Eftersom der ikke bliver respekteret at man ikke vil bombarderes med mails efterfølgende om min tilfredshed, skal de da få den nu! Har nu modtaget 7-8 mails omkring min tilfredshed; til trods for at j... Se mere
jeg manglede nogle stregkode scannere og fandt dem hos Poscentrum, de blev leveret få dage efter. ikke at det var et problem, men fakturaen kommer fra et selvskab i holland, og pakken kommer direkte... Se mere
Ikke blot fik vi god og professionel rådgivning på produkterne, men POScentrum hjalp os også i gang med udviklings-portalen og dialogen med producenten for det pågældende produkt vi valgte. Super serv... Se mere
Bestilte 10 bon-printere fra Epson. Blev leveret hurtigt og alle var pænt pakket osv.. Vi har bestilt hos dem nok 8-10 gange over de sidste par år og er altid hurtigt og ordentligt.
Gennem vores historie og fra starten har vi været fast besluttet på at • De bedste produkter • Kundeservice og • Værdi for pengene skulle være udgangspunktet for vores virksomhed, med ekspertise på området og den tekniske know-how der følger med. Vi tilbyder vores kunder en premium service og værdi for pengene. Vi har base i Holland og kontorer i både Danmark og Tyskland. At arbejde indenfor Point of Sale & Auto-Identification betyder at hele vort udbud skal matche den skala hvorpå vores klienter interagerer med hinanden eller deres kunder. Hos POScentrum tror vi på at vi udmærker os i begge disse egenskaber. I over et årti har vi tilbudt og leveret services af høj kvalitet til vores klienter og har leveret POS & Auto-ID produkter og udstyr som matcher deres krav og behov samt passer godt med deres forretningsmodel. Med ekspertise på Point of Sale (PoS) og Auto-Identification produkter benytter vi os udelukkende af leverandører og produkter af høj kvalitet Med dygtighed og en sammensætning af viden der matcher, er de produkter vi lever high-end mærker såsom Motorola, Zebra, Honeywell, Datamax O’neill og mange andre. Desuden kommer vores klienter fra alle industrier og inkluderer alt lige fra logistikvirksomheder til IT og Software Houses lige til Supermarkedskæder Tak for dit besøg på vores website i dag. Du er velkommen til at kigge dig omkring. Hvis du har yderligere spørgsmål eller forespørgsler, er du velkommen til at tale med en af vores imødekommende kundeservicemedarbejdere, ring til os eller send os en e-mail.
Herstedoestervej 27-29, 2620, Albertslund, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Har fået en rigtig øv oplevelse. Vi købte ruller til vores zebra printer men de virkede så ikke til vores i str. og vi købte så de rigtige på deres side, men da vi så vil sende den første ordre retur, eftersom vi nu har fået de rigtige, så vil de ikke tage den retur.... det syntes jeg er dårlig service, eftersom jeg jo købte ny3 hos dem. Så jeg kan ikke anbefale dig som virksomhed at handle her, hvis du ønsker service, eller vil returnere noget du ikke har åbnet

Besvarelse fra POScentrum
Super fint, god support pr. telefon selv om det foregik på engelsk (med en indisk herre)
lynhurtig og efter aftale - hver gang....
Altid rigtig gode priser og en kundeservice der reagerer hurtigt og præcist. Meget professionelt
Service ok / forventelig
De spammer
----------------
Opdateret:
Servicen var, som sagt, Forventelig måske endag god og jeg fik både rådgivning og det rigtige produkt.
Til gengæld har jeg fået mange mails med invitationen og påmindelser om at anmelde servicen og jeg har ikke kunne ignorere dem. Til sidst blev det for meget og for generende med 1-3 mails hver dag og derfor fik i en dårlig anmeldelse. - Simpelt Hern for at være for anmassende.
med venlig hilsen
Mikkel

Besvarelse fra POScentrum
Har fået en rigtig øv oplevelse. Vi købte en kvitteringsprinter som vi blev rådgivet omkring, den købte vi så - den virkede så ikke til vores POS system, så vi skyndte os og hoppe ind på deres side og købte så en der virkede til vores POS, men da vi så vil sende den anden retur, eftersom vi nu har fået en der virker, så vil de ikke tage den retur.... det syntes jeg er dårlig service, eftersom jeg jo købte en ny hos dem og efterfølgende også en håndscanner. Så jeg kan ikke anbefale dig som virksomhed at handle her, hvis du ønsker service.
Dårlig service, er egentlig ikke billigere end Danske webshops. Desuden bør du bemærk, at det ikke en dansk virksomhed. De afsender for Holland og RMA er derfor besværligt. Deres danske adresse er en dummy.
ikke at det var et problem, men fakturaen kommer fra et selvskab i holland, og pakken kommer direkte fra tyskland.
Jeg havde købt en label printer hos dem. Desværre virker den ikke, da printer funktionen er defekt.
De vil desværre ikke refundere pengene, da de mener det er vores fejl.
Derudover er deres kundeservice uforståelig, fordi de bruger en dårlig maskin oversættelse til den slags, da de ikke taler dansk selvom de skriver på dansk