P. R. Auto Anmeldelser 10

1. Autoværksted
  2. Bilforhandler
  3. Automekaniker
  4. Privatchauffør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PR auto er et autoværksted, som tilbyder reperation af person-, vare- og lastbiler for private og erhverv.

2,6

Under middel

Elendig service af uoplagt og udueligt…

Elendig service af uoplagt og udueligt mandskab. Ingen ved åbenbart hvad den anden har lavet af aftaler og i dette tilfælde endda på baggrund af fremsendt tilbud.
Får udleveret en defekt lånebil, der ikke kan starte ..dette bruger jeg en halv dag på og må selv være behjælpelig med autohjælp. Jeg må aflyse møde og ect. ingen undskyldning herfor, eller kompensation, total arrogance og ligegyldigt smider en ny nøgle over disken til en anden skod bil.
Herefter laver de bilen eller prøver på det men allerrede halvvejs hjemme lyser advarsel lamper igen og jeg kan se frem til endnu et værkstedsbesøg pga. af deres inkompetence og mangel på evner. Jesper udviser toltal arrogance og flabethed i efterfølgende dialog via mail og bedyrer at de kun har udført arbejde på min foranledning og der vil blive foretage yderligere fejlfinding/diagnoseudmåling på min regning...dette har jeg allerede betalt for og kan dokumentere. Desværre kan PR auto ikke løfte opgaven pga, manglende evner og inkompetent leder. hvem fan vælger den retning over for en kunde hvor bilens advarselslampe lyser på vej hjem efter en rep, på 15000 `???? I skal da bare tage bilen ind igen og få lavet det ordentligt, selvfølgelig ub. Det er totalt skandaløs optræden og jeg må på det stærkeste fraråde at benytte PR auto.

22. maj 2025

Ekstre regning på 7000 kr .pga bortfald af garanti

Skulle ha lavet mit AdBlue system . I første omgang lød det på en defekt dysse men blev så kontaktet at de også var nød til at skifte NOx sensoren på motor siden som han sagde .det skal lige siges at jeg 5 mdr tidligere fik skiftet NOx sensor hos glad Kalundborg hvilket jeg også havde sagt ved indskrivningen da jeg var pænt negativ over der allerede var fejl på systemet igen . Jeg godkender reparationen og betaler en regning på over 10.000 kr . Men finder så efterfølgende ud af det er den samme NOx sensor jeg fik lavet hos glad der allerede var defekt , men da pr auto fik det til at lyde som om det var en anden sensor . Har jeg mistet alle muligheder for at få dækket den på garantien hos glad og har unødigt betalt 7000 kr for samme NOx sensor incl montering osv . Har kontaktet pr auto der nægter at jeg har oplyst at NOx sensoren lige var. Skiftet og fralægger sig et hvert ansvar. Så den kommer jeg selv til at æde ud af min førtidspension åbenbart... Det er åbenbart svært at finde en ærlig mekaniker.🙄 Ja så vi nået til den 7/8-2024 og jeg står stadig med en unødig ekstra regning på næsten 7000 kr da nogle mennesker ikke vil indrømme når de laver en fejl desværre.

21. maj 2024

Hurtig respons og ærlig feedback

Har efterhånden haft egen bil på besøg hos pr auto nogle gange for at udføre forskellige reparationer, olie skift med mere. Jeg er fuldt ud tilfreds med deres arbejde og den ærlige feedback jeg får. Nogle af mine besøg har været uanmeldt og leveret bil på fejeblad, men har alligevel fået fixet bilen langt hurtigere end jeg havde regnet med.

5. december 2023

Jeg har kun positive erfaringer fra…

Jeg har kun positive erfaringer fra P.R. Auto. Har været der en del gange efterhånden, og hver gang har de indfriet mine forventninger. Personalet er super imødekommende og kvaliteten på arbejdet er god. Jeg kører gerne fra Holbæk for at få repareret min bil her, da det er hele turen værd.

2. januar 2023

HOLD JER LANGT VÆK-

Også super dårligt bekendtskab herfra.

Vi havde en Skoda Octavia der skulle til service og klargøres til syn + dæk skifte på 4 dæk.

Under 2 uger efter er bilen punkteret.
Bilen er kun betinget godkendt til syn, fordi den ene baglygte ikke er skiftet (hvilket PR AUTO oplyser at dette har de ikke set). Vi har kun lige betalt 12.919,45 kr for en ydelse der ikke er godkendt.

En ny baglygte skal vi betale over 1.000 kr for.
Lygten koster 473,42 på Autodoc.
Uden montering.

Svindler firma, lad være at handle her.
Service og professionalitet er sparet væk.

17. november 2022

Pu-ha det var et dårligt bekendtskab:-(…

Pu-ha det var et dårligt bekendtskab:-( Købte en nyere brugt bil (ca 1 år), der blev annonceret som ikke-ryger. Ved afhentning af bil var alt fint, men allerede på hjemturen begyndte den at lugte af røg. Reklamerede samme dag, hvilket blot blev viftet hen, med at det var en ikke ryger. Efter flere mislykkes forsøg med at fjerne lugten med ozon-generator, tog jeg bilen til FDM, der lavede et rapport, hvor de understregede at der var tale om en "rygerbil". Dette ville PR Auto ikke anerkende, hvorfor sagen blev taget videre til Bilankenævnet. Efter mange måneders venten, blev der udpeget en sagkyndig, der på et øjeblik kom til samme konklusion som FDM - det var en "Rygerbil". Efter dette valgte PR Auto at købe bilen retur til salgsprisen fratrukket kørte KM - så ca 6 md var jeg stavnsbundet til rygerbilen uden konsekvenser for forhandleren - PR Auto.
Det er i min verden svindel, der åbenlyst ikke har nogen konsekvens for forhandleren - Vil ikke anbefale min værste fjende at benytte denne forhandler (en del af Autopartner) hverken ved køb af bil eller værksted, når man ikke ved hvad der bevidst er skjult!!!
Hvis du er hurtig, kan du købe VW Up'en, da den er sat til salg hos samme forhandler igen - der er dog ikke oplyst at det er en rygerbil og mon ikke den har fået en tur i ozongeneratoren inden du ser/afhenter den...

27. august 2020

Er enten komplet inkompetent eller har…

Er enten komplet inkompetent eller har verdens mest uheldige ansatte.
Har fået en bil tilbage hvor caliper faldt af i begge sider den første efter ca 50km den næste efter de næste 50.
Så var jeg ligesom færdig, men arbejder i udlandet og fruen syntes at han var ok.
Så da bilen i januar havde fået lavet en forsikrings skade, var det naturligt at hun kørte derhen igen da bilen gik dårligt, det var disel pumpen den blev skiftet ( med en 40% ) overskridelse af det aftalte beløb. Og så fine der ca halvanden uge så stod den der igen. Reparation til 50k fordi der var benzin i tanken istedet fo disel. I mellem tiden var foruden også revnet.
Ialt har bilen brugt mere tid hos PR auto end hos os det sidste halve år, og regningerne overstiger bilens værdi med en Factor 3.

27. maj 2019

Overholdt aftale,også ved reklamation

Jeg er tilfreds,med at pr auto skiftede et komplet blink og visker modul,til
Peugeot partner, 6 uger efter det var skiftet første gang.(på grund af fejl i blink afviser armen) uden beregning af nogen art + gratis lånebil+venlig betjening.

Fik kontakt til PR auto gennem Auto Butler. PR auto var billigst+kunne tage
bilen ind hurtigst af de 3 bud.

Venlig Hilsen
Flemming Rasmussen

5. august 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto