Preston Palace Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met 6 volwassene en een kleinkind 2 nachten geweest Kamers schoon en mooi,heerlijke matrassen Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel vooral in de restaurants In Midtown heerlijk geget... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eten slecht hele nacht buikklachten gehad.. Preston Palace officieel ingelicht ZE DOEN ER NIKS MEE! NEGEREN HET! Wij adviseren PrestonPalace niet aan.. het is je geld niet waard service is supersle... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zeer goede accommodatie met heerlijk eten, goed vertier overal met mooi zwembad, zeer klein min puntje was het 2 avonden achterelkaar slechte optreden van Laurie, ze bracht totaal geen sfeer en veel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hotel
  2. Amerikansk restaurant
  3. Buffetrestaurant
  4. Forlystelsescenter
  5. Italiensk restaurant
  6. Swimmingpool

Skrevet af virksomheden

Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

231 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben afgelopen weekend 4 dagen met…

Ik ben afgelopen weekend 4 dagen met mijn gezin geweest en wat hebben we met zijn alle genoten
Super veel te doen,schone kamers,vriendelijk personeel,en heerlijk gegeten je komt er niks te kort je kunt van s ochtens 7 tot s avonds 12 uur zoveel eten als je wilt
Het was geweldig!!!!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u samen met uw gezin zo heeft genoten van uw vierdaagse verblijf. Uw complimenten over de schone kamers, het vriendelijke personeel, de vele activiteiten en het uitgebreide eten en drinken waarderen wij enorm. Geweldig om te horen dat het u aan niets heeft ontbroken en dat u zo'n fantastische tijd heeft gehad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuke avond en nacht uit geweest

Leuke avond en nacht uit geweest.
Heerlijk bed. Lekker eten en even heerlijk ontspannen.
Gauw weer eens doen

Beste meneer Kasper,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van een leuke avond en nacht weg, het lekkere eten, het heerlijke bed en de ontspannen sfeer. Daar doen we het graag voor!

We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen in Preston Palace.

Angelique

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was heel leuk en heel goed verzorgd…

Het was heel leuk en heel goed verzorgd personeel ook heel vriendelijk

Beste mevrouw Nijland,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo'n leuke tijd heeft gehad en dat alles goed verzorgd was. Ook uw compliment over de vriendelijkheid van onze medewerkers waarderen wij enorm.

Graag tot ziens in Preston Palace!

Angelique

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Met een groep volwassenen een uitje van…

Met een groep volwassenen een uitje van zaterdagmiddag tot zondagmorgen bij Preston Palace gehad. We hebben ons prima geamuseerd! Het eten ( Midtown ) was prima! Het personeel was vriendelijk en volop aanwezig. Het was niet goedkoop maar we hebben ons prima geamuseerd!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zich samen met uw gezelschap zo goed heeft geamuseerd tijdens uw verblijf. Fijn dat het eten bij Midtown in de smaak viel en dat u onze collega's als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Preton Palace is heel goed vakantie…

Preton Palace is heel goed vakantie bedrijf
Is op alle gebied goed
Vriendelijk personeel in het gehele bedrijf. Goed eten Alle eten is goed met zorg berijd
Aan de slaapkamers was niks op aan te merken
De artisten die optraden deden hun best
Mijn vriedin en ik hebben ons geweldig vermaakt
Tot de Volgende keer Frans en Francien

3. juni 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u en uw vriendin zo hebben genoten van uw verblijf. Uw complimenten over ons vriendelijke personeel, het eten, de hotelkamer en het entertainment waarderen wij enorm. Geweldig dat u zich zo goed heeft vermaakt.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Na vele keren op bezoek bij Preston…is dit hotel een aanrader

Na vele keren op bezoek bij Preston Palace te zijn waren wij nog steeds heel erg tevreden en zoude we graag nog eens terug willen komen.Het enigste minpuntje dat wij bij het italiaanse restaurant Enzo zijn gaan eten.We hebben beide pizza besteld maar we kregen een enorme korst rondom en van binnen heel erg dun en heel vochtig.We hebben gemerkt dat vele mensen niet erg tevreden waren.Zo moet je volgens ons geen pizza eten.Verder waren wij zeer tevreden.Groetjes van Peter en Joke uit Waalwijk

1. juni 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en uw trouwe bezoeken aan Preston Palace. Wat fijn om te lezen dat u ook deze keer weer een prettig verblijf heeft gehad en graag nog eens terug wilt komen.

