i Nørregade 44, 7500 Holstebro, Danmark og kan træffes på 0045 96133784 eller 0045023372784. Vi glæder os til at se jer i butikken eller modtage din online ordre.

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Smart kvalitetsbørnetøj

Virkelig lækkert børnetøj med et meget stort udvalg af mange gode mærker. En af mine favoritshops når ungerne skal have nyt tøj. Hurtig levering og god service - lige noget for mig :-) Kan varmt anbefales.

25. juli 2010

Danmarks bedste webshop

Super super fed webshop, med det fedeste tøj, altid helt fremme med det nye og smarte, og det man ikke ser alle andre steder. Servicen er altid i top, og selve butikken er bare SÅ cool, ligesom deres webdesign er sjovt og gennetænkt.. Har handlet der så mange gange efterhånden, og vil også kun handle der for eftertiden, der ved man hvad man får. Dejligt.

11. juli 2010

Super shop

Jeg har handlet op til flere gange hos Prinsesser og Pirater. De forhandler mange af de gode mærker.
Når de har udsalg, sælger de deres varer til meget lave priser.
De yder en god service, er hurtig til at sende deres varer. En super butik

20. juni 2010

super netshop!

Super service. Super godt udvalg.

Varerne kom i raketfart & deres kundeservice er bare til UG!

En nem side at finde rundt på.

Anbefales +++

24. november 2009

Kæmpe udvalg

af lækkerier til ens barn....Her har jeg handlet mange gange.

Meget hurtig levering, flot pakket ind og altid rigtige varer tilsendes. Ingen problemer med at få byttet eller penge tilbage.

En helt igennem ærlig butik.

29. oktober 2009

Den BEDSTE butik

Jeg har handlet MANGE gange i P og P. De yder ALTID den bedste service og svarer altid på tetlefon og mail. Sidst bestilte jeg kl.16.00 og ringede til Christian for at spørge hvornår han kunne sende. Det kunne han med det samme. Og ganske rigtigt, dagen efter kom pakken med posten. PERFEKT!!! Som altid. En meget god og seriøs butik, som jeg altid vil anbefale til alle jeg møder. Knus til dem herfra.

24. september 2009

Er dette din virksomhed?