Elendig service af uoplagt og udueligt…
Elendig service af uoplagt og udueligt mandskab. Ingen ved åbenbart hvad den anden har lavet af aftaler og i dette tilfælde endda på baggrund af fremsendt tilbud.
Får udleveret en defekt lånebil, der ikke kan starte ..dette bruger jeg en halv dag på og må selv være behjælpelig med autohjælp. Jeg må aflyse møde og ect. ingen undskyldning herfor, eller kompensation, total arrogance og ligegyldigt smider en ny nøgle over disken til en anden skod bil.
Herefter laver de bilen eller prøver på det men allerrede halvvejs hjemme lyser advarsel lamper igen og jeg kan se frem til endnu et værkstedsbesøg pga. af deres inkompetence og mangel på evner. Jesper udviser toltal arrogance og flabethed i efterfølgende dialog via mail og bedyrer at de kun har udført arbejde på min foranledning og der vil blive foretage yderligere fejlfinding/diagnoseudmåling på min regning...dette har jeg allerede betalt for og kan dokumentere. Desværre kan PR auto ikke løfte opgaven pga, manglende evner og inkompetent leder. hvem fan vælger den retning over for en kunde hvor bilens advarselslampe lyser på vej hjem efter en rep, på 15000 `???? I skal da bare tage bilen ind igen og få lavet det ordentligt, selvfølgelig ub. Det er totalt skandaløs optræden og jeg må på det stærkeste fraråde at benytte PR auto.