Super Service
Bestilte varen og fik at vide der kunne gå op til 1 uge.
Allerede efter 2 dage!!! ankommer min pakke.
FEDT...
Her kan du finde lækre mærkevarer og gaver til jul, bryllup, fødelsdag og alle andre festlige lejligheder. Vi kan også hjælpe dig med firmagaver. Få en god gaveide til dig selv og andre
Smedestræde 2, 4040, Jyllinge, Danmark
Bestilte varen og fik at vide der kunne gå op til 1 uge.
Allerede efter 2 dage!!! ankommer min pakke.
FEDT...
En rigtig flot og meget overskuelig hjemmeside. Der er rigtig mange, meget lækre produkter. Informationerne om produkterne er virkelig gode og nemme at overskue.
En utrolig flot opsætning i forhold til billederne til produkterne, særligt de automatisk bevægelige billeder giver et super flot og meget professionelt indtryk.
Har købt adskillige Babyliss produkter, der alle kan anbefales meget varmt. Kvalitetet er i top, og der er tale om rigtig lækre produkter. Køber derfor både til eget forbrug og som gaver til familie og venner.
Kan klart anbefale andre at handle på hjemmesiden.