Runddelens Dyrehandel Anmeldelser 26

3,5

nogen steder (desværre mange) behandler ikke deres dyr som levende væsener, den eneste grund til at der er bure er at de er forbandet svære at stable sådan nogle mus og marsvin, og så har de en tende... Se mere

Jeg kan kun sige godt om Poppi i Ringsted. Det er altid hyggeligt at komme derind, hende der har butikken er virkelig flink, både at snakke med om alt muligt og om dyrene og hun passer dyrene der e... Se mere

Dem der er i butikken burde omskoles Da de ikke helt ved hvilke fugle der kan sammen jeg var nede for at købe en Kanariefugl men de havde nogle utroligt smukke nogle men de kostede 400kr. Så ex... Se mere

Jeg skulle kigge på fugle, og min kæreste skulle kigge på gnavere, og vi havde en super oplevelse. De havde godt styr på dyrene, derudover var dyrene velholdt og i god stand, og de lod til at hav... Se mere

3,5

Middel

Besøgte Bonnie

Besøgte Bonnie - runddelens dyrecenter i dag, og fik en fuldstændig fantastisk vejledning (syge fisk) og ekspedition.
TAK for det.
Jørgen A. Jansen

16. september 2024

Effektiv ekspedient Kommer i d i går og bliver ekspederet…

Kommer i d i går og bliver ekspederet af Sabrina og ville have en saks til at klippe min søsters hund (chi hua hua) helt med med da hun lider i varmen Allerhelst ville jeg sende hunden til en professionel men tør ikke da hum både er hidsig og har hjerteproblemer så er nødt til st gøre det selv Har prøvet lidt men det går ikke godt Sabina mener jeg kan bruge en lille pote saks det prøvede jeg Det var nemt og ingen ballade I aner ikke hvor stor en lettelse det er for mig Jeg har været så frustreret over ikke at kunne hjælpe min søsters hund Så der fald en sten fra mit hjerte
Susanne Lindmann

14. juni 2023

Marsvin syge og døde få uger efter de blev købt i Runddelens Dyrehandel

Vi købte to marsvineunger hos Bonnies Dyrehandel på Nørrebros Runddel og det er desværre blevet en meget dyr og ærgerlig oplevelse, da begge marsvin efter to uger viste sig at fejle tre forskellige sygdomme.

De havde begge skab og ringorm (der også kan smitte til mennesker) og den ene havde tilmed lungebetændelse. Selv om de begge kom i behandling hos en fantastisk dyrlæge, døde den ene ca. tre uger efter, vi havde købt den. Hos den, der døde, havde dyrlægen ikke kunnet konstatere nogle synlige sygdomme, udover skab og ringorm, så hun mener, at den måske har haft nogle dårlige gener til at starte med. Dyrlægen kunne desuden konstatere, at marsvinene var meget små og nok var blevet taget for tidligt fra deres mor.
Da jeg ringede til Bonnies på Runddelen for at fortælle om vores oplevelse antydede de, at sygdomsudbruddene nok var vores egen skyld og fik desuden at vide, at de ikke kunne vide, hvordan dyrene havde haft det, inden de fik dem leveret fra Tjekkiet. Det ville jeg ellers have forventet. Lidt efter blev jeg dog ringet op derfra igen og blev tilbudt, at jeg kunne forbi og få pengene tilbage for marsvinene. Det har jeg dog ikke været.

At købe marsvin hos Bonnies har grundlæggende været en meget dyr oplevelse og ret synd for vores datter, der havde glædet sig.

Jeg vil foreslå andre at købe marsvin hos en anbefalet privat opdrætter i stedet eller alternativt hos en dyrehandel, der har helt styr på, hvordan deres marsvin har det.

23. maj 2018

Ussel behandling af kunder

Vi prøver ihærdigt at finde frem til chefen for poppi Holbæk
Efter at have købt 2 silkeaber i dårlig stand, 6 år ældre end lovet, fejlfodret, og i øvrigt er den ene så underdanig at det er utroligt de enes lige nu.
der er blevet løjet og fusket og vi vil gerne aflevere dem tilbage - det må vi ikke! Vi må ikke engsng snakke i telefon med Thomas wulff eller hvem der er chef.
er der nogle der har ansvaret i den butik, som er venlige at kontakte mig snarest, for alt kontakt i dag har foregået med en ung mand som ikke burde stå med det ansvar alene. En ufaglært - burde i øvrigt ikke håndtere eksotiske dyr .
Vi er yderst utilfredse og forventer at blive kontaktet hurtigst muligt af en af jer.