Het is jammer om te lezen dat uw diner in restaurant Enzo niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u dit tijdens uw bezoek gemeld bij onze collega's? Zij kijken namelijk graag direct mee naar een passende oplossing wanneer iets niet naar wens is.

Het was geweldig.

We waren met 8 personen en iedereen heeft het geweldig gehad. Zowel de kleintjes als alle volwassenen. Goed geslapen en zalig gegeten.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat zowel de kleintjes als de volwassenen een geweldige tijd hebben gehad. Fijn dat u goed heeft geslapen en heeft genoten van het eten.

Super verblijf in Preston Palace

Deze constructie is gewoon super.

31. maj 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo enthousiast bent over uw verblijf. Geweldig dat u onze all-inclusive formule als super heeft ervaren.

Onvriendelijk personeel

Onvriendelijk personeel
Ze zijn alleen maar op geld uit daar!
We voelen ons flink genaaid.
Oplichters!

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Heeft u uw ervaringen tijdens uw verblijf gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing ter plaatse? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling.

Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting, samen met uw boekingsnummer en kamernummer, te sturen naar marketing@prestonpalace.nl? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Teleurstellende ervaring bij Preston…

Teleurstellende ervaring bij Preston Palace:
Gisteren zijn wij met een groep van 11 personen naar Preston Palace geweest. Helaas kijken wij zeer negatief terug op dit bezoek.
Wat voor ons het zwaarst weegt, is dat drie personen uit onze groep na het bezoek ziek zijn geworden. Omdat deze personen dezelfde dag bij Preston Palace hebben gegeten en kort daarna klachten kregen, hebben wij sterk het vermoeden dat dit verband houdt met ons bezoek. Dit heeft een grote impact gehad op onze ervaring en heeft ervoor gezorgd dat wij met een vervelend gevoel terugkijken op de dag.
Ook het eten liet veel te wensen over. Het warme eten was vaak slechts lauw in plaats van goed warm. Het vlees was opvallend taai en daardoor niet smakelijk. De desserts leken rechtstreeks uit de vriezer te komen en waren nog zo hard dat ze nauwelijks te eten waren.
Daarnaast vinden wij het misleidend dat Preston Palace zich presenteert als een all-inclusive resort, terwijl je voor verschillende onderdelen alsnog moet bijbetalen. Daardoor voelt het all-inclusive concept verre van compleet.
Met een groep van 11 personen hadden wij ons verheugd op een gezellige en onbezorgde dag, maar door de tegenvallende kwaliteit van het eten, de extra kosten en het feit dat meerdere personen uit onze groep ziek zijn geworden, bleef er uiteindelijk vooral teleurstelling over.
Voor ons is dit een reden om niet meer terug te keren naar Preston Palace en wij zullen het resort dan ook niet aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen.

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wat jammer om te lezen dat u met een teleurgesteld gevoel terugkijkt op uw bezoek. Dat is uiteraard niet de ervaring waarop u had gehoopt met uw gezelschap.

Heeft u uw bevindingen tijdens uw verblijf gemeld voor een uitleg en/of mogelijke oplossing ter plaatse? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om uw uitgebreide toelichting en boekingsnummer naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ZEER leuk personeel top verblijf

ZEER leuk personeel , goede ontvangst en voor ieder wat wils , top eten is ook nog super bereidt , ja en faciliteiten wie verwacht er een kermis binnen SUPER

3. juni 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van de ontvangst, ons personeel, het eten en de vele faciliteiten. En inderdaad, een indoor kermis blijft voor veel gasten een leuke verrassing!

Bedankt voor uw mooie woorden en graag verwelkomen wij u opnieuw voor een topverblijf.

Onredelijk

4. juni 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Helaas kunnen wij op basis van uw review niet achterhalen wat de reden van uw beoordeling is.

Mogen wij u daarom vragen om uw ervaring nader toe te lichten via marketing@prestonpalace.nl, onder vermelding van uw boekingsnummer? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Prima hotel

Prima hotel. Veel te doen.
Familiekamer vonden we wel aan de kleine kant. Kids lagen in een smalle nis, kusje geven was niet mogelijk. Kamer vonden we ook wat smoezelig, met name de badkamer.
Bij het diner in Midtown was de steak bedorven. Dat werd wel vervangen, maar wel met diverse smoesjes.
Verder een leuk verblijf gehad.

22. maj 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u een leuk verblijf heeft gehad en heeft genoten van de vele mogelijkheden binnen ons resort.

