Fantastisk oplevelse! Prindsen gjorde ALT for vi fik vores livs bedst bryllupsdag!
Prindsen stod for både vores reception og bryllupsfest d. 13. maj 2023. Vi havde en uforglemmelig dag, hvor der var styr på det hele fra start til slut. Vi skulle ikke tænke på NOGET eller røre én finger. Og ALT kunne lade sig gøre - uanset ønske.
Hele processen op til har været super tjekket og Prindsens personale har været meget servicemindet og imødekommende lige fra vi så lokalerne for første gang til morgenen efter vores bryllupsdag.
Lokalerne og faciliterne er super smukke i sig selv, og festen blev afholdt i guldaldersalen. Det var heldigvis godt vejr på vores bryllupsdag, så Prindsen sørgede også for at der blev dækket op udenfor til receptionen i deres gård. Dette var en beslutning vi tog sammen dagen inden, og alt stod klar, da vi kom med vores gæster fra kirken.
Vi fik dækket op efter vores ønske og deres sans for æstetik er i top. Vi fik adgang til lokalet dagen før og kunne selv gå og nusse lidt med bordkort og pynt (efter eget ønske), og der var styr på det hele og vi følte os meget trygge.
Vores primære kontaktperson gennem hele processen var Jakob. På dagen var det dog Camilla, som styrede slagets gang. Og til trods for at hele planlægningsprocessen havde været baseret på samtaler med Jakob, havde overleveringen mellem de to været så tjekket, at det hele bare kørte som smurt. Camilla styrede hele dagen og aftenen med køkkenet og vores toastmaster, og alt gik fuldstændigt som planlagt. Hun var meget imødekommende og det var tydeligt, at hun virkelig ønskede vi fik vores livs bedste oplevelse.
Forplejningen var super lækker gennem hele dagen og aftenen og tjenerne sørgede godt for vores gæster gennem hele arrangementet.
Vi havde forlænget vores fest til kl. 04.00 og der var mulighed for bar og udskænkning helt indtil festen sluttede. Vi havde lejet en ekstern DJ og denne kontakt sørgede Prindsen også for, så vi ikke skulle tænke på noget.
Morgenen efter arrangerede Camilla, at alle vores gæster kunne sidde samlet i et tilstødende lokale og spise morgenmad - uden ekstra beregning. Virkelig betænksomt.
Vi har ikke én finger at sætte på arrangementet. Vi kan kun anbefale Prindsen og deres søde, imødekommende og profesionelle personale. Vi har været i trygge hænder fra start til slut, og det har virkelig hjulpet på at få en proces med ro i maven gennem alt planlægning.
Hvis I ønsker at holde en stor fest, hvor der er styr på det hele og alt eksekveres til punkt og prikke efter de aftaler, som I har lavet, så skal I vælge Prindsen.
13. maj 2023