PostMeUnderwear.dk Anmeldelser 772

4,6

Godt nok en super service & hurtig levering, ikke sidste gang jeg handler der & super kvalitet af nedenstående 2-Pak Emporio Armani t-shirt V hals Navy/Hvid 111512 CC717 10410 2-Pak Emporio Arman... Se mere

Købte to merino-undertrøjer til en rigtig god pris, der blev endnu bedre med rabat for at købe to. Sød og venlig service ved click & collect. Varmt anbefalet. (ordrenummer: 4333303)

Gode produkter, hurtig levering, endnu hurtigere hvis man selv kan hente selvfølgelig. God service. Handler helt klart der igen. Specielt pga. det store udvalg.

Ok Strømper, dog lidt tynde i det. Bestillingen gik nem, god info om bestillingen samt levering. Strømperne passede i størrelse, var dog en anelse tyndere end jeg havde forventet.

1. Dametøjsbutik
  2. Gavebutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Undertøjsbutik

Om PostMeUnderwear.dk

PostMe har fantastiske priser alt ligefra Oral-b El-tandbørster, Gillette barberblade og Bjørn borg undertøj. Vi har tandbørstehoveder, barbermaskiner, skægtrimmere, elektriske tandbørster, tandtråd, mundskyl og meget mere. Vi har mange mærker, blandet andet Braun, Gillette, Oral-b, Philips og Sonicare.

PostMe driver p.t. butikkerne:
www.postmedental.dk
- Danmarks billigste dentalleverandør

www.postmeshave.dk
- alt til barbering og kropspleje

www.postmeunderwear.dk
- Bjørn Borg, Calvin Klein og JBS undertøj til ham og hende

www.postmeshirts.dk
- Designerskjorter til kvalitetsbevidste mænd

www.postmebeauty.dk
- Kæmpe udvalg af specialparfumer og skønhedspleje

www.postme.com
- Det hele samlet et sted

Kig forbi en af vores butikker, få en kyndig vejledning og bedst af alt gør en god handel.

Vi ses

4,6

Utroværdigt

Utroværdigt, manglende varer og ingen service.

Jeg bestilte varer på deres hjemmeside, og kom frem til betaling - alt gik fint og beløb blev "reserveret" på mit mastercard.

4 dage senere undrede jeg mig over hvor mine varer blev af, og checkede ordren. "Ordren annulleret" stod der, og intet andet.

Lavede den en gang til, og denne gang checkede jeg med det samme... "Ordren annuleret" igen. Ingen besked, ingen info.

Ringede derefter til deres kundeservice (åbent få timer hver eftermiddag), og de foreslog jeg brugte et dankort, da "der er problemer". De kunne ikke hjælpe med at "genaktivere" en ordre.

Lavede ordren for 3. gang, og denne gang gik det bedre (betalte med dankort). Alt gik igennem, og jeg fik en ordrebekræftigelse hvoraf det fremgår:

"Vi sender varer alle hverdage".

Da der var gået 4 hverdage ringede jeg og spurgte til min ordre. Først skulle personen jeg talte med finde ud af "hvilket firma" jeg havde bestilt hos. Der er åbenbart mange firmaer som deler deres "kundeservice".

Efter en del venten, kom hun tilbage og sagde, yes, ordren er netop i går blevet taget ud til pakning, Men fortrød så, og sagde "vent lige lidt".

Efter yderligere venten, kom hun tilbage og fortalte at den vare jeg havde bestilt nu var udsolgt. De lovede at undersøge om jeg kunne få en anden farve, og at de ville skrive til min mail.

Derefter hørte jeg intet.

Jeg kan på det kraftigste anbefale af gå udenom dette plattenslager firma. Jeg gad nok vide om pengene er trukket på min konto...