Wel vinden wij het jammer om te lezen dat bepaalde onderdelen van uw verblijf niet geheel aan uw persoonlijke verwachtingen hebben voldaan. Heeft u dit ter plaatse gemeld voor een uitleg en/of vlotte oplossing? Zo kunnen wij wederhoor plegen bij de betreffende afdeling. Mogen wij u daarom vragen om alstublieft uw uitgebreide toelichting, inclusief uw boekingsnummer en kamernummer, naar marketing@prestonpalace.nl te sturen? Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

It was simply amazing

It was simply amazing!

Clean, good restaurants, funny things to do and an awesome atmosphere! Well done guys!

21. maj 2026

Dear Guest,

Thank you for staying at our resort and for sharing your experience.

Thank you very much for your fantastic review and kind compliments. We are delighted to read that you enjoyed the cleanliness, our restaurants, the many activities, and the wonderful atmosphere throughout our resort.

We will gladly share your compliments with our colleagues. We hope to welcome you again in the future.

We look forward to seeing you again at Preston Palace.

Kind regards,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed eten, mooie hotel kamers

Goed eten, veel faciliteiten voor jong en oud. Goede bedden, prachtig zwembad, vriendelijk personeel.
Helaas niet zulks lekker bier. Ze schenken Grolsch en dat is niet mijn favoriet.

25. maj 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het eten, de comfortabele hotelkamer, de vele faciliteiten, het zwembad en de gastvrijheid van onze medewerkers.

Wij waarderen het ook dat u uw persoonlijke voorkeur met betrekking tot het bier met ons deelt. Smaken verschillen gelukkig, maar we zijn blij dat dit uw verblijf niet in de weg heeft gestaan.

Hygiene slecht

Hygiene slecht, medewerkers zwembad arrogant, eten open buffet standaard weinig assortiment.. zal niet meer komen

26. maj 2026

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring.

Het is jammer om te lezen dat uw verblijf niet aan uw persoonlijke verwachtingen heeft voldaan. Wij nemen uw beoordeling mee in onze evaluatie. Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan ontvangen wij graag uw boekingsnummer en uitgebreide toelichting via marketing@prestonpalace.nl.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het eten drinken was allemaal perfect…

Het eten drinken was allemaal perfect alleen jammer dat je moet aangeven waar en hoe laat je wil eten min puntje in het schippers café was regelmatig een artiest achter de bar dit mag niet meer sinds januari je merkt daardoor dat het café niet meer zo druk is dan voorheen maar voor de rest is het gewoon goed daar

22. maj 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo heeft genoten van het eten en drinken tijdens uw verblijf en dat u verder een prettig verblijf heeft gehad.

Bedankt ook voor het delen van uw persoonlijke bevindingen. Wij waarderen het dat u de moeite neemt om uw ervaring met ons te delen en nemen uw opmerkingen mee in onze evaluaties.

Tips en tops

Lekker eten, genoeg keuze in drinken en gezellig entertainment. Verbeterpuntjes: het pizza maken was wel erg simpel en er werd weinig vertelt door de begeleider wat ze moesten doen. En er zijn in de kermis ondertussen wel heel erg weinig gratis apparaten. Dat vind ik wel raar voor een all in concept.

24. maj 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van het lekkere eten, het ruime aanbod aan drankjes en het entertainment.

Bedankt ook voor uw tips en verbeterpunten over het pizza maken en de kermisattracties. Onze kermis is daarnaast ook toegankelijk voor gasten zonder all-inclusive verblijf, waardoor niet alle apparaten binnen het all-inclusive concept vallen. Uw opmerkingen nemen wij mee in onze evaluaties.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel netjes geholpen met het inchecken

Heel netjes geholpen met het inchecken. De kinderen vonden het de beste vakantie van hun leven. Ze vroegen al meteen wanneer we terug konden gaan.

24. maj 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat geweldig om te horen dat jullie zo fijn zijn geholpen bij het inchecken en dat de kinderen zo enthousiast waren over hun vakantie. Dat is een prachtig compliment voor ons team!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

het was een goede ervaring alleen het…

het was een goede ervaring alleen het diner in het restaurant was minder was niet heel warm en een beetje smakeloos

23. maj 2026

Beste gast,

Dank voor het verblijf in ons resort en voor het delen van de ervaring. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad. Jammer dat het diner niet geheel aan uw persoonlijke verwachting heeft voldaan. Wij nemen uw feedback mee in onze evaluatie.