17. oktober 2017

Poppi dyrecenter Holbæk smedelundsgade

Jeg var inde i Holbæk i går og smuttede lige hurtigt ind i poppis, jeg var meget forarget over deres hold af dyr.. værst var det dog en fritte der stod i et kanin bur. Den var 15 uger, men den var slet ikke nysgerrig, jeg har aldrig set en fritte i den alder bare ligge og kigge på en uden at reagere(nej den var ikke død), normalt er de meget nysgerrige. Den havde ikke meget plads, en kattebakke der fyldte halvdelen af bunden, 2 tomme hylder og 1 enkelt hængekøje, Den havde ikke noget at putte sig i eller noget at lege med.. Den stod endvidere tæt på kaniner og andet hvor dens rovdyrs lugt kan være en kæmpe stress faktor.. Jeg er så ked af at se dyrenes behov på ingen måde opfyldes og jeg vil fraråde alle på det kraftigste at støtte folk der er så ligeglade med dyr..

18. juni 2017

Poppi dyrecenter, Ringsted

Jeg kan kun sige godt om Poppi i Ringsted.
Det er altid hyggeligt at komme derind, hende der har butikken er virkelig flink, både at snakke med om alt muligt og om dyrene og hun passer dyrene der er der rigtig godt, og der er altid den der hyggelige stemning når man kommer derind.
Jeg kan i hvert fald godt lide at handle derinde, og er det sted jeg foretrækker at købe ting til mine dyr og dyr (som regel fisk når jeg endelig skal have en eller flere).
Så det sted kan godt anbefales.

6. januar 2017

bondefangeri

Der oplyses først efter køb, at der ikke gives penge retur.
Fedt at være på ferie, købe for 550kr hundemad med smagsgaranti, hvor der kun kan byttes til andre produkter (hundemaden kunne hunden ikke lide).
Smagsgaranti mig et vis sted...

14. juli 2016

Useriøs uhjælpsom medarbejder

Vi hopper med på vognen med ÈN *

Kommer ned i forretningen, i kalundborg, for at stå ved kassen i 5 min, før vi henvender os for til en ansat ( som står og fumler rundt ved et akvarie ) og spørger om hun har tid til at betjene os. Svaret vi får er : Lige om lidt !!!
Derefter lader hun os stå i ca 15 min før hun kan magte at slæbe sig selv hen til kassen. For så at betjene flere kunder, som var kommet efter os...
Vi havde en stram tidsplan, som den inkompetente ansatte fik forpurret, og udskudt mindst 1 time, da det endte med at tage 25 min, at købe 4 foder mus ( som bliver opbevaret i en fryser LIGE ved siden af kassen )

30. juni 2016

fik møl på hele mit værelse fra poppi kongelundsvej lige i starten i sviget

Jeg var inde sammen min mor og skulle handle lidt til dyrende, da jeg så en vandfondtæne som min kat kunne drikke af !!! spørger om jeg må se den og han siger ja, da han åbner den ligger der møl æg og den var lidt ulækker spørger om han har en anden, men det hade han ikke ( Han siger at han nok lige skulle rense den og det siger jeg dumt nok ja til ) kommer hjem med den og tager på weekend med familien. kommer hjem søndag til to møl inde på mit værelse og da mit tøj hænger på bøjler er det nemt at komme til. ringer stille og roligt for at sige at han godt lige kunne ha sagt at han ikke hade tjekket den anden ende for møl og at jeg nu har møl der har spist i mit tøj ( Han siger haha har den spist alt dit tøj ) nej men der er lavet hulle i mit tøj og du behøver ikke at snakke sådan til mig eller grine. Han siger at jeg ikke skal være flabet og så skal jeg bare lade vær med at komme der ned igen. siger fint og at jeg ville skrive om det på trustpilot da du i det mindste kunne ha sagt noget så jeg kunne ha sagt nej til at købe den eller ha lagt æske udenfor og ikke tage den med ind. Siger bare de ikke snakker pænt til en og syntes det er dårlig service at snakke sådan til ens kunder der lige har stået og brugt næsten 700 kr i forretningen. Han kunne i det mindste har sagt du skal IKKE tage kassen med ind !!!!!!! dyreforretningen ligger lige i svinget i starten af kongelundsvejen og der står hest og katte-kasser foran.
SKIDT SERVICE OG DÅRLIGE MÅDE AT SNAKKE TIL SINE KUNDER PÅ

12. april 2016

OBS! Fiskedræber parasit i poppi dyrecenter i Kalundborg

Efter køb af fem fisk fra poppi er de fleste af de originale fisk i min datters akvarie døde af fiskedræber.
I alt har købet af de 5 fisk resulteret i ca. 30 fisks død.

