Met 6 volwassene en een kleinkind 2 nachten geweest Kamers schoon en mooi,heerlijke matrassen Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel vooral in de restaurants In Midtown heerlijk geget... Se mere
Virksomheden har svaret
Eten slecht hele nacht buikklachten gehad.. Preston Palace officieel ingelicht ZE DOEN ER NIKS MEE! NEGEREN HET! Wij adviseren PrestonPalace niet aan.. het is je geld niet waard service is supersle... Se mere
Virksomheden har svaret
Zeer goede accommodatie met heerlijk eten, goed vertier overal met mooi zwembad, zeer klein min puntje was het 2 avonden achterelkaar slechte optreden van Laurie, ze bracht totaal geen sfeer en veel... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben 2 prachtige dagen gehad.fijne kamer met balkon ,airco,tv,douche heerlijk bed. Heerlijk gegeten en leuke dingen gedaan .in zwembad geweest,live muziek, muziek bingo,kermis enz .personeel was... Se mere
Virksomheden har svaret
Preston Palace is hét All-inclusive Family Resort van Nederland, gelegen in Twente. Ontdek het vernieuwde all-in concept. Nóg meer beleving, alle faciliteiten onder één dak en gastvrije service op maat. Met een subtropisch zwemparadijs, diverse restaurants, barstraat, animatie, bioscoop, spelfaciliteiten, familieshows en zelfs een kermis. Fantastisch voor de hele familie. Daarom meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het jaar.
Laan van Iserlohn 1, 7607 PT, Almelo , Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik ben afgelopen weekend 4 dagen met mijn gezin geweest en wat hebben we met zijn alle genoten
Super veel te doen,schone kamers,vriendelijk personeel,en heerlijk gegeten je komt er niks te kort je kunt van s ochtens 7 tot s avonds 12 uur zoveel eten als je wilt
Het was geweldig!!!!

Besvarelse fra Preston Palace
Leuke avond en nacht uit geweest.
Heerlijk bed. Lekker eten en even heerlijk ontspannen.
Gauw weer eens doen

Besvarelse fra Preston Palace
Het was heel leuk en heel goed verzorgd personeel ook heel vriendelijk

Besvarelse fra Preston Palace
Met een groep volwassenen een uitje van zaterdagmiddag tot zondagmorgen bij Preston Palace gehad. We hebben ons prima geamuseerd! Het eten ( Midtown ) was prima! Het personeel was vriendelijk en volop aanwezig. Het was niet goedkoop maar we hebben ons prima geamuseerd!

Besvarelse fra Preston Palace
Preton Palace is heel goed vakantie bedrijf
Is op alle gebied goed
Vriendelijk personeel in het gehele bedrijf. Goed eten Alle eten is goed met zorg berijd
Aan de slaapkamers was niks op aan te merken
De artisten die optraden deden hun best
Mijn vriedin en ik hebben ons geweldig vermaakt
Tot de Volgende keer Frans en Francien

Besvarelse fra Preston Palace
Na vele keren op bezoek bij Preston Palace te zijn waren wij nog steeds heel erg tevreden en zoude we graag nog eens terug willen komen.Het enigste minpuntje dat wij bij het italiaanse restaurant Enzo zijn gaan eten.We hebben beide pizza besteld maar we kregen een enorme korst rondom en van binnen heel erg dun en heel vochtig.We hebben gemerkt dat vele mensen niet erg tevreden waren.Zo moet je volgens ons geen pizza eten.Verder waren wij zeer tevreden.Groetjes van Peter en Joke uit Waalwijk

Besvarelse fra Preston Palace
We waren met 8 personen en iedereen heeft het geweldig gehad. Zowel de kleintjes als alle volwassenen. Goed geslapen en zalig gegeten.

Besvarelse fra Preston Palace
Deze constructie is gewoon super.

Onvriendelijk personeel
Ze zijn alleen maar op geld uit daar!
We voelen ons flink genaaid.
Oplichters!

Teleurstellende ervaring bij Preston Palace:
Gisteren zijn wij met een groep van 11 personen naar Preston Palace geweest. Helaas kijken wij zeer negatief terug op dit bezoek.
Wat voor ons het zwaarst weegt, is dat drie personen uit onze groep na het bezoek ziek zijn geworden. Omdat deze personen dezelfde dag bij Preston Palace hebben gegeten en kort daarna klachten kregen, hebben wij sterk het vermoeden dat dit verband houdt met ons bezoek. Dit heeft een grote impact gehad op onze ervaring en heeft ervoor gezorgd dat wij met een vervelend gevoel terugkijken op de dag.
Ook het eten liet veel te wensen over. Het warme eten was vaak slechts lauw in plaats van goed warm. Het vlees was opvallend taai en daardoor niet smakelijk. De desserts leken rechtstreeks uit de vriezer te komen en waren nog zo hard dat ze nauwelijks te eten waren.
Daarnaast vinden wij het misleidend dat Preston Palace zich presenteert als een all-inclusive resort, terwijl je voor verschillende onderdelen alsnog moet bijbetalen. Daardoor voelt het all-inclusive concept verre van compleet.
Met een groep van 11 personen hadden wij ons verheugd op een gezellige en onbezorgde dag, maar door de tegenvallende kwaliteit van het eten, de extra kosten en het feit dat meerdere personen uit onze groep ziek zijn geworden, bleef er uiteindelijk vooral teleurstelling over.
Voor ons is dit een reden om niet meer terug te keren naar Preston Palace en wij zullen het resort dan ook niet aanbevelen aan familie, vrienden of kennissen.

Besvarelse fra Preston Palace
ZEER leuk personeel , goede ontvangst en voor ieder wat wils , top eten is ook nog super bereidt , ja en faciliteiten wie verwacht er een kermis binnen SUPER

Besvarelse fra Preston Palace
Prima hotel. Veel te doen.
Familiekamer vonden we wel aan de kleine kant. Kids lagen in een smalle nis, kusje geven was niet mogelijk. Kamer vonden we ook wat smoezelig, met name de badkamer.
Bij het diner in Midtown was de steak bedorven. Dat werd wel vervangen, maar wel met diverse smoesjes.
Verder een leuk verblijf gehad.

It was simply amazing!
Clean, good restaurants, funny things to do and an awesome atmosphere! Well done guys!

Besvarelse fra Preston Palace
Goed eten, veel faciliteiten voor jong en oud. Goede bedden, prachtig zwembad, vriendelijk personeel.
Helaas niet zulks lekker bier. Ze schenken Grolsch en dat is niet mijn favoriet.

Besvarelse fra Preston Palace
Hygiene slecht, medewerkers zwembad arrogant, eten open buffet standaard weinig assortiment.. zal niet meer komen

Besvarelse fra Preston Palace
Het eten drinken was allemaal perfect alleen jammer dat je moet aangeven waar en hoe laat je wil eten min puntje in het schippers café was regelmatig een artiest achter de bar dit mag niet meer sinds januari je merkt daardoor dat het café niet meer zo druk is dan voorheen maar voor de rest is het gewoon goed daar

Besvarelse fra Preston Palace
Lekker eten, genoeg keuze in drinken en gezellig entertainment. Verbeterpuntjes: het pizza maken was wel erg simpel en er werd weinig vertelt door de begeleider wat ze moesten doen. En er zijn in de kermis ondertussen wel heel erg weinig gratis apparaten. Dat vind ik wel raar voor een all in concept.

Besvarelse fra Preston Palace
Heel netjes geholpen met het inchecken. De kinderen vonden het de beste vakantie van hun leven. Ze vroegen al meteen wanneer we terug konden gaan.

Besvarelse fra Preston Palace
het was een goede ervaring alleen het diner in het restaurant was minder was niet heel warm en een beetje smakeloos