4. august 2021
PostMeUnderwear.dk-logo

Besvarelse fra PostMeUnderwear.dk

Kære Thomas. Tak for snakken i telefonen. Som sagt forstår jeg din anmeldelse. Som vi også talte om har der været flere uheldige omstændigheder til din oplevelse:
1) Vi har haft en teknisk fejl på nogle Mastercard betalinger på PostMeunderwear vi ikke var klar over da du bestilte. Orden gik fint igennem, men af en eller andet årsag blev ordren (og betaling) annulleret automatik efter 20 min, uden vi eller du blev informeret om det. Vores IT afdeling arbejder på højtryg for at løse det.
2) Den varer du havde bestilt 10 af var der ikke nok på lager af. Vores indkøber havde netop bestilt fra præcis den leverandør, men vi prøvede således af få dit produkt med på orden så de ankommer fredag (det lykkes heldigvis). Dette fik vi først bekræftet her til morgen og derfor fik du først svar i dag og ikke i går eftermiddags (Det skulle vi naturligvis have skrevet til dig så du vidste hvad der forgik)
3) Ja telefonerne har pt. kun åbent mellem 13-17 alle hverdage. Vi arbejder dog på at udvide dem kraftigt således at man kan få fat i os fra om morgenen til sent om aftenen.

Vi glæder os til at du modtager dine vare og håber på at du har mod på at forsøge igen en anden god gang så vi kan bevise at vi kan gøre det lige efter bogen. Let og hurtigt :)

Bedste hilsner PostMe Kundeservice.

Virkelig uprofessionelt og ringe kundeservice

Virkelig uprofessionelt og ringe kundeservice! Vil ikke anbefale nogen at handle her.
Kontaktede dem for at få en leveringsdato, eftersom jeg ikke havde modtaget indenfor den tidsramme de reklamerer med. Her fik jeg et flabet svar tilbage, som så desværre ikke indeholdt nogen dom helst tidshorisont for levering. Lige efter får jeg “tilfældigvis” besked om at de kun har 2 af de 4 bestilte på lager. Jeg kontakter dem igen og oplyser, at jeg har bestilt 6 ens, så de har vist ikke rigtig styr på det.
Hører ikke noget i en uge og kontakter dem igen. Her får jeg så besked om at jeg kun kan købe de 2 par de har eller annullere hele ordren.
Så opsummering: uprofessionelt, ringe kundeservice og spild af tid!

11. marts 2021
PostMeUnderwear.dk-logo

Besvarelse fra PostMeUnderwear.dk

Hej Carina.
Tak for anmeldelsen, som jeg tillod mig at vende herinde internt og gøre lidt mere ud af, end normalt. Dels fandt jeg frem til din ordre, kiggede på den (og undrede mig), dels fik jeg sendt en forespørgsel til vores supportansvarlige, for at hun kunne hjælpe mig med at finde ud af hvad der er sket. Jeg fik noget retur med denne ordlyd: "Vil du ikke være sød at beklage overfor kunden. Jeg har gennemgået sagen og overordnet set har vi helt klart fejlet og vi må lægge os fladt på ryggen". Jeg delte hendes opfattelse, så undskyldningen er hermed givet videre og jeg håber det trods alt kan være med til at give lidt oprejsning. Jeg vil dog også gerne have lov til at være lidt mere konkret. Vores supporter har f.eks. ikke svaret flabet (bevidst). Det er nemlig slet ikke en supporter der sender første mail til dig. Det er en automatiseret mail fra vores system som er meget faktuel, men nu har både vores supportansvarlige og jeg læst den og vi er tilbøjelig til at give dig ret. Den kan sagtens tolkes en smule flabet, netop fordi den er lidt kortfattet og unuanceret. Din anmeldelse giver os således anledning til at redigere i denne besked og gøre den lidt mere "blød". Jeg håber det understreger at flabethed ikke er en favorit hos os. Dernæst har du fået personlig betjening af en supporter og det er så her vi har fejlet. Dels går det alt for stærkt hos den konkrete supporter i forhold til det bestilte antal vs. hvad vi har på lager og dels så lukker vi den såkaldte "ticket" (din sag), før der er en afklaring og det er bare ikke i orden. Lukker man den i vores system, skal der nemlig endnu en mail fra dig til at åbne den op og der skal vi beklage den ikke er blevet sat til "igangværende" frem for "lukket". Du valgte forståeligt nok at annullere din ordre til sidst og dermed håber vi denne sag er lukket og vi kan så blot lære lidt af den, mens jeg vil håbe du en dag vil overveje at glemme den så meget, at du igen har mod på at give os et forsøg. Vi vil i hvert fald meget gerne byde dig velkommen (tilbage).

Igen tak for ordene og tiden de tog at skrive og du ønskes en god dag.

Mvh
Anders // PostMe Dialog

Super pris og god service.

(ordrenummer: 4333303)

11. februar 2021