Fiskedræber parasitten kan behandles, men det skal gå meget hurtigt. Vi havde desværre ikke den nødvendige medicin i rette tid. Fiskene fra Poppi var kun i akvariet i få timer før vi opdagede parasitten. Herefter blev de isoleret i et andet akvarie, men det var desværre ikke hurtigt nok.
Den første fisk døde efter ca. 48 timer... Vi har før modtaget fisk fra bekendte og familie uden der er opstået nogen problemer, så vi var helt uforberedte.

Poppi fraskriver sig alt ansvar og vil heller ikke på nogen måde kompensere for det akvarie, der også fornyligt er købt hos dem, og som nu står tomt - da det er alt for stort til de få fisk der er tilbage (hvis de ellers overlever parasitten og følgevirkningerne af den). Akvariets LED lys er tilmed allerede udskiftet én gang... så teknisk kvalitet er åbentbart hele ikke i højsædet.

Vi har brugt enormt meget tid og penge på at bekæmpe parasitten, så det har alt i alt været en ekstrem dårlig beslutning at købe fisk fra Poppi i Kalundborg

Vi kommer ikke til handle i Poppi mere, og jeg vil på det kraftigste fraråde andre at købe deres fisk der.
Mht. alt andet vil jeg bruge Dyrenes no. 1 på Stejlhøj eller Maxizoo samme sted.

Når hverken kvalitet, service eller, efter min mening, almindelig anstændighed er repræsenteret i Poppi dyrecenter i Kalundborg ser jeg ingen grund til at benytte deres butik fremover.

22. marts 2016

Dårlig behandling

en meget dårlig behandling af ledelsen, for personalet er imødekommende og giver gerne gode råd , men især papegøjer bliver behandlet under al kritik. Undertegnede købte en amazon for 8.500 kr. som efter få uger måtte aflives grundet blodparasitter og 3 dyrlæger konstanterede en meget dårlig fjertilstand og den sølle fugl skreg af smerte da miderne som myggestik angreb hende trods henvendelse til forretningen efter ca. 8 dage nægtede man fra ledelse side at tage papegøjen tilbage og jeg måtte efter voldsomme blødninger lade en dyrlæge efter samråd med Ove Brygman fra Gørlev lade fuglen aflive. Føj må I skamme jer , føj føj føj hvor dybt kan man synke.

3. september 2015

DÅRLIG BETJÆNING.

Dem der er i butikken burde omskoles
Så expididenten sagde at den uden problemer kunne de gå sammen men nej. hver gang Kanarifuglen nærmer sig Undulatten hakker den Kanarifuglen.
Det kunne jeg godt tænke at vide HVORFOR den gør det.
Mvh. Anders.

25. juli 2015

Poppi - megacenter Holbæk

De havde godt styr på dyrene, derudover var dyrene velholdt og i god stand, og de lod til at have styr på hvad de talte om, og det var generelt super service og venlige mennesker :) Jeg regner med at købe derfra snart.

Har dog meget forskellige meninger om Poppi generelt da det kommer an på hvilken butik man er i, men poppi i megacenter i Holbæk vil jeg varmt anbefale.

31. maj 2015

Dårlig kundeservice - Poppi Dyrecenter Megacentret Holbæk

Bestiller pære og hylster til akvarie 12 03 2015. Rykker og rykker. Rykker og rykker. Ringer sidste gang 20 05 2015. Pære er kommet hjem - men hylster er ikke. - Poppi ringer tilbage 2 minutter efter at hylster er kommet på lager og jeg kan få det næste uge. NÆSTE UGE. De svarer det koster ekstra fragt at sende det så jeg kan have det i morgen.
Jeg må jo bare væbne mig med tålmodighed. Og mine fisk må til da leve i mørket.
Næsten 3 måneder.....
Sørme "god" service :-(