PowerSenior.dk Anmeldelser

1. Hjemmesygepleje

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PowerSenior.dk tilbyder praktiske produkter til dig, der vil tage ansvar for dig helbred og forlænge den del af livet, hvor du selv kan klare hverdagens gøremål. Det er billigt, nemt og sikkert at handle hos PowerSenior.dk. PowerSenior.dk er emærket og gør en dyd ud af at behandle alle kunder ordentligt.

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Har bestilt en vare den 311018 og har…

Har bestilt en vare den 311018 og har efter en md. endnu ikke modtaget noget som helst.
Firmaet har naturligvis hævet pengene på dagen den 311018 !
MEN..... efter firmaet blev gjort opmærksom på fejlen fik jeg varen indenfor 2 dage og fragten blev godskrevet. Flot service..

26. november 2018
PowerSenior.dk-logo

Besvarelse fra PowerSenior.dk

Hej Jesper

Vi har i vores svar på din henvendelse, som vi har modtaget her til aften kl 22.53, oplyst at der desværre var sket en fejl ved forsendelsen. Fejlen betød uheldigvis at varen aldrig forlod vores lager.

Varen bliver afsendt i morgen og hvis alt går vel hos PostNord, så kan du forvente at modtage dine kolesterolstrimler allerede på onsdag. Hvis du ikke kan vente på det, så kan du naturligvis få dine penge tilbage.

PowerSenior.dk

En stjerne er for meget

En stjerne er for meget. Købte et løbebånd mandag den 19-06-2017. Fik straks en mail og et ordre nr 4932. Det blev tirsdag og det onsdag den 21-06-2017. Jeg havde intet hørt og syntes det var lidt mærkeligt. Jeg ringede kl 9 første gang, for at rykke om svar. Jeg prøvede igen omkring kl 14 og der var stadig intet nyt. Så får jeg en mail 14.06, hvor varen nu ikke længere er på lager. De gad ikke engang ringe til mig og fortælle det. Det har I da hele tiden været klar over. Det er så ringe service, at jeg mangler ord. Aldrig vil jeg anbefale PowerSenior til nogle, jeg tværtimod fortælle om den elendige behandling, til alle som vil hører den.

21. juni 2017
PowerSenior.dk-logo

Besvarelse fra PowerSenior.dk

Hej Pernille

Den bestilte demovare var ikke tilgængelig på bestillingstidspunktet. I bestræbelserne på at gøre dig glad blev diverse underleverandører adspurgt om de kunne hjælpe uden held. Det betød, at du desværre ikke fik klar besked før der var gået to dage.

Shopindstillingerne på sitet er siden blevet optimeret, så risikoen for at støde på en udgået vare er minimal.

Tak for tilbagemeldingen, som har hjulpet os med at blive bedre.

PowerSenior.dk

Varmt at anbefale!!

Jeg købte en romaskine hos powersenior.dk, som for øvrigt var de billigste. Det var let
at få info, også udenfor normal åbningstid. Martin som er indehaver var behjælpelig.

Desuden modtog jeg en sms fra fragtmanden, med link således jeg hele tiden kunne se hvornår han ville være fremme. Dette gør man ikke føler sig lænket til stolen.

Produktet lever fuldt op til mine forventninger.
Jeg kan varmt anbefale powersenior.dk
Kim Schandorff

2. juni 2014