Fik mine vare efter kort tid (2dage) og modtog ovenikøbet en vareprøve fra Olivers, hvilket resulterede i nyt foder til min hund👍 Varen jeg købte kan jeg ikke klage over, synes dog at "lygten" je... Se mere
Vi arbejder hårdt på at give jer den bedste pris og kvalitet på hundevarer!
Granbakken 20, 7323, Give, Danmark
- Madssejerskilde@poteshop.dk
- www.poteshop.dk
Mega hurtig levering
God og hurtig service
Har lige handlet for anden gang hos poteshop. Begge gange har fungeret helt perfekt! Varerne kom dagen efter bestilling og lever fint op til vores forventninger. Og vores hund kan godt lugte, at der er lækre godbider pakket med, som en ekstra lille service -så pakken skal hurtigt pakkes op!!
Vender tilbage til Poteshop næste gang vi mangler noget!!
Hurtig og god service
Tak for den nye doughnut.Min hund Emil…
Tak for den nye doughnut.Min hund Emil ,en dværggravhund,startede ned at bide og slide i puden.Sådan gør han med legedyr og lammeskind!Men han fandt hurtigt ud af at han ikke kunne bide den i stykker.Nu ligger han helt lykkelig i den foran brændeovnen.Han var helt begejstret for de fine små bidder i posen,så dem skal jeg have bestilt!

Dejlig hurtig ekspedition
Dejlig hurtig ekspedition, vores lille hund er rigtig glad for den 😄
Hurtig og god service 😀
Alt levede op til de 5 stjerner😊…
Alt levede op til de 5 stjerner😊 handler gerne hos dem igen.
Pakken var som de havde lovet
Pakken var som de havde lovet, hundeseng i dejlig materiale😊, med super hurtig levering👌 handler gerne der igen 😉

Hurtig levering og god produkter
Hurtig levering og god produkter
Min hund vil KUN have jeres godbidder og min kat prøver at stjæle dem fra posen 😁
Super tilfreds
Købte en donuthundeseng. Super dejlig seng, som jeg håber, vores kommende hund bliver glad for. Bestilte den fredag og den var fremme allerede mandag kl. 9. Jeg er rigtig tilfreds!

fragt for dyr
En god bix men fragten er for dyr hvis man skal have sendt varen hjem til privaten.jeg betalte 71,- det er for meget.
Øvøvøv
Øv øv øv jeg bestilte en hundesele og en hundebørste søndag d.14dec. Jeg modtager straks en mail med leveringsdato af min ordre, som ville blive leveret mellem d.17/12 og 21/12. Onsdag d.17/12 modtager jeg en SMS og en mail at min ordre pakkes. Fredag d.19/12 modtager jeg en mail at min ordre først sendes d.5/1 2015 pga leverandør holder juleferie. Hvor er jeg ærgerlig over den manglende information inden jeg bestilte. Jeg ville ALDRIG have bestilt hos poteshop.dk havde jeg vidst dette, jeg står og skal bruge min bestilling til d.24/12 og selen har jeg desværre ikke set ude i butikkerne, så kan ikke engang nå at få købt den inden d.24/12. Jeg kan desværre kun sige øv øv øv
God og rar betjening samt god service
Kan varmt anbefale Poteshop.dk - god service og information via mail samt hurtig svar. God service og betjening via telefon. Varen perfekt og lidt godt til vovserne. Sms besked ang. levering. Kan det være bedre - nej vel. Perfekt.
Aldrig mere Poteshop
Bestilte en hel del varer (ca.21.11.14) på Poteshop.dk. Pakken ankom som forventet, men da jeg kommer hjem og får tjekket indholdet, opdager jeg, at der mangler en vare i pakken.
Jeg skriver derfor med det samme til Poteshops kundeservice via deres smarte hjemmeside. Efter at have ventet på svar i flere dage, forsøger jeg at kontakte dem via telefon, men sikke et travlt firma, - hvor jeg uanset tidspunkt/uge dag, skal vente i røret p.g.a kø.
Nå - til sidst er der ikke andet for end at vente på, at jeg kommer igennem. Da det lykkes og jeg har forklaret mit problem, kan manden i den anden ende konstatere, at han IKKE kan se, at jeg tidligere har kontaktet dem via deres hjemmeside. - Han beder derfor om, at jeg skriver en mail direkte til deres mailadresse, hvor jeg IGEN skal skrive hvad der er mit problem, hvad der mangler i pakken (Varenummer), samt fakturanummer. - Manden gør samtidig opmærksom på, at han ikke kommer "på lageret" før lørdag.
Telefonsamtale samt "direkte" mail gennemføres begge onsdag d. 3/12.
Så jeg venter, venter og venter.
D.11/12 modtager jeg en mail, fra Poteshop, vedr. anmeldelse på Trustpilot.
I mailen står "Bemærk: Denne mail sendes automatisk, og det kan være du har modtaget den før din pakke. Er dette tilfældet er du selvfølgelig velkommen til at vente med din anmeldelse til efter du har fået pakken."
Nu er det så d.15/12-2014. Dagens post har været ved mig. - Men Nej! Der er her 12 dage efter telefonisk kontakt/mail stadig INGEN reation fra Poteshop.
Jeg vil derfor ikke vente længere med at give min anmeldelse herinde. - Desværre Poteshop. Det tegnede så godt, men, men, men, det bliver ikke hos jer, jeg kommer til at lægge mine penge fremover!!

God og kundevenlig
Havde problemer med pakkens ankomst og ringede til kundeservice, da pakken var blevet væk hos gls sendte de en ny og havde den 2dage efter . Havde rigtig god kontakt med dem og de var meget hjælpsomme :) så rigtig god oplevelse
Hurtig betjening
Nemt at bestille, det var rart at man fik besked om at pakken var pakket og igen når den var sendt.