Praxiswear Anmeldelser 10

2,2

2,2

Under middel

Elendig kundeservice

Bestilte en tunika. Modtog den hurtigt og pengene for denne blev også trukket hurtigt.
Tunikaen var desværre for lille, hvorfor jeg hurtigt sendte den retur - til adressen oplyst på retursedlen. På retursedlen noterede jeg samtidig (for det kunne man!), at tunikaen var for lille, men at jeg gerne ville modtage én i et nummer større. Denne returseddel lagde jeg øverst i returpakken, ovenpå tunikaen.
Herefter sendte jeg pakken til den oplyste returadresse - jeg sendte pakken med PostNord.

1½ uge efter afsendelse af returpakken, undrer jeg mig over, at jeg ikke hører fra PraxisWear. Skriver derfor til deres kundeservice, hvor de oplyser, at der kan gå op til 2 uger, før de får pakken leveret, hvis den er sendt med PostNord. Desuden, skriver de, at PraxisWear ikke afhenter pakker, hvis den er leveret til en pakkeshop.
Jeg sporer så pakken på min PostNord app og kan se, at pakken er forsøgt leveret allerede for nogle dage siden. Da pakken ikke kunne leveres på adressen, er den afleveret i en pakkeshop.

Pakken er nu undervejs til mig - igen, igen.

Jeg synes, det er enorm dårlig kundeservice, at det pludselig bliver mit problem, at PraxisWear ikke tager ansvar for returleveringer og ikke afhenter pakken i pakkeshoppen, når nu de ikke var "hjemme", da PostNord forsøgte returleveringen.

Nu er der snart gået 3 uger fra bestilling af tunikaen, og den rejser stadig rundt mellem os, da PraxisWear ikke vil tage ansvar for returleveringer.

Da jeg bor på Falster, har jeg desværre ikke mulighed for at returlevere i Herning.

Er enormt utilfreds med firmaet - elendig kundeservice.

Gad vide, om jeg nogensinde får byttet den tunika?

Praxiswear er hurtige til at fremsende bestillinger og trække penge for disse, men det halter noget, når diverse skal leveres retur.

1. september 2025

Har haft den bedste oplevelse med…

Har haft den bedste oplevelse med Praxis 7 days.
Fået den bedste hjælp til at få skaffe lige præcis de arbejdsbusker som vi skulle bruge.
Trods lidt udfordringer med at finde de rette har især Dorthe P. været til stor hjælp.
Kan kun give dem vores bedste anbefalinger.

5. september 2023

Ulovlig markedsføring

Jeg har flere gange modtaget katalog fra Praxiswear.dk på trods af at jeg aldrig har sagt ja til at modtage deres katalog eller tilladt at jeg bliver kontaktet mht. at modtagen nogen form for reklame eller henvendelse fra virksomheden.
Det er ulovlig markedsføring.
Jeg står desuden på Robinsonlisten.
Hvis jeg modtager flere reklamer bliver i meldt til Forbrugerombudsmanden.

10. april 2022

kontroller betaling til dette firma

bestilte et par sko som blev sendt til anden udleveringssted end ønsket der ville gå ca 8 dage før pakken kunne flyttes og jeg ønskede derfor ikke at vente
da pakken jo var sendt blev pengene trukket på min konto. Da skoene kom tilbage til Praxis, blev jeg kontaktet og det blev aftalt jeg skulle ha mine penge tilbageført - det blev gjort samme dag.
men nu kom der et kontoudtog at jeg skulle betale pengene igen da jeg havde fået penge udbetalt
fejlen, har jeg fået at vide, måtte være i deres EDB-anlæg

24. maj 2019

Meget misvisende reklame

Meget misvisende reklame, hvor det fremstår at ting er billigere end hvad de så ér.
Derfor kun to stjerner.
Flink service medarbejder beklagede meget og kunne godt se/forstå hvad jeg mente.

10. september 2018

Jeg bestilte 2 par sandaler og de kom allerede dagen efter (bestilte inden kl.12), hvilket jeg var helt overrasket over. Sandalerne var for store, jeg skulle derfor sende dem retur, hvilket jeg selv skulle betale for, hvilket er fair nok. Dog fandt jeg deres returseddel forvirrende, men jeg fik dem sendt afsted og samme dag som Praxiswear modtog min pakke, sendte de mig en ny pakke. Hvilket har betydet at jeg har fået mine sandaler meget hurtigt. Leveringen er derfor i top, dog er de ikke så gode til at sende beskeder til deres kunder. Jeg fik ikke en besked om at de har modtaget mine returnering som jeg normal vis får andre steder. Det var først da GLS skrev at der var en pakke på vej fra Praxiswear at jeg fandt ud af at de havde fået min pakke. Vil nok handle der igen, hvis jeg bliver vild med de sandaler jeg har købt.

13. juni 2018

Hold nu kæft en ringe service

Hold nu kæft en ringe service. Jeg havde bestilt sandaler, betaler fragten (55kr).. så langt så godt.. sandalerne er små i str og derfor sendes de retur jeg pakker sandalerne ned i samme kasse som jeg modtog dem i, der er ingen gratis retur label med, så jeg må jo betale, det koster så pludselig 90 kr for at sende tilbage👎👎 hold nu kæft hvor er det ik ok👊👊 så 145kr for ingenting wauw det er sgu for meget... ingen service og tilmed en flabet telefon dame👎👊👊 LADVÆR AT HANDLE DER

16. maj 2018

God og stabil netbutik

Har nu handlet med Praxiswear 4 gange og som udgangs punkt er de hurtige til at levere.

Hjemmesiden er simpel men fungere godt, og der er mulighed for at bestille et gratis katalog, hvis man hellere vil side og bladre i det inden man bestiller sin ordre. Det halter lidt når det kommer til at sende besked til kunde når f.eks. de har hævet pengene for ordren, afsendelse af ordren eller hvis der er noget der går i restordre. Det kan godt gøres bedre, og derfor får de "kun" 4 stjerner.

31. maj 2012

Er dette din virksomhed?